VOZKA: dyk jo, plan je vycitat NFC kartu, ktera mam odemknout 12V zapadku na dverich, zaroven ma poslat na IRC info, ci karta to je, a kdokoliv kdo otevre jinak nez onou kartou, bude vyfocen kamerou... [+ma reagovat neon cervene/zelene na odemceno, zamceno, otevreno klicem]
- co zatim neuimime: vicist NFC kartu - dronova se mi nedostala do ruky, ale je to nejaky bastl na 232, kteryho niko nezna specku
- ja mam shield, kterej ale potrebuje draty, co tak maximalne muzu privrit do dveri ;] - tzn shield neotestovan
- je potreba, aby dron poridil ke dverim i kovani, a pak nekdo mojim dlatem vysekal kus dveri, aby se tam veslo jak kovani tak 12V zapadka
- pak to vsechno naprorgamovat [kdyz uz budem vedet, ze jednotlive dily reaguji na data nebo data davaji ;]
TZN. udelal jsem ten krok, ze
- koupil jsem draty [prijdou z prahy asap, pac ten plochej kaebl jsem proste nezacvak, aniz bych rozbil 2/4 konektoru, co jsem k tomu koupil]
- kouipil jsem za ~200,- dlato
- Petr mi poskytnul Bananovou Picku, ktera uz umi prijmat data [nepotvrzeno, zadny data zatim nemam, pac nemam draty]
- koupil jsem NFC shield
- mam zdroj, ktery je schpny to cele napajet ve stavu prototyp - az ze to bude delat do dveri, je potreba vytahnout jej z 16A/230V jistice [z dratu, tzn nekdo s 50kou, i kdyz plombovat nemusime, pac skrin je -zatim- odplombovana]
Nemluvim uz pak o instalaci do list na chodbe, ktera je pozadovana, abychom mohli neco delat s dverma
RESULT: jsem ochoten udelat k tomu logiku, tzn vycitani NFC shieldu
- rest? Neresim, vicemenecekam, ze je to na Dronovi ;]]]]]] <- tohole bych dal nerad komentoval, nebo mozna... ;]]]]]