• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TREEMarihuana Travel - zkušenosti ze zahraničí
    KORNY
    KORNY --- ---
    V jamajskejch horách - na jednom místě roste ganja, kafe, banány, pomeranče :)
    KORNY
    KORNY --- ---
    mám tisíce fotek z cest, tak to musim protřídit. Tady je automat na trávu ve Vancouveru.
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    Ty fotky by to ale zpestřily :)
    KORNY
    KORNY --- ---
    Jamajka. 3 týdny na jamajce, dneska poslední den s návštěvou muzea boba marleyho. Co vám budu povídat..moc si toho nepamatuju. Hlavně nekupovat za gram za 30 dolarů, o čemž jsem slyšel . Gram za dolar, za 20 dolarů pomalu malá igelitka :) Ted budu pár dní v Miami a pak Ekvádor, tak jsem zvědavej co tam .)
    KORNY
    KORNY --- ---
    USA Colorado

    Cestoval jsem z alberty v kanadě až do colorada na hranice s novým mexikem. Na kanadskejch hranicích jsem radši vyhodil pár gramů co mi zbylo a zkourenej přejel hranice. Vytáhli si mě do office proč jedu do usa. Neštěstí jsem neměl tak krvavý oči a tak mě pustili dál. Pak pár dní strizlivej až do salt lake city kde mě zkourili čistým bluntem místní. V utahu jinak mrtvo co se týče huleni tak už jsem se těšil do Colorada. Hned v první vesnici jsem objevil rozpadlou garáž s obrázkem listů marihuany, ale ještě jsem se udržel a jel dál do městečka cortez. První smoke shop se jmenoval doobie sisters. Výběr luxusní ale ty ceny. Nejlevnější gram za 15 usd special. Až po 24 usd za gram. Po 4:20 PM sleva na vše za 15 usd za gram. Koupil jsem si 1 a jel do města. Tam jsem navštívil shop medicine man. Ceny začínali na 12 usd. Na koupi stačí pas a 21 let věku. Nesmí se hulit na veřejnosti jako s alkoholem. Nesmí se hulit v národních parcích, který ofiko spadaj pod federální území. Při koupi to dostanete v plastových kaliscich v papírové tašce potistene všemi zákony které se k marihuane vztahují. Dal bych i fotky ale jsem na mobilu a musel bych to vyvesit na net a to se mi nechce. teď už zase susim hubu v utahu a těším se do kanady :)
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    Zdarec, někdo nějakej typ kam zajít ve Stockholmu? Díky za rady
    KORNY
    KORNY --- ---
    California - projížděl jsem nedávno marihuanovym trojuhelnikem (tam kde se nejvíc pěstuje.) Zastavím v městečku Garberville, který je nejproflaklejsi a jdu za prvnim houmlesakem s 20 dolarama..čekám tak 5g. Frajer vytáhl unci kvalitního skunku a že jsem good to go. :D tak to bylo zatím nejlevnější co jsem kdy pokoupil.
    RICK
    RICK --- ---
    CLARISC: tak v Shengenu žádné kontroly nejsou ne?
    CLARISC
    CLARISC --- ---
    Zdravím, chystáme se letos na Ozoru a chceme si vést vlastní ganju. Měl by zde, prosím, někdo radu pro bezpečný převoz + nějaké zkušenosti s případnou kontrolou?
    BUQOY
    BUQOY --- ---
    ROMANICAK: co ti dala liznout..fenixovi slzy?.. =)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MAJKL09:
    Jako jo. Me dala jedna polka jednou liznout a voni ty krestansky dusicky umi bejt pekny certice ve vysledku :-)
    MAJKL09
    MAJKL09 --- ---
    Zdar lidi máte někoho tušení jak je to v Polsku? Dává se lízat jako u nás?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LINROOT: negri co korzujou vecer na plazi.. pripadne mistnaci, ale od cernejch mi to prislo kvalitnejsi a za min..
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    Někdo zkušenosti sever španělska konkrétně Bilbao? Budu tam mít 2 dmy předtim než odjedu surfovat na pobřeží a potřeboval bych tam pořešit.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    INF1466: no prave ten vlak leez slovensko jede a z toho mam strach

    pro ty posuky je joint neco jako poplivanej krucifix
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ADAMIRA: jako kdyz nepojedes pres slovensko, tak tim asi nic nezkazis.. :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Zdravím, nějaké zkušenosti z Maďarska? Chystáme se v září vlakem Praha - Budapešť, je hodně velký riziko si s sebou něco málo vzít? A na místě, schovat se kilometr do divočiny na jointa nebo někde v zapadlý uličce OK?
    JUDAH
    JUDAH --- ---
    FUNES: Na ulici radsi nehulit, vzdycky sme se k nekomu zasili domu...maj tam dost pololegalnich soukromejch klubu, tam se hulit da, ale vzdycky bych se radsi zeptal predem. A mozna by se tam dalo i neco sehnat. Nic sem tam nekupoval, ale myslim, ze pres nejaky "pohodovy" lidi se doptat urcite da, kvalita mistnich indoor veci byla velice slusna.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ENT: no nevim, na slovensko bych nevezl ani prazdnou krabicku od huleni....
    ENT
    ENT --- ---
    PANPOSPA: a nějakej osobní tip? :)) podle mě se to vejde do kategorie "a další témata pro dlouhodobé konzumenty THC na cestách"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam