• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    Tak Suicune s Hydropumpem v 7 zbylo 44 vterin, docela dobry je Dragonite, jinak ty moje doporucene utocniky kosil na jednu dve pumpy. Rekl bych, ze v 6 silnych by to slo v pohode. Diky @evilmind za spolupraci ;-)
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    tak par znamych uz ma Mewtwo. Prisla vam nekomu uz pozvanka?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak k tematu do ceho investovat je hodne zajimavej tenhle thread :-)

    A 66,7% IV could be better than a 100% IV Pokemon in the current meta : TheSilphRoad
    https://www.reddit.com/...lphRoad/comments/73ia0y/a_667_iv_could_be_better_than_a_100_iv_pokemon_in/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: ja bych si hlavne dust setril. Vzhledem k aktualni situaci, kdy ti staci jen velice omezena skupina counteru na raidy, a v gymech si vystacis do utoku s 1-3 generalistou a do obrany uplne s cimkoliv, mi prijde jako nejrozumejsi proste cekat, bud na budouci high IV nebo dalsi generace.
    GRIFTER
    GRIFTER --- ---
    XSI: Na Pokemongohubu tyden zpatky vysel clanek jak stvorenej pro tvuj dotaz https://pokemongohub.net/battledex/stardust-investments-guide-spending-games-valuable-resource/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MISOHU: Od zítřka Suicune, to bych mohl vyrazit na pár raidů a ještě vybrat nějaké 2km vejce, dokud jsou tady.
    XSI
    XSI --- ---
    Já vim že je to trochu UTFG otázka, ale co se teď vyplatí maxovat a proč? Jako kromě Tyranitara, ten je mi jasnej. Ale jinak vůbec nevím, do čeho ty hordy dustu nacpat.
    Mám třeba tři Alakazamy z vajec, take dobrý, ale nemaj level, všichni mají Shadow ball a lámu si hlavu nad tím, jestli má smysl jim měnit útok a maxovat je nebo ne. Nebo co se teď tak hodí. Mám dva maxlý Machampy a třetí bude jak budou candy, nějaký Golemy a pak hlavně pozůstatky z dob minulých a nevím, do čeho tak jít.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    Pobavilo :)


    MISOHU
    MISOHU --- ---
    Tak prej už je v Americe Entai, což znamená Suicune u nás, blbý je že kdyby tu byl Raikou tak se dá pak použít jako counter což takhle nejde no.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: tak neni to kazdodenni cinnost, udelas to jednou pro toho bosse :-) Kazdopadne event jsem taky jako celkem proflakal, dal jsem si aspon zavazek ze bych mohl nasporit milion dustu (asi 400k jsem mel pred startem), a zatim do toho mam celkem daleko, ale tak zejtra pocitam ze pokud bude zmena legend, tak tomu par hodin dam... :)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: já vim o čem to je ale prostě mě to zas tolik neláká extra studovat - prostě si vždycky řeknu tohle ti stačí mrcho víc dustu ti nedám a je to :D sice to teď pěkně padá ale stejně jsem si moc času nenašel(no jsem nějakej línej :D ) na nějaký harvestení dustu :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: u breakpointu jde ale hlavne o tom, na jakej level ty counter mas tahnout, je to ciste o optimalizaci investovanyho dustu. Pokud ted bude elektrickej pes, tak mam proste 6x rhydona, z doby kdy zalezelo na CP v gymech jich mam dost maxlejch, takze jsem je proste jen vsechny TMnul na earth damage. Pokud bude vodni pes tak mam palmy a zapdose, mozna budu premejslet o necem dalsim travnim, nejdriv se podivam teda jestli v gen3 nahodou neni neco vyznamne lepsiho...
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: ja na tyhle presnosti kaslu, snazim se jet pod battleru time to win to co nejlepsi mám, takže to vidim že buď budu používat dva rhydony (ground moveset) a 4 dragonity a nebo Zappdose, 3 palmy a venusaura s victreebelem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: Calcy se aktualizovalo na odpocet Equinoxu, takze nevim jiste, ale mel jsem pocit, ze to odpocitavalo do dnesni pulnoci. Takze ja osobne zatim verim, ze zitra uz bude novej pes, a dneska neraiduju...

    BTW nova verze Calcy prej ukazuje breakpointy na countery, jeste jsem nezkusil protoze to nejspis je videt az primo v gymu, ale rozhodne zajimava moznost pokud se nekomu nechce to slozite pocitat v simulatoru.
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    MISOHU: nekdo mi dneska tvrdil, ze se to bude menit zitra.. ale az ve 22 hodin.. tim padem by to u nas bylo az v pondeli.. ale nevim, treba to bude od rana?

    MISOHU
    MISOHU --- ---
    změna legendárek je už zejtra?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak aspon mas, ja jsem skoncil s 9x 5km vejce :-(
    GRIFTER
    GRIFTER --- ---
    treti eventova chansey, 80%, ja uz fakt nevim
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    MISOHU: I když to je možná taky od něčeho jinýho a nejde najít pořádnej odkaz
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam