• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    Já mám oblíbenou trasu 17kou: Palackého náměstí - Právnická fakulta. Případně až do Holešovic k Veletržnímu paláci. Jezdí to pořád a občas se povede Dratiny u Karlova mostu nebo Tančícího domu. A člověk je pořád v centru a poblíž všech hlavních dopravních uzlů, takže se dá rychle dostat, kam je pak třeba.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    ALFACAD: nejlepší je jezdit karlák - bílá labuť a můžeš to prostřídat na palečák a staroměstskou 600 balónů za dvě hodiny, mám to vyzkoušený ;-)
    RIROUCH
    RIROUCH --- ---
    No super. A ja kterej se regl a neprisel mi mail tak nemam zatim zadny QR kod. Pouze napsali makáme na tom, děkujeme za pochopení. :)
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    EVILMIND: to je mozny.. ale zase nemel by pro ne potom byt problem ten QR kod kdyztak zneplatnit a udelat novej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Akoratze... kdyz je vylosovali predtim, ta uz jim stejne do mailu poslali QR kod, ne? :-)

    MISOHU
    MISOHU --- ---
    UBU: už to udělali
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    EVILMIND: nemám strach, že bych měl nouzi o itemy, ale po evantu musím doplnit míčky, což bych normálně do pátku za cestu z práce a do práce v pohodě zvládl, ale mě jde hlavně o ultraball, které vypadavaji pomalu
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: kdyby bylo C ČM co k čemu, tak tyhle duplicitni vyradi :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: btw koukam, to je vtipny kolik tech cisel vernostnich karet vyhralo vickrat :-) tak bud je tak malej zajem nebo ohromny stesti, nebo zjevne taktika poslat tisic mailu na jednu kartu a doufat v nejlepsi vysledek byla zcela legitimni :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    na CCM je formular na registraci do druheho kola losovani o listky, kdo jeste nema - http://bit.ly/pgo_ccm_2

    a soucasne seznam vyhercu toho prvniho - https://mallevents.cloud/winners-round1.pdf
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALFACAD: jinak zatim premejslim, jakej set itemu mit v bagu (ananas/redball/ultraball), a asi jeste behem zitrejsiho eventu zkrmim ananasy do nuly, a budu spolehat, ze pak za zbyvajici 3 dny natocim dost novejch. Realne mi prijde, ze bude dost stopu na to, abych nemusel vubec resit itemy behem dne - pokud nepridaji eventove stopy, tak tam stejne asi nezustanu... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALFACAD: ja jezdim andel - nakladove nadrazi zizkov, jede tam 9, 10, 16, dvema ruznejma trasama, takze jednou tam a druhou trasou zpatky. Mam to uz spocitany ze vcetne toho, co vyhazim pluskem cestou, tak jsem tak +150 ballu.
    HANZO
    HANZO --- ---
    ALFACAD: anděl václavák, případně až žižkov
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    Pomalu začínám s přípravou na Safari (zítra si tedy půjdu ještě sednou na Lury), tak potřebuji naplnit Bag, je nějaká lepší cesta tranvají na pokestopy než Malostranská - Náměstí Míru?
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Protože jsou užitečný.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jsem dneska zrovna cistil trochu bagl, a normalne ty blby Stantlery z vajec mam asi 8x pres 96% - proc mi takhle nemuzou chodit treba larvitarove? :-(
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Tak to vážně nemám potřebu. Kamennou jsem chtěla nejvíc a mám ji - připadá mi totiž i lehce užitečná - a teď už se budu jen flákat :-D

    GRIFTER: Jinak mám ale velký hustý les plný sobů a hranatých kachen. :-D
    GRIFTER
    GRIFTER --- ---
    SARGO: Osma behem eventu? To by znamenalo, ze to jeste celkem flakam :) 96% by mi bohate stacilo (resp. nemel bych pak zabrany ji maxnout), snad se nademnou Niantic smiluje, a behem ty Safari Zone mi jeden ze zlurovanych pokestopu nejakou nad devadesat posle
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jsem koukal ze lidi se snazi chytit dobry IV suicune se vsema druhama poweru (tusim jich je 10+ asi). Coz je zajimavej konicek, vzhledem k tomu, ze k nicemu jsou bez ohledu na element... :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    GRIFTER: Tak beru zpět, osmá měla 96% a já jsem tak skromná, že jsem úplně spokojená. :-D

    A ještě jsem chytila 98% suicuna s kamenným powerem - dnešek prostě dobrý. Jen nevím, jestli je to znamení, že mám pokračovat v krasojízdě, nebo naopak zalézt pod kámen a už to nepokoušet. :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam