• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Shrnuti - byl jsem fakt prijemne prekvapenej, ze vsechno bylo uplne v pohode zorganizovany. Fronta sice vypadala dlouha, ale myslim projela tak za 5 minut. Hlavne asi proto, ze nikdo nedelal vlny, zadny ID se neukazovalo, a vstupenky se od sameho rana rozdavaly uplne v pohode. Uz kdyz jsem dostal tu tasku (to je btw asi jedinej ojeb, i pres rozdelene fronty v tech baliccich nebyl ten tymovej swag, co meli jinde, ne? myslim nalepka/naramek/atd) tak jsem tam videl nejaky Holandany, jak oslovili kluka v poradatelskem tricku, ze nemaji vstupenku ale ze jsou zdaleka. Beze slova proste vytahnul z kapsy 5 vstupenek, popral jim peknou hru a sel - tak jsem to info pak hodil na FB a kluk z naseho sidliste sem taky rychle sjel na blind, a proste mu vstupenku dali. Pres obed jsem pak dokonce sedel u stolu s partou, kde hral jen jeden clovek driv, ostatni prisli s nim, u vchodu si proste rekli o vstupenku, a teprve potom si nainstalovali PoGo a zacali hrat! U obeda uz byli asi level 7, a meli jen samy ty rare pokemony... :-)

    Plus ocenuju, ze event jel od 7, a to i uvnitr, takze hned po registraci slo jit dovnitr, nebylo nutne cekat na desatou. Mnozstvi lidi v CCM mi prislo tak presne akorat, byly tam davy, ale ne tlacenice. Negativni reakce byly jen od lidi, co to nehrali, a prisli tam nelogicky nakupovat - nektery byli jako fakt nervozni. Jejich smula, jesteze jsme tam meli ochranku... :-)

    Skoncil jsem se trema shiny kaprama (12, 24, 37CP - je videt ze je chytalo plusko) a trema shiny pikachu, ale je pravda, ze jsem vsechno pochytal na zacatku, a pak poslednich par hodin taky nic (byt uz jsem nemel bally tak jsem nebral vsechno automatem), takze tam nejakej element stesti byl.
    XSI
    XSI --- ---
    No dobře, když to čtu, vlastně je trochu těžký vám to přát. ;-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: ja bohuzel taky, predpokladal jsem jinej pomer stop/spawn, na zaklade tech screenu odjinud, takze jsem o red prisel uz po 3 hodinach, nakonec jsem odchazel s jednim ultraballem :-) ale byl to akorat oser na miste, ze jsem musel prehazovat plusko na stop only obcas, cimz jsem prisel o dost dustu.

    UBU: podle me je limit bud 1000 nebo 3000, neco podobne obludneho, nikdy jsem to moc nesledoval protoze to me fakt nepali. Myslim ze kolem toho tisice jsem dneska ale dal, a rozhodne jsem shadowban nemel do konce.

    NECROMAN: jsem rikal hned tam - to urcite nekdo chytrej v Nianticu vzal nejakej config minuleho Safari, co bylo v dobe kdy spawnovali legendarni ptaci, a proste ho prdnul na ten region celej... :-)

    UBU: aha smula, ja celej den necetl Nyx, to uz by bylo moc aplikaci :(

    UBU: strecha byla option na ten puvodni termin, kdyz bylo 30 stupnu! :-)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    HARALD: Tak to snad manželka dorazí domů... :-)
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    To bude v Gymech nablisseno :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Tak, a je to za námi.
    UBU
    UBU --- ---
    MISOHU: V pohodě, já měl stejně společensky nekompatibilní styl a nakonec sem stejně pokud zrovna zvostra nechcalo běhal nahoře po střeše, protože GPS mi dole nefungovala zrovna nejlépe...
    Jinak v CČM masakr, mraky hráčů, možná polovina z ciziny, bavil sem se s poláky, němci, japonci, italy... Fakt srdcaři někteří. To množství spawnů taky super, jenže. Sem dost nasranej, chytal sem v podstatě jen Larvitary (300 candy) a Chancey (240 candy), plusko běželo na pokestopy a pak sem naklikával a pak i chytal všechny kapry a Pikachu, protože sem všude okolo slyšel - hele, dalsí shiny... No a hádejte co mam já - z toho šílenýho kvanta obou ani jeden. Fakt sem naštvanej, už to beru osobně. Byl sem tam asi do 4, na víc sem neměl sílu :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Zpátky doma po 5 hodinách. V centru Prahy byly stovky, možná tisíce hráčů PoGo, skupinky na každém rohu. Neumím si představit ten nával na CČM, kde byla primární akce.
    Nachytáno pár desítek Chansey, Mareep, Larvitara i Porygona, skoro stovka Pikachu a Machopů, a 4 nový Unowni.
    Pokedex dokončen až na regionálky, Mewtwo a Raikou, takže teď pauza až do listopadu.
    Bylo jinak i vtipné pozorovat, jak se rychle zaplnily sloty i na jinak nezajímavých raidech. Na Charizard raid se sešlo 14 hráčů jen tak :)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    sem myslel že to končí v 5 odpoledne, sakra, no stejně už sem byl unavenej :D
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    UBU: sorry ale nemel jsem cas odpovidat jak jsem furt lovil :)
    UBU
    UBU --- ---
    MISOHU: jste dole nebo na strese?
    UBU
    UBU --- ---
    MISOHU: fuuuu :-)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    UBU: jo evil mi ukazoval jak ma za hodku a pul 2 shiny pikachu, ja uz litam 3 hodky a nic
    UBU
    UBU --- ---
    vsichni chytaj shiny kapry jak nic a ja furt ani jeden, to je sileny
    XSI
    XSI --- ---
    Jako ne, že bych vám to nepřála... Ale z postele? Tvl. Fakt radost nebejt z Prahy.
    XSI
    XSI --- ---
    :-(
    UBU
    UBU --- ---
    SARGO: .v tom reportu z oberhausenu bylo neco o 3000 chycenych pokemonech nebo tak nekde sem cetl, tak se mi to nezda.
    SARGO
    SARGO --- ---
    UBU: Ale to bylo vždycky, ne? Cookie je díky tomu ještě naživu :-D

    Ví se do kdy je ten výskyt po Praze?

    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Co vlastně dostanou lidi, co se stihli registrovat? Má cenu tam chodit, když jsem to nestihl?
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    jo tááák, nemám, půjdu na Kampu.:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam