• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    MISOHU: jj, asi 5min a pak jsem sel domu ze to nemam zapotrebi
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    ALFACAD: byl jsi tam minulou zimu kdyz to bylo cely zledovately? :)
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    THEMAKARESH: to je slusne, ja jsem absolvoval uz dve návštěvy a mám z nich 22 kousku :-), ale ten kopec je silenej :-(
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    NECROMAN: jo, teď tady jsem a za hodinu a čtvrt mám s ananasem cca 130 Candy

KOTVUS: dík
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    THEMAKARESH: Tady máš odpočet do příští migrace. A během eventů se to dá přepnout na odpočet do konce eventu. http://nestmigration.com/

MISOHU: bere si to předpověď z accuweather.com. To včerejší "slunečné" počasí to dobře potvrdilo. Pro správnou předpověď pro dané místo je třeba zadat místo nacházející se ve středu dané oblasti (S2 buňky L10). A ta data si to pravděpodobně neaktualizuje každou hodinu, ale předpověď si stahují v několikahodinových blocích (protože občas se počasí ve hře liší od předpovědi v případě, že došlo ke změně krátce před tím).
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    THEMAKARESH: i dnes po čtvrteční migraci?
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Tak na tom Újezdě jsou a sranda je, že jsou i do vrchu Petřín.
    UBU
    UBU --- ---
    S tim počasim je to dost divný, nejlepší bylo, že včera bylo podle pogo slunečno, nicméně realita byla trošku zamračenější. Ale na Groudona richtig.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: já vim jenže jakmá člověk zrovna vědět jaký tam je počasí když nikde neprší , ale podlePoGo tam klidně může sněžit že? Jinak ted pokehuntr ukazoval zase 3 kousky a je to u lanovky, za to se tam dojít podívat nic nedám je to rozumě dostupný místo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: to pocasi to ovlivnuje extremne, minulej tejden jsem na Kampe chvili hral Draconius (ta louka je super na kouzleni vlastnich piliru), a jak jsem chodil tak jsem prepinal obcas do PoGO, a v tom destivem pocasi (ve hre) jsem i tak nachytal asi deset velryb, prestoze tam hnizdo nemely...
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: první den to už nebejvá tak rychle no, ale co jsem se díval minulej týden tak tam lidi pořád přispívaj.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    ALFACAD: no hele tak ono to možná bude chtít pořádně zkontrolovat, co jsem se dvakrát ráno díval tak jsem jich tam viděl hodně a teď to neukazuje ani jednoho, přijde mi že teď to spawnování s počasim dost ovlivňuje rozpoznání spawnů.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    ALFACAD: Takže ten Újezd je už dneska mrtvý? Já už vůbec nevím, který ten čtvrtek ta změna probíhá...
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    EVILMIND: znamena probehla na dnešek tak jeste lidi nestihlo, vcera bylo aktualni
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: Ujezd myslis u lanovky? Koukam Atlas uz neaktualizuje vubec nikdo... :-(
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    MISOHU: Na Újezdě nebo na Kampě? :-)
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    MISOHU: hmm, ale to nebude jen o jedne ceste :-(((
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    ALFACAD: wailmer újezd, jelikož ta mrcha chce těch 400 candy tak se tam asi hned dneska stavim
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    Už víte o nějakém zajímavým hnízdě pokemonu z 3 generace?
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    Info pro jablíčkáře: od 28.2.2018 přestane PoGO fungovat na zařízeních nekompatibilních s iOS11 (tedy iPhone 5 5c a starší).
    Samotný iOS11 na zařízení asi nebude nutný, nejspíš se jedná o ukončení podpory 32bit procesorů.
    Pokémon GO to discontinue support on Apple devices that are not capable of upgrading to iOS 11 - Pokémon GO
    https://pokemongolive.com/en/post/iphone5discontinuedsupport
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam