• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CERMINEKZonky a P2P půjčky obecně
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    KOC256: A do čeho se snažíš investovat? Já jedu ratingy od A+ po D a problém mám tak jedině, pokud je půjčka pod 30 - 40 000. Jinak žádný problém nemám, investuju ručně, bez robota, přes web proklikem ze zotify.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LISTIKUS: Kdo vyuziva pribeh? Chci investovat jako clovek a po dvou sekundach od zverejneni je investice uz plna...

Kde jsou ti lide?
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    GHORMOON: Trapnej? v čem? Investor, který využívá příběh pro rozhodnutí kam bude investovat své peníze furt bude fungovat a tento druh investor má stále možnost výběru.

Je to stejné jako investiční fond. Ten je již také předfinancován a investor z řady běžných lidí dodávají peníze až expost. Někdo se řídí historii, někdo seznamem firem v portfoliu etc.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    GHORMOON: od lidí to přece je pořád, například Petr Kellner půjčuje hodně aktivně :)
    GHORMOON
    GHORMOON --- ---
    MARMESS: to jo, ale marketing typu od lidi pro lidi pak uz je dost trapnej, to muzou uplne zrusit :D
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    GHORMOON: To se probíralo na workshopu pár týdnu zpět. Naprosto logický krok v situaci, kdy stejně 2/3 investovaných částek doplácí samo Zonky. Nemá smysl čekat, než klienta klofne jiná společnost...
    GHORMOON
    GHORMOON --- ---
    lol, zonky se uz ani netaji tim, ze pouzivaji investory jen jako marketingovy tah :D
    "Ihned po podpisu úvěrové smlouvy provedeme automatizované kontroly před odesláním peněz, a pokud nenajdeme žádný problém, peníze odešleme zákazníkovi z vlastních prostředků. Následně se půjčka objeví na Tržišti k investování pro Vás."
    LEF
    LEF --- ---
    MARMESS: ten rust mi neprijde tak dramaticky a i tak si myslim ze pri 12-13% je porad v pohode. ale jestli bude cnb zase nejak zasahovat takbto muze byt jinak.
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    LEF: Je a není... Mintos sice vydělá nějakých 12-13% ročně, ale už jen díky růstu CZK je výnos o dost nižší, nemluvě o kurzovém riziku celkově... Pokud si tedy někde kurz nezajišťuješ?
    LEF
    LEF --- ---
    KOC256: mintos a bondster. na obou vetsi vynos jak na zonky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LEF:
    a v cem jedes?
    LEF
    LEF --- ---
    KOC256: tak v tom nejedu. male vynosy.
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    KOC256: Předpokládám, že kombinace zotify + web bude rychlejší a navíc bude spoustu lidí používat ať už vlastního robota nebo zotify...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LEF:
    zonky
    LEF
    LEF --- ---
    KOC256: a o jake platforme pises?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak jsem si nainstaloval appku a akorat me sere kolik tam je peknych pujcek na rozumnou dobu a i kdyz do sekundy zareaguji, tak je komplet v prdeli...

Na to asi lidi maji stroje ze, takze normalni rukodelna prace nema sanci :(?
    ETKAR
    ETKAR --- ---
    FRONEMA: Bondora je již pár let stabilní, osobně mi ale mnohem vyhovují portály s buyback garancí kvůli nižší fluktuaci.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Kdo mate bondoru? Jak moc ji muzete doporucit?
    LEF
    LEF --- ---
    HANT: zatim s bb byly do 10% takze 9 bych rek ze ok.
    HANT
    HANT --- ---
    LEF: Takze bys ten autoinvest doporucil nastavit na min. 9% u pujcek s buybackem a cekat? Nebo mas vypozorovana ruzna procenta u ruznych poskytovatelu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam