• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TREEMarihuana Travel - zkušenosti ze zahraničí
    MAJKL09
    MAJKL09 --- ---
    Zdar lidi máte někoho tušení jak je to v Polsku? Dává se lízat jako u nás?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LINROOT: negri co korzujou vecer na plazi.. pripadne mistnaci, ale od cernejch mi to prislo kvalitnejsi a za min..
    LINROOT
    LINROOT --- ---
    Někdo zkušenosti sever španělska konkrétně Bilbao? Budu tam mít 2 dmy předtim než odjedu surfovat na pobřeží a potřeboval bych tam pořešit.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    INF1466: no prave ten vlak leez slovensko jede a z toho mam strach

    pro ty posuky je joint neco jako poplivanej krucifix
    INF1466
    INF1466 --- ---
    ADAMIRA: jako kdyz nepojedes pres slovensko, tak tim asi nic nezkazis.. :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Zdravím, nějaké zkušenosti z Maďarska? Chystáme se v září vlakem Praha - Budapešť, je hodně velký riziko si s sebou něco málo vzít? A na místě, schovat se kilometr do divočiny na jointa nebo někde v zapadlý uličce OK?
    JUDAH
    JUDAH --- ---
    FUNES: Na ulici radsi nehulit, vzdycky sme se k nekomu zasili domu...maj tam dost pololegalnich soukromejch klubu, tam se hulit da, ale vzdycky bych se radsi zeptal predem. A mozna by se tam dalo i neco sehnat. Nic sem tam nekupoval, ale myslim, ze pres nejaky "pohodovy" lidi se doptat urcite da, kvalita mistnich indoor veci byla velice slusna.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ENT: no nevim, na slovensko bych nevezl ani prazdnou krabicku od huleni....
    ENT
    ENT --- ---
    PANPOSPA: a nějakej osobní tip? :)) podle mě se to vejde do kategorie "a další témata pro dlouhodobé konzumenty THC na cestách"
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    jinak Friends Hostel doporučuju v Bukuresti, pěkný prostředí noc za nějaký dvě kila a fakt kousek od vlakovýho nádraží. Taková alternativa když tam člověk dojede třeba v noci a nechce se mu trávit noc na vlakáču s plným báglem věcí a ve společnosti strange people :D
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    FUNES: Zkus se ptát mladejch lidí, ale ne takovejch těch úplně streetařů, prostě normálně oháklejch mladejch lidí co maj třeba tunel v uchu atd...
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    FUNES: Jo a maj tam vražednou no name vodku v plastu :D Nepij to !!
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    FUNES: Hej v Bukuresti jsme byli asi 5 dní a z toho 4 dny namol, takže super :D Jakože detaily skrze trávu si moc nepamatuju. první noc jsme spali v hostelu Friends a pak jsme se seznámili s borcem co tam studoval a nechal nás spát u sebe na kolejích a mám dojem že měl akorát zas ten hašiš a v tu dobu tam hodně frčly takový ty syntetický a rc drogy z netu. Jinak Bukurest je krásná, když člověk přejde ten vjem kdy dojíždí na hlavní nádraží, rozpadající se komunistický paneláky atd... jako to okolí toho nádraží vypadá hrozně, ale jak nám říkali v hostelu - Bukurest je mesto jako jakýkoliv jiný, no stress, akorát nám na mapce označila ulice kam nechodit radši :D
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    ENT: jako zkušenosti s převozem na tomhle konkrétním místě nemám, ale převážel bych to stejně jako kdekoliv jinde.. otázkou je jestli tuhle diskuzi veřejně zaplnit návodama a trikama, jak převážet drogy..
    FUNES
    FUNES --- ---
    PNXNTDD: Jeste nejaky detaily z Rumunska, konkretne z Bukuresti? Za mesic se tam na rok stehuju.. Diky!
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    RASTA: A bacha na tajný, kámoš teď hulil v polsku někde zašitej u popelnic a vyhmátl je nějakej policista v civilu, tak museli ukázat kapsy (naštěstí u sebe nic neměli), a chtěl ten člověk volat posily, ale nakonec si to rozmyslel, tak pozor.
    ENT
    ENT --- ---
    Zdravicko, mate nekdo zkusenost s prevozem travy pres hranice na Ukrajinu? Konkretne pres Slovensko/Ukrajinskou hranici Michalovce - Užhorod, busem z Michalovců. Jedu tam na tejden do prirody, rad bych si vzal cca 2-3g skera s sebou, tam nic neni. Diky.
    RASTA
    RASTA --- ---
    Ahoj, máte někdo zkušenost s Polskem? Zajímá mě hlavně, za kolik se tam dá sehnat kvalitní outdoor / indoor. Díky.
    HOJEHUNAZ
    HOJEHUNAZ --- ---
    V nemecku taky moc nehulte,nemci sice huli ale na tajnacku,jak u nas v parku nebo ze party voni ganjou to tam neni.Kdyz uz hulite tak hlavne neridit,maji kufrik plny testu a podle toho co jim povite vam vyberou idealni test na miru aby byl positiv ...Koupit se da od 10 do 12 e vetsinou se staci zeptat afgancu nebo alzircu apod.
    BULHI
    BULHI --- ---
    tak na Zelandu jsem mel teda pocit, ze je poradnej material celkem vzacnost, ale zjevne jsem se pletl.. ale to byly teda spis takovy rumors, co jsem slysel od jinejch, sam jsem to ani neshanel.

    Zkusenost z Portugalska - koupili jsme v Lisaci hash normalne na ulici od podezrelejch negru, tj. presne to, co by soudnej clovek asi normalne nikdy neudelal, ale rekli jsme si, ze tech par euro proste risknem. No a co si tak pamatuju, tak to bylo celkem dobry a levny, spotrebitel spokojen :-) V Portu nam to pak doslo, ale normalne na ulici nas odchyt zas nejakej uplne totalne podezrelej gangster s nausnici, kterej nas jeste odtahl nekam na backyard a rikal, at tam pockame, ze prijde jinej s matrosem. Takze totalni setup jak z filmu :-) chvili cekame, nikde nikdo, zacli jsme uz pak bejt trochu nervozni a chteli jit pryc, ale pribeh nakonec typek vysmatej, hrozne se omlouval, ze uspaval dite nebo co a prinesl hroznou krychli, jeste levnejsi, nez v Lisaci a lepsi material. Takze dle mych zkusenosti poulicni obchod ve mestech prekvapive funkcni.

    Co se tyka toho Vancouveru, tak bych jen dodal, ze ja uz sice delsi dobu hulim fakt malo, takze nejsem tak zvyklej, ale teda ten herak, co se tu prodava, mi prijde fakt pres limit. Na me je to vsechno extremne silny a vicemene se tomu vyhejbam a nebo to musim davkovat opravdu s maximalni opatrnosti. Navic mistnaci to kourej jedine cisty, na tabak se tady koukaj, jak kdybych u nas vytahl jehly. Taky je vtipny, ze za hranicema ve Washingtonu to uz je sice taky legalni, ale kdyby vam neco nasli americky celnici pri prejezdu, tak dostanete rovnou kreslo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam