• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TREEMarihuana Travel - zkušenosti ze zahraničí
    KORNY
    KORNY --- ---
    KORNY:
    V Peru je občas těžký si zahulit protože policajti jsou snad všude. V Huarazu jsem na nikoho nenarazil..V Limě jsem dostal nějaký brka od němce v hostelu a hostely jsou obecně nejlepší místo, kde získat nějaké info. Huliči se samozřejmě shlukují v party hostelech, nebo kde maj zahrádku či střechu, kde se dá hulit .) V cuzcu jsem snad poprvý v životě naletěl..no pokoupil jsem nějakou bylinku zabalenou v samolepě :)) bylo to na ulici v centru tak nedoporučuju. Nejdřív mi ukázal v pohodě vzorek, ale pak mi prodal obratně něco jinýho. Už jsem si řikal, že na to kašlu, ale objevil jsem rasta bar a tam jsem pokoupil dobrej skank z pobřeží. Taky jsme si tam mohli v klidu zahulit. Jo s zakouřit si na Machhu Picchu bylo epic..
    KORNY
    KORNY --- ---
    Lékárna v Coloradu
    KORNY
    KORNY --- ---
    Peru - Mancora u more - weed and coke za hubicku. Kokain jsem nezkousel ale laka to hodne kdyz to je za cenu koktejlu... Ted mi doslo huleni z Mancory a jedu smer Huaraz.
    KORNY
    KORNY --- ---
    Tak to jsme meli asi stesti na ty jamajce :)

    Ted cestuju po j. americe takze doufam ze se nic nestane.

    Ekvador - 2 mista kde je easy to find weed - Banos - centrum adrenalin sportu
    Montanita - surf zakladna v ekvadoru
    Na obou mistech pokoupeno nekolik g za 10 USD bez znamych.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    KORNY: na nás ty hajzlíci vytáhli nože za bílýho dne na pláži a chtěli nám vzít peníze, a pak ještě jednou "průvodci" v Montego Bay, ale taky chtěli "jen" prachy . . . :)
    KORNY
    KORNY --- ---
    GUMIDEK30: No jako bílej seš tam snadnej terč, samozřejmě taky jsem párkrát naletěl na cenu jídla třeba. Je ale potřeba prostě smlouvat nebo si stanovit cenu přes kterou nechceš jít a oni ti to pak daj. My si tam na asi na 14 dní pronajali auto a chtěli 1400 usd, tak jsme řekli že jsme si představovali tak za litr a uplně v pohodě to šlo. Pak na koncertu Chronixxe my nějakej šmátral šahal do kapsy u baru, ale toho jsem odehnal. Slyšel jsem i storku od němce že byl s češkama někde u treasure beach a že na ně vytáhli nůž a vzali jim bágly. Ale byli tam prej sami a v noci.
    Mě se na Jamajce líbilo moc a možná bych si tam dokázal představit i žít na některejch místech a to z důvodu věčnýho tepla, lidi jsou obecně hodně v pohodě..asi to je tim, že se tam hodně hulí :) Kvalitní muzika uplně všude a obří soundy skoro v každý vesnici v džungli a to moc nepřehánim.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    KORNY: jak se líbilo na Jamajce? My byli loni přelom listopad/prosinec a byli jsme docela v rozpacích protože nás neustále všichni okrádali :D :D
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    Cywe to nemají ani v holandu, ten automat :)
    KORNY
    KORNY --- ---
    V jamajskejch horách - na jednom místě roste ganja, kafe, banány, pomeranče :)
    KORNY
    KORNY --- ---
    mám tisíce fotek z cest, tak to musim protřídit. Tady je automat na trávu ve Vancouveru.
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    Ty fotky by to ale zpestřily :)
    KORNY
    KORNY --- ---
    Jamajka. 3 týdny na jamajce, dneska poslední den s návštěvou muzea boba marleyho. Co vám budu povídat..moc si toho nepamatuju. Hlavně nekupovat za gram za 30 dolarů, o čemž jsem slyšel . Gram za dolar, za 20 dolarů pomalu malá igelitka :) Ted budu pár dní v Miami a pak Ekvádor, tak jsem zvědavej co tam .)
    KORNY
    KORNY --- ---
    USA Colorado

    Cestoval jsem z alberty v kanadě až do colorada na hranice s novým mexikem. Na kanadskejch hranicích jsem radši vyhodil pár gramů co mi zbylo a zkourenej přejel hranice. Vytáhli si mě do office proč jedu do usa. Neštěstí jsem neměl tak krvavý oči a tak mě pustili dál. Pak pár dní strizlivej až do salt lake city kde mě zkourili čistým bluntem místní. V utahu jinak mrtvo co se týče huleni tak už jsem se těšil do Colorada. Hned v první vesnici jsem objevil rozpadlou garáž s obrázkem listů marihuany, ale ještě jsem se udržel a jel dál do městečka cortez. První smoke shop se jmenoval doobie sisters. Výběr luxusní ale ty ceny. Nejlevnější gram za 15 usd special. Až po 24 usd za gram. Po 4:20 PM sleva na vše za 15 usd za gram. Koupil jsem si 1 a jel do města. Tam jsem navštívil shop medicine man. Ceny začínali na 12 usd. Na koupi stačí pas a 21 let věku. Nesmí se hulit na veřejnosti jako s alkoholem. Nesmí se hulit v národních parcích, který ofiko spadaj pod federální území. Při koupi to dostanete v plastových kaliscich v papírové tašce potistene všemi zákony které se k marihuane vztahují. Dal bych i fotky ale jsem na mobilu a musel bych to vyvesit na net a to se mi nechce. teď už zase susim hubu v utahu a těším se do kanady :)
    S3FKO
    S3FKO --- ---
    Zdarec, někdo nějakej typ kam zajít ve Stockholmu? Díky za rady
    KORNY
    KORNY --- ---
    California - projížděl jsem nedávno marihuanovym trojuhelnikem (tam kde se nejvíc pěstuje.) Zastavím v městečku Garberville, který je nejproflaklejsi a jdu za prvnim houmlesakem s 20 dolarama..čekám tak 5g. Frajer vytáhl unci kvalitního skunku a že jsem good to go. :D tak to bylo zatím nejlevnější co jsem kdy pokoupil.
    RICK
    RICK --- ---
    CLARISC: tak v Shengenu žádné kontroly nejsou ne?
    CLARISC
    CLARISC --- ---
    Zdravím, chystáme se letos na Ozoru a chceme si vést vlastní ganju. Měl by zde, prosím, někdo radu pro bezpečný převoz + nějaké zkušenosti s případnou kontrolou?
    BUQOY
    BUQOY --- ---
    ROMANICAK: co ti dala liznout..fenixovi slzy?.. =)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    MAJKL09:
    Jako jo. Me dala jedna polka jednou liznout a voni ty krestansky dusicky umi bejt pekny certice ve vysledku :-)
    MAJKL09
    MAJKL09 --- ---
    Zdar lidi máte někoho tušení jak je to v Polsku? Dává se lízat jako u nás?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam