• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TREEMarihuana Travel - zkušenosti ze zahraničí
    Zkušenosti s tím jak které země přistupují k marihuaně, kde si jí obstarat, jakou očekávat kvalitu a další témata pro dlouhodobé konzumenty THC na cestách.
    rozbalit záhlaví
    JUDAH
    JUDAH --- ---
    FUNES: Na ulici radsi nehulit, vzdycky sme se k nekomu zasili domu...maj tam dost pololegalnich soukromejch klubu, tam se hulit da, ale vzdycky bych se radsi zeptal predem. A mozna by se tam dalo i neco sehnat. Nic sem tam nekupoval, ale myslim, ze pres nejaky "pohodovy" lidi se doptat urcite da, kvalita mistnich indoor veci byla velice slusna.
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    FUNES: Zkus se ptát mladejch lidí, ale ne takovejch těch úplně streetařů, prostě normálně oháklejch mladejch lidí co maj třeba tunel v uchu atd...
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    FUNES: Jo a maj tam vražednou no name vodku v plastu :D Nepij to !!
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    FUNES: Hej v Bukuresti jsme byli asi 5 dní a z toho 4 dny namol, takže super :D Jakože detaily skrze trávu si moc nepamatuju. první noc jsme spali v hostelu Friends a pak jsme se seznámili s borcem co tam studoval a nechal nás spát u sebe na kolejích a mám dojem že měl akorát zas ten hašiš a v tu dobu tam hodně frčly takový ty syntetický a rc drogy z netu. Jinak Bukurest je krásná, když člověk přejde ten vjem kdy dojíždí na hlavní nádraží, rozpadající se komunistický paneláky atd... jako to okolí toho nádraží vypadá hrozně, ale jak nám říkali v hostelu - Bukurest je mesto jako jakýkoliv jiný, no stress, akorát nám na mapce označila ulice kam nechodit radši :D
    FUNES
    FUNES --- ---
    PNXNTDD: Jeste nejaky detaily z Rumunska, konkretne z Bukuresti? Za mesic se tam na rok stehuju.. Diky!
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    RASTA: A bacha na tajný, kámoš teď hulil v polsku někde zašitej u popelnic a vyhmátl je nějakej policista v civilu, tak museli ukázat kapsy (naštěstí u sebe nic neměli), a chtěl ten člověk volat posily, ale nakonec si to rozmyslel, tak pozor.
    ENT
    ENT --- ---
    Zdravicko, mate nekdo zkusenost s prevozem travy pres hranice na Ukrajinu? Konkretne pres Slovensko/Ukrajinskou hranici Michalovce - Užhorod, busem z Michalovců. Jedu tam na tejden do prirody, rad bych si vzal cca 2-3g skera s sebou, tam nic neni. Diky.
    RASTA
    RASTA --- ---
    Ahoj, máte někdo zkušenost s Polskem? Zajímá mě hlavně, za kolik se tam dá sehnat kvalitní outdoor / indoor. Díky.
    HOJEHUNAZ
    HOJEHUNAZ --- ---
    V nemecku taky moc nehulte,nemci sice huli ale na tajnacku,jak u nas v parku nebo ze party voni ganjou to tam neni.Kdyz uz hulite tak hlavne neridit,maji kufrik plny testu a podle toho co jim povite vam vyberou idealni test na miru aby byl positiv ...Koupit se da od 10 do 12 e vetsinou se staci zeptat afgancu nebo alzircu apod.
    BULHI
    BULHI --- ---
    tak na Zelandu jsem mel teda pocit, ze je poradnej material celkem vzacnost, ale zjevne jsem se pletl.. ale to byly teda spis takovy rumors, co jsem slysel od jinejch, sam jsem to ani neshanel.

    Zkusenost z Portugalska - koupili jsme v Lisaci hash normalne na ulici od podezrelejch negru, tj. presne to, co by soudnej clovek asi normalne nikdy neudelal, ale rekli jsme si, ze tech par euro proste risknem. No a co si tak pamatuju, tak to bylo celkem dobry a levny, spotrebitel spokojen :-) V Portu nam to pak doslo, ale normalne na ulici nas odchyt zas nejakej uplne totalne podezrelej gangster s nausnici, kterej nas jeste odtahl nekam na backyard a rikal, at tam pockame, ze prijde jinej s matrosem. Takze totalni setup jak z filmu :-) chvili cekame, nikde nikdo, zacli jsme uz pak bejt trochu nervozni a chteli jit pryc, ale pribeh nakonec typek vysmatej, hrozne se omlouval, ze uspaval dite nebo co a prinesl hroznou krychli, jeste levnejsi, nez v Lisaci a lepsi material. Takze dle mych zkusenosti poulicni obchod ve mestech prekvapive funkcni.

    Co se tyka toho Vancouveru, tak bych jen dodal, ze ja uz sice delsi dobu hulim fakt malo, takze nejsem tak zvyklej, ale teda ten herak, co se tu prodava, mi prijde fakt pres limit. Na me je to vsechno extremne silny a vicemene se tomu vyhejbam a nebo to musim davkovat opravdu s maximalni opatrnosti. Navic mistnaci to kourej jedine cisty, na tabak se tady koukaj, jak kdybych u nas vytahl jehly. Taky je vtipny, ze za hranicema ve Washingtonu to uz je sice taky legalni, ale kdyby vam neco nasli americky celnici pri prejezdu, tak dostanete rovnou kreslo.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    I_ONE: Tohle jsem tu zažila loni, ty jejich ganje jsem se fakt smála, ale letos jsem tu kouřila parádní modely, po kterých jsem se už smála, nic jsem teda nekupovala, všechno s lokálama a děsně mě baví, jak ještě loni se motalo skoro do novin a letos si už se balí do papírků od cukrovinek, matroš jak cigaretovej papírek, ale bez lepení=)
    I_ONE
    I_ONE --- ---
    Na Srí Lance zase všude klasika - něco kolem 4 g pomačkaný planých kytek - fermentovaných - za cenu kolem 500,-
    Je třeba více smlouvat - pak dostanete i lepší vzorek kde není tolik semen, ale nepočítejte s In-doorem.
    Zatím se to tam považuje za "Chemické kouření"..
    AMYMAL
    AMYMAL --- ---
    Island - v Reykjavíku není nic jednoduššího než sehnat trávu, dokonce je mnohem obtížnější najít obchod s cigaretama. :) Stačí se poptat místní omladiny, večer v klubech je to easy ještě víc, jděte po čuchu. :) Bez problému vám dá kdokoli číslo na dealera, jsou zvyklí, že jim volají cizí, domluví se s váma na srazu a je to vyřešený. Modely jsou to pekelný, ale cena taky. V přepočtu zhruba 600,- za gram.
    NOVISEK
    NOVISEK --- ---
    kanada - resp. britská kolumbie: hulí se dost a dobře. tráva je legální pro medicínský účely - existují tu specializovaný obchody. ve vancouveru jsem navšívil dva - v obou si vyfotili pas a pak jsem už jen vybíral (cena 10-14cad za gram). kvalita skvělá. v ostatních městech to bude fungovat na podobý bázi, případně budou chtít vyplnit papír, k čemu že to hulení poslouží. údajně by mohli chtít vidět i potvrzení od doktora. v jiným městě jsem ale zatím medicalmarihuanashop nenavštívil. jednou jsem dostal asi 8g skvělýho skunku od zaměstnavatele (němec, 65 let), podruhý jsem se zeptal babky v obchodě s kuřáckejma potřebama, kde je medical marihuana - ona odpověděla, že docela daleko, ale že by šlo něco nezdaněnýho..kvalita opět vynikající. hodnocení hulení v kanadě: 9/10 (jeden bod dolů za to, že nejbližší tráva je občas přes 100km daleko).
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    PNXNTDD: to co tam roste je ruderalis, docela překvápko, že to někdo k něčemu fakt používá.
    jinak zajímavost, v rumunsku je cena za gram stejná, ať je to venek či vnitřek, my kupovali na fesťáku géčko (0,8) myslím za deset ronů, vím že na český to byly necelý tři kila, a kvalitou průměrný indoor, co člověk koupí i v čr.
    od nějakýho rumuna jsme koupili i haš, ale to bylo velký zklamání, vždycky když pak šel kolem, tak dělal, že nás nevidí.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Zkušeností několik, např. Saudská Arábie, před vydáním víza jsem podepisoval papír, že za pašování alkoholu a drog je trest smrti. Jel jsem tam pracovně..po týdnu sebral odvahu a zeptal se nějakýho Inda na haš. Ten se pousmál a udělal posunek dlaní, připomínající uříznutí hlavy. Haše tam jsou prej tuny, ale všichni hulí zakopaný někde ve sklepě nebo v díře pod zemí. Za drogy tam jsou nekompromisní tresty. Ještě např. Egypt a Káhira, tam sežene haš každej taxikář a Egypťani hulej jak fabriky. Byl sem v čajovně, borec mi vařil čaj, v puse mrkef jako kráva, podávali si s kuchařem. Číšník pak přines podpultovku z Afghánistánu.. rok cca 2008. No je toho víc, pár zemí jsem projel a vždycky se skoro všude podařilo..
    DRAGOUN
    DRAGOUN --- ---
    MIK23: Dame spota? :-)
    Non-wasting hot knife system
    http://www.youtube.com/watch?v=FAbw9ugbxF8
    MIK23
    MIK23 --- ---
    K nožum by nějaké video nebylo?
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    KORNY: jooo ty nože, to byla paráda jako :D upe sem na to zapomněl, dík musím zkusit doma :D
    KORNY
    KORNY --- ---
    NZ za celej rok jsem pouze 1x hulil obyčejnou ganju, ale zadarmo od maorky. Jinak kvalita super. tiny (0,8g) 20 babek 3 za 50. unce od 200 babek až po 600 když je obecne málo. na jižním ostrově trochu dráž. V christchurch funguje pár open houseu. od backpackeru se dozvis kde. když je barák otevřen můžeš dovnitř. ale žádný slevy, spíš taková nouzovka. V dunedinu je univerzita. Každej čtvrtek se schazej hulici studenti okolo za legalizaci. Jinak prostě maori. ale jen ty co znáte nebo co sami přijdou. určitě povinnost zhulit se přes plotnu a nože po maorsku! syntetické huleni od minulého roku naštěstí zakázáno.
    KORNY
    KORNY --- ---
    Vietnam saigon hanoj zase tuktukari. Obecně přes backpackery se dozvis i o barech kde koupit i v menších turistickych městech. Nejhorší huleni byla divocina ze sapy kde mi byl nabizen i hašiš, ale takovej jsem nikdy neviděl :) cena smlouvat.
    KORNY
    KORNY --- ---
    Cambodia - nejvíc easy. každej druhej řidič tuktuku má huleni. kvalita low, divocina, smlouvat. za 3 dolary jsem koupil 5 g. po vyndani stonku a semen tak 3 g. ale v tom horku zhuluje akorat. V hlavnim městě mi nabídl brka majitel hostelu. palice asi 2 g kvalitní venek za 5 dolarů. zhulenej jak paprika.
    KORNY
    KORNY --- ---
    thajsko - obecně spise na ostrovech kdykoliv uvidíš reggae bar tak je téměř jistota ze tam něco maj. pozn.znamení když nehraje reggae je kombinace zeleného zluteho a cerv. svetla/ barev. (reggae), nebo fotka boba marleyho. ceny od 200 baht za jointa. 500 za pytlík. vnitrozemí vím jenom Pai a Khao sok. Dávat bacha, nejvíc v riti když vás chytí vojenská policie. huleni většinou vypadá divně, chuť nic moc ale efekt stejnej jak u nás.
    K470
    K470 --- ---
    GHOSTDOGG: pokud ten hasis ma bejt hasis.. asi tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam