• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

    oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

    TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

    Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

    Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

    420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    HARALD
    HARALD --- ---
    EVILMIND: Nemůžou. Takhle zakládání klubů na nyxu nefunguje.

    Btw, proč bys chtěl pryč?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW kdo si preje, abychom odtud s Draconiusem vypadli, muze tomu napomoci hlasovanim pro zalozeni jineho klubu zde:
    [ EVILMIND @ nyx :: kluby :: hry ]
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALFACAD: ja to beru tak, ze Pokemony ted v podstate vubec nehraju - jen mackam plusko, a jednou za den se pokusim jit nejaky raid. Coz muzu delat porad. Ale ja spis potrebuju neco, co me bude motivovat chodit ven na delsi tury, coz tohle presne splnuje, uz jen proto, ze ta zajimava mista tady v okoli jsou uplne jinde, nez je ma Ingress/Pokemon. Tj. s PoGo nekoncim, ale dokud nebude venku Gen3 tak neni moc motivace hrat - maximalne ted od prvniho na elektrickyho psa, ale pocitam chytim tak 2-3 dobry a dal nemusim.
    KLERIK
    KLERIK --- ---
    poGo se má hodně co učit...nebo spíš kde čerpat další (novinky) zlepšení pro vlastní hru..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: existuje takovej sloup s diamantem (The Portal), kterej ti otevre Rift - tj. ctverec cerveny zeme kolem tebe, kde jsou uplne jiny stopy, potvory, a taky Mother of Dragon, ktera ti umozni lihnout Ancient vejce. Ty se podle vseho nechodi, ale proste jen cekas az se vylihnou, nicmene musis to stihnout nez se ten Portal/Rift prestehuje nekam jinam - resp. takhle si myslim ze to funguje podle tech hlasek ve hre, za 4.5 hodiny to budu vedet presne. Kazdopadne je to docela chytrej mechanismus jak kontrolovat distribuci neceho vic rare - ve meste jsem videl jen jeden dalsi Portal krome toho co mam primo u domu. A BTW diky tomu, ze je to random, tak v centru Prahy na Andelu jako v porovnani treba s opustenym houstim u stareho vlakoveho nadrazi na periferii slabota... :-)
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: MoD je jako misto nekde? Nebo kde ji najdu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: btw kdyz lihnes vejce u matky draku v Riftu, musis si tam pro nej pak zase prijit nebo ne?

    Jinak jako takovy veci jako ze kdyz je pokemon zranenej, tak ho muzu healnout primo z jeho karty a tak podobne - to je presne ten zpusob uvazovani, co Nianticu chybi. Pro ne je to major zmena pro verzi 8.0 kterou budou ohlasovat rok dopredu.

    A taky maji o moc hezciho Halloweena... :)
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    ja to ani zkoušet nebudu, uz takhle jsem na to s casem blbě a take do pokemonu jsem vrazil moc casu
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Fyzika házení JE divná, ale už jsem si zvykla. Minimálně na ty přímé - jestli jsi to přiměl i k točeným, to už chtělo hodně odhodlání :-D Ten vichr mě štve, tady to je zrovna že ani nešlo moc chodit (a vlastně skoro ani dýchat). Vlastně jediné, kvůli čemu jsem ještě na vážkách - u PoGo mám u postele stop, u draků jenom když mi to hooodně šikovně (a zcela náhodně) popoběhne. Čert aby to vzal. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: byl jsem 2 hodiny venku (btw v tom vetru je dost hardcore udrzet mobil to jsem jeste nikdy nezazil), je super ze to mimo jine zere dost malo pameti, takze se da v klidu hrat pluskem i PoGo (kde navic uz vim kde jsou gymy z hlavy, takze si prepnu jen kdyz jdu kolem)

    plusy:
    - starej system pokemon gymu, i collect coinu z nich
    - areny podle group levelu
    - pri evolve jde skipnout animace (mozna bug)
    - questy
    - truhly s pokladem
    - misto favorite je tu jednoduchej tag system do 3 barevnejch group, uplne vyhovuje
    - vabnicka dela neco jineho podle dne v tydnu
    - misto lure je tu system magickych oltaru, ktere si muzu zapichnout kde chci, a kombinovat na nich kouzla runama, dokonce i v parte, podle toho kdo zna jake recepty
    - moves rovnou ve hre pocitaji EPS u quick a DPS u charge
    - misto TM jsou tady knihovny, co se obsazuji stejne jako gymy (cim vic knihoven tim rychlejc ubiha cas cooldownu), a umoznuji retrain movesetu
    - portaly co prepinaji okolni oblast do "alternativni reality", kde jsou jiny veci na mape

    minusy:
    - random generovana mapa obcas zpusobi nedostupnost, takze treba knihovka, ke ktere jsem tahnul kilak, proste je na soukrome zahrade ze vsech stran
    - fyzika hazeni ballu je divna, tocenej hod jde jen kdyz je potvora fakt blizko, a navic jak stojej ruzne daleko tak to fakt stoji tunu ballu i na easy target. A nemyslim si, ze by to byla jen otazka zvyku.

    Tak pulka tech QoL vylepseni by sla uplne snadno implementovat do Pokemonu. Ale chapu, ze zkusit je misto toho zazalovat, a neimplementovat nic, je jako min prace no...
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    trosku jsem nad tim premyslel.. ale zustanu u PoGo.. nechce se mi prechazet na jinou hru.. zatim
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Aaa! Oni tam mají podle všeho ten systém, který mi přišel naprosto logický a chytala jsem se za hlavu, že to v PoGo není... objevila se hláška ve smyslu "po dosažení 15 úrovně budete bojovat s novými protivníky na úrovních od - do" a vrátili se mi všechny potvory z gymů, ehm, z Arén - sakra práce, jsem se po tom cizím dvoře včera v noci plížila zbytečně :-D :-D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EVILMIND: Ty jo, vypada to dobre, asi do toho pujdu. Beztak uz mam v PoGO plny pokedex, co v CR slo chytit, az na Mewtwo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jo ale to mas za levely coz na zacatku skace, pak uz ne.

    BTW tohle zas tak offtopic neni:
    Draconius GO
    26 říjen v 17:03 ·
    Hurray! Fantastic news!
    We've received an ungrounded complaint from Niantic in Appstore - they think we've violated their copyright.
    However, we didn't use their coding or graphics when developing our product, it's absolutely original. The developers of this popular GO game seem to think that they own the exclusive rights for the whole AR genre. It's not like that. We believe that the market and players will only benefit from healthy competition. When we developed this game, we consulted leading world class lawyers, and we are 100% certain that Niantic's claim is unjustified.
    Niantic's reaction shows that they consider us as a serious rival. By doing so, they actually prove that our product is better. In just one year, our Ukrainian team has managed to do more than Niantic, with all their billions of income. And we are proud of our results.
    Our graphic is unique and better quality than in any other AR games. Besides, our game offers a variety of game mechanics that were never used in other AR games. We hear and understand our players, we offer them an interesting gameplay. That’s what makes us special.
    We hope that our rivals will start improving their own games instead of making complaints and ignoring their fans.
    Currently, we are preparing new updates that we hope will make our players happy in the nearest future.
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Lopat mám hromadu a to jsem jich pár využila na pokusy :-) Ono hlavně těch portálů není tolik, abys je nějak divoce vypotřebovával (ne že bych si byla úplně jistá použitím, ale zatím myslím, že jo :-D) - určitě to jde za den dát, ale proběhneš se.
    Životnost vůbec nejsem schopná odhadnout. Mám zkouškový, možná bych i ochotně přebírala hrášek. :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: btw, jen tak na prvni pohled vidim, na vykopani zlateho vejce muzes spotrebovat az 9 lopat (resp. i vic, kdyz neuhodnes spravne region), tj. cca 300 korun. Za den. Nebo i padaj bezne jako dropy?

    Jinak kdybysme nekoho moc stvali muzem si zalozit jinej klub, ale nevim jestli ta hra bude mit takovou zivotnost, aby to melo smysl.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: placeni je v pohode, dulezity je, aby hra nebylo a tom, ze vyhravas jen kdyz platis (pay2win) - coz z deseti minut jako fakt nepoznam. Kazdopadne se spis bojim, aby Niantic neokopiroval prave ty napady na placeny itemy, jako treba to oko co udela to, ze vidis pokemony tak daleko kam dohlidnes... :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Je tam fakt řada vychytávek, které by hoooodně potěšily. Občas na tebe vyskočí souboj s kolemjdoucí příšerou, stěhují se portály (zdrhla mi matka draků ještě než dovyseděla vejce, potvora! :-D), paralelní svět, úkoly, souboje... začínám být hodně na vážkách :-) Placení je holt vždycky, proto to dělají :-D Hlavní je, že není nezbytné. Zrovna ten tebou zmiňovaný by mě netrápil, ale zdejší incense láká potvory podle dne v týdnu, a potom odolej. :-D (Naštěstí mi včera vzorně fungovalo plusko i když pokouši běželi na pozadí, tak jsem si pohrála s obojím :-)) Navíc stopy a portály jsou úplně jinde a nebylo špatný radikálně změnit trasu. :-))
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Taky jsem to zkusmo nainstaloval a popravde je tam par veci, ktere by mohl zase niantic zkopirovat od nich.... Btw, pekne pokryty jsou i venkovsky oblasti.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jsem to ted nainstaloval, a jen takova uplna blbost, ze z karty potvory je tlacitko rovnou do pokedexu - to proste KAZDYHO napadne, ze chces. Krome Nianticu.

    Nevýhoda těhle "malejch" her zase je, že aby to utáhli, jsou skoro vzdycky masivně pay2win, coz odezene jeste vic hracu. Tady si to netroufnu uplne odhadnout, ale pri pohledu na tu zalozku "artefakty", kde vidim veci jako ze s kouzelnou helmou nemusim chodit ven a muzu obsazovat veci na dalku, mam pocit, ze to nebude jinak... :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: njn, ale veci jako daily questy apod, to uz rikam rok ze by bylo extremne snadne ve hre mit, a Niantic na to sere :-( Ty fakt zijou jen z te licence, kazda amaterska hra ma vic funkci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam