• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    XSI
    XSI --- ---
    Tak mám teda fakt asi monstrozní smůlu. Dávám do gymů zásadně jen pokémony, jejichž candy mi teda vůbec vzácný nejsou, a tím spíš je dostanu. Meh.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: urcite padaji i z cizich
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    XSI: na 100% si jistej nejsem ale mám pocit že mi zrovna dneska padla z cizí Bliss
    XSI
    XSI --- ---
    Hele asi objevuju Ameriku, ale – padají candy z krmení i cizích pokémonů v gymu, nebo jen z vlastních? Nakrmila jsem stovkama berries cizí Blissey a počty mých candy se ani nehly, ale vždycky, když mi to přeskočilo na mýho a já mu něco dala, tak najednou něco vypadlo. Funguje to tak, nebo mám jen fakt smůlu?
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    SARGO: tak jako taky se mi to nelibi, ale zajima me ten zpusob detekce.
    SARGO
    SARGO --- ---
    WABICEK: Tý jo to je nějaký divný... co je mu do toho, co mám v mobilu nainstalovaný? A i kdybych měla, co to vypovídá o tom, jestli to používám a na co? Jestli se kolem tohodle bude něco dít, ať se jdou vážně bodnout, zase vocuď pocuď.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    je porad bezpecne pouzivat calcy iv? respektive nasel jste nekdo jakym zpusobem to hleda jine nainstalovane aplikace? jestli podle package name nebo permissions?
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    ja prave pouzivam tohle.. a ten autocatch je super.
    Go-tcha Wristband for Pokemon Go - Codejunkies
    https://www.codejunkies.com/Products/Go-tcha-Wristband__EF001250V.aspx
    RIROUCH
    RIROUCH --- ---
    ... v praci se na mě kolegové dívali dost divně co mi to pořád drnčí na stole a žena zase nesnášela že v autě pořád mačkám plusko :)

Takže ustřižení vibračního motorku byl pro mne krok 1 :)
    RIROUCH
    RIROUCH --- ---
    Auto Catch Mod For Pokemon Go Plus With Just Tape!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=S1vM-SUegzM

nebo nenosit snurky ani neresit opasek :)
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    jj, plusko v dlani taky nosim nejcasteji. hledal jsem nejaky jiny pasek, ktery by takhle drzel lip a zatim jsem nenasel.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: presne jako ja, ale nastesti se uz blizi zima, kde ho mam permanente v rukavici, takze se neztrati! :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    MISOHU: Já ho právě držím šňůrou kolem dlaně - buď pluskem dovnitř, nebo když řídím tak ven. Ale překáží mi tam ty přezky, když ho mám na hřbetu ruky, je toho v dlani moc :-D Tu šňůru si na něm nech, spíš se pak neztratí, vůbec neklouže a líp se hledá :-))
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    SARGO: já šnůru nepoužívám, když chytám tak ho mám celou dobu v ruce a když přestanu tak ho dám do kapsy, báglu.. nechci aby se mi něco houpalo kolem zápěstí či krku. Potřeboval bych spíš nějakej navigátor na místo kam to odložim. A kolikrát se biojim že mi z kapsy mikiny třeba ve vlaku vypadne, ale zatim jsem měl štěstí a tu mrchu jsem vždy (i když někdy až po pár dnech) našel.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Neřešil jste někdo jinou šňůru na plusko? Potřebovala bych něco... no něco šikovnějšího :-D
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    EVILMIND: jednou se dočkáme, doufám ale, že brzo už zase nemám misto v bagku kvůli rare cande
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    z vejce vylezl larvitar s cp 517 :D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EVILMIND: Pry znova v Lounech, nevite nekdo, na jakem gymu to tam bylo? Jezdim tam obcas na vikendy, tak bych si to rad pojistil :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    novy kolo EX raid pozvanek
    ja tradicne hovno :-(
    HARALD
    HARALD --- ---
    EVILMIND: Chodím teď s účtem mladšího syna (lvl 27) a padá mi mnohem víc věcí, hlavně ballů, než když chodím se svým (lvl 37).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam