• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CERMINEKZonky a P2P půjčky obecně
    LEF
    LEF --- ---
    TYCHOVRAHE: tak ta me jako investora zajima az v druhe nebo treti rade. kolik teda pripada z takove pujcky investorovi.

jelikoz tam neinvestuju tak nemam poneti, jen se domnivam ze ty vynosy jsou nzsi nez je "bezne" u P2P investovani. pokud tomu tak je, nechapu motivaci investoru tam investovat a jeste k tomu tak komplikovane jak popisujete v prispevcich nize. je to jen "strach" z menoveho rizika?
    TYCHOVRAHE
    TYCHOVRAHE --- ---
    LEF: ne, to je úroková sazba účtovaná dlužníkovi
    LEF
    LEF --- ---
    KOC256: rozumim tomu dobre, ze Deckovy uvery jsou s vynosem 19,9% pa?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MARMESS:
    tam se nedostanu, nemám FB
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MARMESS:
    oka možná juknu. Dík...
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    KOC256: Stonky ti vyhodnotí přímo tvoje portfolio do všemožných detailů, funguje to jako googlesheet na gdrive, jen tam nahraješ export z peněženky a export investic...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MARMESS: Ja to klikal na zotify. Tam to je snad ok.
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    KOC256: Na vyhodnocení doporučuju Stonky (jelikož ten aktuální výnos na Zonky nedává smysl). V mém případ 10,4 p.a. po odečtení poplatku před zdaněním. Rozložení viz grafy.

KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak lepší než spořák u AB...

A ono mě to i baví no :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    $rating = array('D' => 19.99, 'C' => 15.49, 'B' => 13.49, 'A' => 10.99, 'AA' => 8.49, 'AAA' => 5.99, 'AAAA' => 4.99, 'AAAAA' => 3.99);

Beru jen D-B do 18ti mesicu a A do 12ti mesicu.

C je pokud dobře pročítám něco přes 5% p.a. čistého zisku. Vycházím ze ZOTIFY výpočtů...
    LEF
    LEF --- ---
    KOC256: za jaky urok (vynos) mas ty pujcky, taky me to zajima ;-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LINKOS:
    nechapu otazku...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    KOC256: kolik procent maji dat pujcky co mas u zonky?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    325830
    A, 11 měsíců, 20000
    vydržela 2 sec. Já se k investici procpal ve dvou cyklech :)

Snad toto ještě chvilku vydrží :)
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    KOC256: nejake informacni sumy na internetech. tady prikladam co jsem dostal jako odpoved co to maji byt ty rezervace a jak to ovlivni api...:

"Dobrý den, Mraky,
    děkujeme za Vaši zprávu. Rezervační systém plánujeme, bohužel Vám zatím nejsme schopna říct, jak to bude vypadat, je mi líto. V nejbližší době snad budeme vědět ví"
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    KOC256: Má být nějaký systém předrezervací participace, bylo to na workshopu, ale netuším jak to bude fungovat, jestli jako autoinvest s tím, že to člověk musí ručně potvrdit?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRAKY: Dneska mi dosem mail ze bude nekdo ze zonky v Ostrave a budou vykladat o “zrychleni” zonky. Tak treba neco reknou.

Jinak api zavirali a captcha atd. a zase to rusili. Myslim ze je neco nuti to mit otevrene.

Co myslis “rezervaci”?
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    KOC256: jak dlouho ta api budou otevrena. ty zvesti o nejakych rezervacich nevypadaji moc dobre... nemate nekdo nejake detaily? na moje dotazy podpora odpovedela, ze nevi prodrobnosti...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam