• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CERMINEKZonky a P2P půjčky obecně
    Klub pro všechny, co investují nebo si půjčují peníze prostřednictvím P2P půjček jako Zonky, Benefi, ....

Kde investovat:

Zonky
    - v současnosti asi nejznámější - www.zonky.cz
    - skupina na FB: https://www.facebook.com/groups/224906947847241/?ref=bookmarks
    rozbalit záhlaví
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LINKOS: a neni me jako spotřebiteli todle uplně u prdele?:-)
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    WOJTYLA: je to pak ještě vůbec p2p půjčka, nedělají tam "investoři" jen takový křoví?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NTR23: ¨no díky Zonky že dohodila 170k:-)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    WOJTYLA: Tak to klaplo. Gratuluji
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CERMINEK: No uvidime este tam neni ani pulka.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    WOJTYLA: Vyčkej času. Dost často to doinvestuje Zonky samo...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NTR23: díky moc, vono se to už stejně nezainvestuje, ale dekuju
    NTR23
    NTR23 --- ---
    WOJTYLA: Máš tam i odemně. Držím palce, ať to vyjde.
    PETMUR
    PETMUR --- ---
    existuje nějaká kalkulačka na konsolidace na jejich stránkách?
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOC256: díky a pošta!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WOJTYLA:
    Tak měl jsem tam jen nějaký drobák co se mi již vrátil :) Tak pošli pls recept :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    CERMINEK: jasný v pohodě chápu o nic nejde... kdyžtak holt pujdu do banky:-)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    WOJTYLA: pokusím se, nevím jak na tom teď mám prostředky :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    přátelé kolegové, mám zažádáno na Zonky o pujčku, vim nízkej urok, dlouhý splátky nic atraktivního... ale třeba že jsme z NYXu, kdyb se vám chtělo přispět budu rád, a sorry za spam:-)

Zonky.cz
    https://app.zonky.cz/...dium=email_app&utm_campaign=EMAIL_ACTIVATION_LINK#/marketplace/detail/41990/
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    nějaký program co by automatizoval investování na bondora? Aby se dal nastavit věk, vzdělání, výše investice atd.
    DISRYTMIA
    DISRYTMIA --- ---
    Bavili jste se tady o promokódech pro Zonky. Pomůže mi nějak, jako žadateli o úvěr?
    TRAZE
    TRAZE --- ---
    taky vam lidi takhle predcasne splaci?

Z47TC
    Z47TC --- ---
    muj pohled na prvni dobrou proc je hranice 5k....cokoliv trestneho do 5k je jen spravni delikt, cokoliv nad 5k je trestny cin a v pripade ze by klient nesplacel a vymahalo se to soudni cestou tak by jsi mohl zalovat i zonky za napomahani k trestne cinnosti

to ze by slo Xkrat do 5k a tak jak je to napsane, to jest vraceni se k pribehu, je pravnicka obezlicka ze se to neda slucovat do jedne castky ale je to novy pripad investice a musis pripadny spor resit znovu v jinem jednani a tudiz kdyz neprestrelis 5k tak na zonky muzes akorat bububu spravni delikt ale ne spoluucast na trestne cinnosti

tak to ctu ja :))) pravnici mne mozna opravi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LISTIKUS:
    TU máš znění toho mailu. Až když jsi to vysvětlil, tak jsem pochopil a napsal
    toto.
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    KOC256: Tak ten příspěvek mě opravdu rozesmál =o)))

Přesná odpověď je:

"Dobrý den,
    maximální hodnota investice je 5tis. z důvodu zmenšení rizika a diverzifikace portfólia. Nemělo by být možné dát 2x 5tis. do jedné půjčky jak píšete. Pokud Vám to jde, je to bug a bude odstraněn.
    Děkujeme za pochopení :)"

KOC256: Tak to mě nenapadlo a máš pravdu, že mám taky klienty, kteří místo toho aby to měli profesionálně, tak ušetří a najdou podobnou obezličku a ja jen kroutím hlavou.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LISTIKUS: Jo takto. Takze nejsou blbi, ale jen to neumi srozumitelne napsat ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam