• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BTW kdyby to treba nekdo mel treba blizko a nevedel co s raid passem, tak probiha pokus o aktivaci EX na gymu Park Kajetanka - je to zastavka 180ky. Vcera nas tam bylo na trojce tusim asi 37.
    HANZO
    HANZO --- ---
    LUDEKTATA: já můžu duplikovat jen fb, messenger a whatsup. Na 8
    DXTR
    DXTR --- ---
    DXTR: Mohlo to byt i lepsi ;) ale lepsi Mewtwo nez nic :D

    DXTR
    DXTR --- ---
    DXTR
    DXTR --- ---
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    ALFACAD: Dokonce mi na to stačí jen Android 7.0 (a MIUI 9.2).
    HARALD: Teď jsem vyzkoušel, plusko funguje (teda měl jsem ho připojené jen k jednomu účtu, duální chytání na obou najednou jsem nezkoušel ;).

    Navíc jsem to testoval i v raidu, každý účet byl sám v privátní skupině, musím říct, že bojovalo se mi v dual módu lépe než s dvěma mobilama. I chytání pokemonů v pohodě, vše teda v landscape natoční mobilu, při portrétu mi některé funkce nefungovaly (např. protočení pokestopů).
    DXTR
    DXTR --- ---
    Konecne jsem dostala pozvanku na EX raid, zatim to vypada epicky... je tady asi 20-30 aut, lidi ve veku 3-70 let. Nejaka maminka privedla dve deti s cepicema Pikachu a Panda, pak tady beha asi 50-60 leta pani s cepici s Pokeballem. Mame postavene dva stany (pristresky) protoze prsi :D
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    ALFACAD: Tak to asi ve své stock ROMce na Nokii nemám.
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    WABICEK: v androidu 8.0 je to funkce, aplikace bude asi potreba na rozdílné přihlašování (2 ucty)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Novinka - právě jsem si všiml, že již fungují mapy okolo vojenských objektů! Bydlím u Kasárna Ruzyně a skoro celé okolí jsem měl od updatu na Open Street Maps prázdné, teď již vše funguje.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    HARALD
    HARALD --- ---
    LUDEKTATA: A co na to plusko?
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    Zkoušel jste někdo duální aplikaci + rozdělení obrazovky (v Androidu) pro Pokemony? Jsem si s tím teď trochu hrál a vypadá to fajn, člověk může na jednom mobilu chytat/raidovat na dvou účtech najednou (jen škoda, že DraconiusGO tohle zatím nepodporuje).
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    KOLLUCHA: Doporučuji přidat se na Discord, pokud tam ještě nejsi. Domlouvá se přes to většina raidů po celé Praze (L4, legendary). Nebudeš muset zkoušet chodit k raidům "na slepo", a ostatní s Tebou budou počítat. Pozvánka: https://discord.gg/bSCYCu
    Pak ještě bývají lokální skupiny s facebook messengerem, ale obvykle alespoň někdo z nich je i na discordu, takže tam dávají info taky, nebo si Tě tam "odchytnou" a přesměrují, pokud hraješ v jejich lokalitě.
    KOLLUCHA: Je to hodně variabliní. Když nemá Kyogre Blizzard nebo weather boost, tak je rozumný počet tak 6, když beru, že budou 1-2 slabší účty kolem L30 (ale s odpovídajícími pokémony, ne L20) a zbytek silnější. Nejtěžší je Kyogre s Blizzardem za sněžení, tam jsme měli co dělat i v sestavě 10 silných hráčů (L35+ s optimálními sestavami)

    NECROMAN: Mám 2x Wyanauta, na Azurilla se zatím nepoštěstilo (z eventu mám ještě 4 5km vejce, tak uvidíme...)
    SARGO
    SARGO --- ---
    KOLLUCHA: Ber to tak, že jsi jim užitečná - čím víc hráčů, tím méně mrtvolek po bitvě - takže vskutku nemají důvod si stěžovat :-D Ale je to vážně v pohodě, kde jsem kdy byla, tam se stačilo postavit do kroužku a tvářit se vlídně. Zvlášť holka. :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOLLUCHA: to neni roztomilosti, ja treba krmim uplne vsechno co vidim, protoze potrebuju proste palit hodne berries, a tuplem kdyz je to gym kde nemam gold... :-)

    Vetsinou se muzes pripojit proste tak, ze vidis kruh lidi s mobilama, vmacknes se k nim, pozdravis, a pripojis se. Je to lepsi, nez se anonymne pripojit z krovi, protoze by si nekdo mohl myslet, ze jsi letec, a obcas pak lidi radsi vyskoci a zalozi si privatni.
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    NECROMAN: Já mám Wynauta i Azurila, ale oba mi padli ještě před akcí.
    Azurila nechávám v gymech, když chci, aby tam vydržel dlouho. Jak je roztomilý, tak ho všichni krmí :-D
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    EVILMIND: Já hraju asi měsíc a půl a mám level 28. Raidů dělám asi hodně, ale vesměs jedničky nebo dvojky. Tu a tam trojku, když se mi poštěstí ukecat přítele nebo ségru. Pokémony na max nějaké mám, ale na tomhle lvl to asi stejně není moc znát. Navíc včera lilo jak z konve :-))

    No a nevíte, jak se tak lidi tváří, když se k nim najednou připojí nějaký anonym? Je to v pohodě? Já nějak nevím, jak se kromě vás s někým seznámit... Jsem jako výrazně plachá, ale výhled na Kyogra nebo Rayaquazu (nebo dokonce na Mewtwo) mě dost láká.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pochlubte se, kdo už máte Azurila nebo Wynauta z vejce? Já už už vychodil desítky vajec od releasu Gen3, ale zatím an jeden.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOLLUCHA: v 5 se to jako da, zalezi i na pocasi a movesetu. A predevsim na hracich. Ale treba ted nas bylo 6 na Kyogre s Blizzardem, a nedali jsme ho, naštěstí těsne před koncem došla další skupina. Je to fakt hodně o tom kdo ma jaké pokemony, a ani ciste jen podle levelu se neda predem moc tipovat, obecne by 30+ melo znamenat, ze uz jsou vsichni stejne uzitecni, ale dost novejch hracu my levely nahnane z raidu, a realne moc maxnutých pokemonu nemají...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam