• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: tak to je fér, nějaký info k tomu kde to dělaj?

JENDAVB: nemám na čele napsáno "čůrák", nebo jo?:) přinejtovanej štítek by nehnil, tohle je prostě vyraženo na rámu, a rám má standardní povrchovou korozi - tzn pár číslíček se mu zdálo těžko čitelných

jo a ztratil jsem jeden ze dvou klíčů s imobilizérem, jsem kokot, nový se dá udělat, ale musím i s autem a nový klíč je nutné "přidat" do řj. Bohužel to asi u nás v klacíkově nikdo nedělá a musím do pha.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: myslím, že to stalo čtyři kila
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    JENDAVB: pochybuju, že by si to pamatovali a nebudu jezdit do posranyho Mělníka. :) tady nejde o místo, ale o lajdáctví!!! na tom velkým technicaku je to tlustým, velkým písmem...
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: protože to dávaj ty kokoti na rám u kola, kde to hnije, taky jsem prošel letos jen taktak a musím to pořešit
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    KRUPAN: proc ci to nedal z5 kde to bylo ?
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    JENDAVB: Ital to dává na rám, ale byla koroze, proto se to před dvěma lety prerazilo u evidencky, když jsem to kupoval. teď je to na sloupku u spolujezdce. ale že si toho nevšimnou mně fakt prekvapuje
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    KRUPAN: vidiš ja mam vin na ramu vyraženy a prej kdyz to videl technik tak to komentoval "tak budeme tomu verit ..." :) proste se mu nechtelo list pod predni kolo
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    mrdky curacky na technický! pane, vaše auto nemá vin, takže jen technická na 30 dnů a přerazit. vy curaci a co je tohle??? v malým technicaku je napsáno obnova původního vin, ve velkým to samý + kde je nový vin + jaká technologie byla použita + proč to bylo prerazeno + číslo protokolu u přerazeni vin. jak si toho mohli nevšimnout? datum 2015....takže znova.... fakt kokoti :))
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    kurvy pumparsky :) to samý tam měl id twoh s t4kou. ale měl jsem takovou potouchlou radost, že Iveco fungovalo dřív. sorry heco :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: jo, já takhle jednou uvěřil omv - billboardy s eskymákem, zimní nafta bla bla bla.. a když přišlo -20 tak vymrdájev..
    MELDA
    MELDA --- ---
    KRUPAN: Na aditivum se vyjebej..... kdyz budes brat plnou, tak tam klidne jebni 5 litru benzinu a caune..mas po starostech.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    trocha humoru :)

KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    čtyři hodiny nervů, jestli odjedem :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    tak nám včera zamrz Ital :) odtlačit na sluníčko, otevřít motor a nechat to na to prazit + horkej hadr na palivac. a prejze nafta s aditivem do minus třiceti...
    WOJTYLA52
    WOJTYLA52 --- ---
    Jo tak tu vuli jsem vyresil, byl povolenej ten tisicihran na ty volantovy tyci, kazdopadne to rizeni uz bude asi nacaty, tak ze do budoucna ho budu muset vymenit. Ale diky za rady
    MELDA
    MELDA --- ---
    SELECTOR_IX: No tu vuli v rizeni bych rozhodne hledal u stabilizacni tyce, jestli neni volna.

A to rupani na plnej rejd je prave uz nacata prevodka rizeni, ktera je diky te volne stabilizacni tyci vic namahana, takze se vyklechta a pak tam klidne preskoci zub nebo ta drazka.
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    MELDA: Jistěže. Ale někde začít musíš, čepy, těhlice, stabilizační týče, pak teprve ty složitější věci, pokud nic nenajdeš
    MELDA
    MELDA --- ---
    WOJTYLA52:
    SELECTOR_IX: Nemuze byt vyzvejkla prevodka rizeni? Jinak teda vule v rizeni sem mel za to, ze je zpusobena stabilizatorama nebo tema gumama na stabilizacni tyci.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: cive, ten "carabinieri" polep bych si hodně hejčkal..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    Iveco Turbodaily 40-10 4x4 Allrad in Bayern - Poppenhausen | Wohnmobile gebraucht kaufen | eBay Kleinanzeigen
    https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/iveco-turbodaily-40-10-4x4-allrad/571901484-220-6857
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    WOJTYLA52: Koukni na čepy, může to tam bejt vymlácený
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam