JVMLOK: hele, pokud do Labky doneses 3d tiskatko, tak se da dat treba do serverovny, ktere uz snad konecne svarim nove dvere z ocelovych profilu, aby vetrala....
kazdopadne misto se najde, zajistit Ti pak pristup, jako pujcku za oplatku, by nemusel byt problem... 3d tisk je jedna z dost nepokrytych aktivit, pac Pavel to pojal jako r&d s 65k krokovym motorem, ktere jej nakonec zmohlo, a vysledky 3d tiskatek jsou zatim z naseho pohledu vcelku neuzitecne na cokoliv jineho, nez prototypovani, ale to je spis pohled dany tim, ze se tomu nikdo prilis nevenuje, pokud vim.
pokud dostaneme posledni grantove penize, rad bych za ne porifil mimo jine i laser cutter, ktery by zvladnul prave treba takovehle obrabeni krabic z plastu, ci dreva. mozna i nejakou readymade 3d tiskatko. pokud mate prehled o rozumnem hardware na trhu, nebo mate chut pak takovy hw v Labce probozovat pro dobro cele komunity, dejte vedet, prachy snad sezenu, furt cekame, ale na obrabeni byl mistr PB, kteryzto mi dal zaklady a zmizel, takze echt hardwarare-strojnika-zamecnika v Labce dost postradame (podobne jako chemika a radioamatera)
WORKSHOP PRACE SE SVARECKOU NA DVORE LABKY
-/——————
(pokud nekdo umite svarovat a chcete mi pomoct, tak by se mi hodila otocka ve Ferone, vyber materialu - ram na scareni obrisu dveri, pak nejake roxory, ci jine profily, z kterych udelame mriz, a panty, ktery to po svareni cele pridrzi jako normalni dvere, zamek adi udelam petlicovy, vysaci... chystam se na to ted nekdy pres tyden, pokud mi bude lip, krom nejakych testu u PB jsem nikdy nic nesvaroval, ale svarecku mam a prinejhorsim si matro odtaham z Ferony na ramene a zkurvim par metru oceli... svarovani kazdopadne chci v Labce poradat jako workshop, pac mi to pripadne jako super skill to have. jde do toho nekdo semnou?)