• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    HARALD
    HARALD --- ---
    GRIFTER: Kde a jak je získáváš?
    GRIFTER
    GRIFTER --- ---
    ctvrta eventova chansey, 75,6%, zacinam zvazovat zalobu pro dusevni ujmu
    XSI
    XSI --- ---
    SARGO: Taky mi to při rejoinu spadlo!
    A je teda rozdíl, když je pět lidí co to umí hrát a maj rozumnej level a když není – jsem to dneska mydlila s dvěma dalšíma dospělýma a asi pěti malejma klukama a šlo se teda na vteřiny. A to tam nedávali úplně dementní pokémony (většinou).
    SARGO
    SARGO --- ---
    OKEYA: V pěti docela hladce. Když to při rejoinu nespadne. A ono to teda padalo děsně, ale jinak by to v těch pěti šlo bez nějakého většího adrenalinu. 8-)
    XSI
    XSI --- ---
    Mně AI nabídla na rejoin báječný trio Espeon – Magnemite – Lugia.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    OKEYA: akorat jsem ho nechyt no - nastesti na Andelu jsem si pak spravil chut s 1603, takze mam tenhle mesic splneno, ale mel jsem teda bobky, 7 ballu jen, tak malo jsem jeste nikdy na nic nemel :)
    Skoda ze AI nabizi celkem nesmyslny utocniky defaultne, celkem vaham jestli vubec do neceho investovat, palmu mi to samo hodi jen kdyz je maxla, coz mam se SB jen jednu.
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    Tak Suicune s Hydropumpem v 7 zbylo 44 vterin, docela dobry je Dragonite, jinak ty moje doporucene utocniky kosil na jednu dve pumpy. Rekl bych, ze v 6 silnych by to slo v pohode. Diky @evilmind za spolupraci ;-)
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    tak par znamych uz ma Mewtwo. Prisla vam nekomu uz pozvanka?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jinak k tematu do ceho investovat je hodne zajimavej tenhle thread :-)

    A 66,7% IV could be better than a 100% IV Pokemon in the current meta : TheSilphRoad
    https://www.reddit.com/...lphRoad/comments/73ia0y/a_667_iv_could_be_better_than_a_100_iv_pokemon_in/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: ja bych si hlavne dust setril. Vzhledem k aktualni situaci, kdy ti staci jen velice omezena skupina counteru na raidy, a v gymech si vystacis do utoku s 1-3 generalistou a do obrany uplne s cimkoliv, mi prijde jako nejrozumejsi proste cekat, bud na budouci high IV nebo dalsi generace.
    GRIFTER
    GRIFTER --- ---
    XSI: Na Pokemongohubu tyden zpatky vysel clanek jak stvorenej pro tvuj dotaz https://pokemongohub.net/battledex/stardust-investments-guide-spending-games-valuable-resource/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    MISOHU: Od zítřka Suicune, to bych mohl vyrazit na pár raidů a ještě vybrat nějaké 2km vejce, dokud jsou tady.
    XSI
    XSI --- ---
    Já vim že je to trochu UTFG otázka, ale co se teď vyplatí maxovat a proč? Jako kromě Tyranitara, ten je mi jasnej. Ale jinak vůbec nevím, do čeho ty hordy dustu nacpat.
    Mám třeba tři Alakazamy z vajec, take dobrý, ale nemaj level, všichni mají Shadow ball a lámu si hlavu nad tím, jestli má smysl jim měnit útok a maxovat je nebo ne. Nebo co se teď tak hodí. Mám dva maxlý Machampy a třetí bude jak budou candy, nějaký Golemy a pak hlavně pozůstatky z dob minulých a nevím, do čeho tak jít.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    Pobavilo :)


    MISOHU
    MISOHU --- ---
    Tak prej už je v Americe Entai, což znamená Suicune u nás, blbý je že kdyby tu byl Raikou tak se dá pak použít jako counter což takhle nejde no.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: tak neni to kazdodenni cinnost, udelas to jednou pro toho bosse :-) Kazdopadne event jsem taky jako celkem proflakal, dal jsem si aspon zavazek ze bych mohl nasporit milion dustu (asi 400k jsem mel pred startem), a zatim do toho mam celkem daleko, ale tak zejtra pocitam ze pokud bude zmena legend, tak tomu par hodin dam... :)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: já vim o čem to je ale prostě mě to zas tolik neláká extra studovat - prostě si vždycky řeknu tohle ti stačí mrcho víc dustu ti nedám a je to :D sice to teď pěkně padá ale stejně jsem si moc času nenašel(no jsem nějakej línej :D ) na nějaký harvestení dustu :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: u breakpointu jde ale hlavne o tom, na jakej level ty counter mas tahnout, je to ciste o optimalizaci investovanyho dustu. Pokud ted bude elektrickej pes, tak mam proste 6x rhydona, z doby kdy zalezelo na CP v gymech jich mam dost maxlejch, takze jsem je proste jen vsechny TMnul na earth damage. Pokud bude vodni pes tak mam palmy a zapdose, mozna budu premejslet o necem dalsim travnim, nejdriv se podivam teda jestli v gen3 nahodou neni neco vyznamne lepsiho...
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: ja na tyhle presnosti kaslu, snazim se jet pod battleru time to win to co nejlepsi mám, takže to vidim že buď budu používat dva rhydony (ground moveset) a 4 dragonity a nebo Zappdose, 3 palmy a venusaura s victreebelem.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: Calcy se aktualizovalo na odpocet Equinoxu, takze nevim jiste, ale mel jsem pocit, ze to odpocitavalo do dnesni pulnoci. Takze ja osobne zatim verim, ze zitra uz bude novej pes, a dneska neraiduju...

    BTW nova verze Calcy prej ukazuje breakpointy na countery, jeste jsem nezkusil protoze to nejspis je videt az primo v gymu, ale rozhodne zajimava moznost pokud se nekomu nechce to slozite pocitat v simulatoru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam