• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CERMINEKZonky a P2P půjčky obecně
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    LUDO: mas lepsi vysvetleni?
    LUDO
    LUDO --- ---
    UNTOY: a preto radsej stratia klienta co sa presunie inde, a to se vyplati
    UNTOY
    UNTOY --- ---
    RUI: protoze je to konkurence pro jejich produkty jako Zonky nebo Portu?
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    CERMINEK: Je to tak, ale problém je na straně rakouský RB a AB s tím noc neudělá, byť se snažila. Ten Mintos začali blokovat asi před měsícem, tak to holt proháním skrz revolut, ten transfer je stejně z revolutu rychlejší...
    RUI
    RUI --- ---
    CERMINEK: Ty jo, blokování plateb na P2P portál mi přijde hodně bizarní. Měli oficiálně nějaké zdůvodnění, co na tom Raiffce vadí?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WARBABY8
    WARBABY8 --- ---
    VYHULENY_UFO: bavíme se o blízké minulosti? Max rok?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    WARBABY8: divny je, ze ja nemel s kryptem a raifkou problem.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    CERMINEK: Feedback přišel, dle očekávání problém v expertní Raiffeisenbank...
    WARBABY8
    WARBABY8 --- ---
    VYHULENY_UFO: Pokud vím tak právě to že airbank má transferni banku raifku ji znemožňuje posílání plateb na účty související s krypto. Takže u Rakušanu si moc nepomůže.

CERMINEK: me jiná p2p lending platforma ještě nedávno fungovala.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ETKAR: Napsal jsem jim, čekám feedback
    ETKAR
    ETKAR --- ---
    CERMINEK: zkusil jsi kontaktovat jejich support?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CERMINEK: ja nevim, ja jsem zazil uz jeden Kellneruv pokus zalozit banku, kdy me nalakal na prvni elektronicke bankovnictvi v CR, pak me prodal spolu s dalsimi klienty Raiffaisence a jsem u Rakusaku spokojen.

Jako rozesmivala me reklama Airbank, ktera kdysi zacinala jako takzvane netradicni banka, ktera nepotrebuje pobocky a vlastni bankomaty, pak jeji klienti zjistili, ze vybery z jinych bankomatu jsou strasne drahy, tak jim kellner zavedl bankomaty. No a dnes ma AirBank pobocku v kazdem nakupnim stredisku :D :D
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    VYHULENY_UFO: To mě na tom právě vyhovovalo... Soukromně od banky vlastně nic nechci a chci ji mít oddělenou od firemní banky...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CERMINEK: tak airbank nikdy nebyla poradnou bankou, ze. jako reklamu umi peknou, ale to je tak vsechno.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Tak jsem právě zjistil, že AirBank nejenže blokuje platby na Kryptoburzy, ale začala blokovat i platby na Mintos... Kdy se tomu tam stalo nevím, ale dneska mi příkaz nešel zadat...
    MIC
    MIC --- ---
    Používáte někdo www.roger.cz ?
    (chápu to dobře jako korporátní zonky aukro?)
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    Máte někdo zkušenost s Roier?
    RUI
    RUI --- ---
    ETKAR: Podle mě se reálně nic nemění - v popisu psali, že akorát zvyšují transparentnost. Ten poplatek už reálně existoval, jen se odečítal předem a investorovi se zobrazovala čistá úroková sazba po jeho započtení. Rozumím tomu tak, že teď investor uvidí, kolik si EstateGuru strhává, což je za mě určitě krok správným směrem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam