• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TREEMarihuana Travel - zkušenosti ze zahraničí
    BCTPEJHON
    BCTPEJHON --- ---
    Poradi nekdo jak to chodi ve Spainu/costa dorada/salou? Za 2-3 tydny jedeme s mojou a urcite by jsme si dali.. samozrejme me zajima kde koupit a na co si dat pozor. Budu vdecny za kazdou odpoved ;)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    MIK23: neeeeee
    COKOTUNEL
    COKOTUNEL --- ---
    KACID: no tak samo že to nevím, rozhodně jsem u nich zastavovat nechtěl :-D ale tyto dvě indicie mi stačily abych se posral... Ale když ta paní v půjčovně říkala že turisty TEĎ berou často. Na otázku proč, říkala že je tam hodně drog. Takže kdyby tim nemyslela lejzacku, tak jedině to že ty drogy hledaji. A ani to mi neznělo jako něco s čím se chci na tak krátké dovolené srát :-P
    MIK23
    MIK23 --- ---
    GUMIDEK30: btw a nekupovali jste náhodou chvíli před tím?
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    GUMIDEK30: ale neměli jsme teda helmy, ani jsme neřídili, prostě nás vzali jen tak na blind :D
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    COKOTUNEL: takhle nás vzali fízlové na ulici v dominikáně :D no co si budeme, kapsy sme prázdný neměli a museli jsme těm kurvám zaplatit docela velký peníze, aby sme nešli sedět :D
    KACID
    KACID --- ---
    COKOTUNEL: jak jako berou? ze jim davali testy? nechteli treba jen videt ridicak?
    COKOTUNEL
    COKOTUNEL --- ---
    No lidí opatrne... Podle rad všech jsem se pěkně zkouril a šel sem si půjčit skutra. Dostal jsem pokyny co dělat v případě police control. Ptal jsem se proč a odpověď zněla: becauce many drugs here now... Snažil sem se na to zapomenout, ale hned ten den jsme viděli jak berou (zdrejme bez prohřešku) jen tak na ulici nějaký lidi s helmama ( turisty)..mě to jako důkaz stačilo a já radej nehulil už další dny...další fizly jsme nepotkali... možná se něco zmenilo
    MORDINO
    MORDINO --- ---
    COKOTUNEL: ses v Recku, dokud se nevysekas nikdo nic resit nebude :D
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    COKOTUNEL: pochybuju, že budou brát turistu ;)
    COKOTUNEL
    COKOTUNEL --- ---
    Dobra, tak jsem si poradil.... Albanskej matroš je i na kosu... Teď by mě zajímalo jestli se tady, nebo stačí obecně v Řecku, dávají testy při silničních kontrolách? Diky
    COKOTUNEL
    COKOTUNEL --- ---
    Zdravím. Máte někdo nejakou zkušenost s dostupnosti zelí v Řecku? Konkretne Kos, Kalimdos. Díky :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DELTA9: zajimavy albanci...

    Albánie se stala evropským marihuanovým rájem | Plus
    https://plus.rozhlas.cz/albanie-se-stala-evropskym-marihuanovym-rajem-6526494
    7. leden 2017

    Albánie se stala velkým producentem marihuany. Zdá se, že policie nemá situaci pod kontrolou. Prohrává balkánská země svůj boj s ilegálními drogami?

    O tom ve své reportáži pro stanici Deutsche Welle píše novinářka Lindita Arapiová.

    Hrbolatá silnice, plná kaluží, které na ní zůstaly po posledním dešti, vede k několika chatrčím poblíž albánského města Rrëshen. Slunce zapadá.

    Dvě ženy hledají úkryt ve tmě, aby mohly otevřeně mluvit. Mají strach, protože do drogové laboratoře, kde ještě před pár týdny pracovaly, přišla policie. Původně to byla drůbeží farma, během posledního roku se tam ale sklidily, nasušily a zabalily více než čtyři tuny marihuany.

    Mira a Rita – jména pochopitelně autorka reportáže Deutsche Welle změnila – byly nezaměstnané, dokud nezačaly pracovat ve skladu za nějakých deset euro na den. „Nemusíte mi věřit, ale pracovaly jsme tu, abychom měly na chleba pro děti,“ říká Mira, padesátiletá žena s velmi krátkými vlasy. Má vztek, zvlášť na vládu, která ji nechává žít v bídě. Má vztek i na policii „která vydělává víc než my“ a na narkobarony. „Řekli nám, že to je šalvěj.“ Přísahá, že na začátku nevěděla, že jde o marihuanu.
    ...
    DELTA9
    DELTA9 --- ---
    Albánci na hranicích při odjezdu jsou kokoti, prohledávaj EU auta, chtěj výpalný, jakmile najdou drtičku, papírky, nebo pár lístků dělaj problémy, klidně rozeberou auto, když nic nedáte, volaj poldy, ty Vás klidně za půl G zavřou. Loni jsem si tak pobyt prodloužil o 20 dní, pak cáloval kauci 5K EUR abych tam neshnil.
    KORNY
    KORNY --- ---
    Bolivie - huleni nic moc chut ale zkuruje normalne. Nejdulezitejsi informace je ze krome La Pazu v cely zemi nekoupite papirky a obyc tabak. Takze si vemte zasoby. Ve vesnici Samaipata je teda meli ale tam jezdej zewlit hippie gringos.
    Hostal Canoa v La Paz je dobrej starting point. Vlastnej to izraelci a huli se tam o 106. Jo a policajti tu radi prohledavaj manicky a hipiky vic nez v okolnich zemich tak bacha.
    KORNY
    KORNY --- ---
    KORNY:
    V Peru je občas těžký si zahulit protože policajti jsou snad všude. V Huarazu jsem na nikoho nenarazil..V Limě jsem dostal nějaký brka od němce v hostelu a hostely jsou obecně nejlepší místo, kde získat nějaké info. Huliči se samozřejmě shlukují v party hostelech, nebo kde maj zahrádku či střechu, kde se dá hulit .) V cuzcu jsem snad poprvý v životě naletěl..no pokoupil jsem nějakou bylinku zabalenou v samolepě :)) bylo to na ulici v centru tak nedoporučuju. Nejdřív mi ukázal v pohodě vzorek, ale pak mi prodal obratně něco jinýho. Už jsem si řikal, že na to kašlu, ale objevil jsem rasta bar a tam jsem pokoupil dobrej skank z pobřeží. Taky jsme si tam mohli v klidu zahulit. Jo s zakouřit si na Machhu Picchu bylo epic..
    KORNY
    KORNY --- ---
    Lékárna v Coloradu
    KORNY
    KORNY --- ---
    Peru - Mancora u more - weed and coke za hubicku. Kokain jsem nezkousel ale laka to hodne kdyz to je za cenu koktejlu... Ted mi doslo huleni z Mancory a jedu smer Huaraz.
    KORNY
    KORNY --- ---
    Tak to jsme meli asi stesti na ty jamajce :)

    Ted cestuju po j. americe takze doufam ze se nic nestane.

    Ekvador - 2 mista kde je easy to find weed - Banos - centrum adrenalin sportu
    Montanita - surf zakladna v ekvadoru
    Na obou mistech pokoupeno nekolik g za 10 USD bez znamych.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    KORNY: na nás ty hajzlíci vytáhli nože za bílýho dne na pláži a chtěli nám vzít peníze, a pak ještě jednou "průvodci" v Montego Bay, ale taky chtěli "jen" prachy . . . :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam