Tohle je nejaky soukromejsi auditko pro skupinu co hraje na nejakym svym serveru DST? nebo do toho muzou kecat i ostatni? :) Ja hrala zatim hlavne single, reign of giants a ted shipwrecked. Together me moc nebavil, pac mi to tam vzdycky nekdo posral...lisi se to od singlu nejak vyrazne? Hrala jsem na zacatku kdyz spustili betu a pak jsem se na to vykaslala.
SALUSA_SECUNDUS:
1. Wigfried - doporucuju wiki:
http://dont-starve-game.wikia.com/wiki/Crock_Pot, tady rovnou vidis co muzes delat twigs - nic moc, tak ty spizy leda. Neni to nejak vyzivny.
3. Wilson - je nej, prezila jsem s nim nejdyl, asi 160 dni.
4. Woodie - ten je ale dobrej na poradny vobludy a bosse, v bobrim stavu rozzvejka snad vsecko a nemuze pak doopravdy chcipnout coz je velky plus - jen pak stravis hodne casu s tou sanity no. Kdyz chytne amok, tak to vyuziju k tomu ze rozkousu nejakej les a mam zasobu dreva na celou zimu.
HANZILLA:
kdyz ti vsechno zmokne a jsi cely promoceny, zacnou ti veci klouzat z rukou. Takze kdyz chces pokacet strom tak musis porad sbirat sekeru ze zeme, takze voser a pruser kdyz chces neco zabit. A klesa ti sanity.
Nejradsi hraju od podzimu, na to staci mit drevo a nasuseny maso. V klidku si prosmejdim mapu, najdu idealni misto mezi lesem, sutrama a kravama, nekde u louky kde je dost kraliku. Na leto uz potrebuju mit lednicku na jidlo co se rychle kazi a na led, a to obcas trva. Navic v lete mi nejcasteji zacne neco nahodne horet...a to pak vypinam komp a jsem urazena.