• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

    oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

    TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

    Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

    Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

    420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    KOLLUCHA: Doporučuji přidat se na Discord, pokud tam ještě nejsi. Domlouvá se přes to většina raidů po celé Praze (L4, legendary). Nebudeš muset zkoušet chodit k raidům "na slepo", a ostatní s Tebou budou počítat. Pozvánka: https://discord.gg/bSCYCu
    Pak ještě bývají lokální skupiny s facebook messengerem, ale obvykle alespoň někdo z nich je i na discordu, takže tam dávají info taky, nebo si Tě tam "odchytnou" a přesměrují, pokud hraješ v jejich lokalitě.
    KOLLUCHA: Je to hodně variabliní. Když nemá Kyogre Blizzard nebo weather boost, tak je rozumný počet tak 6, když beru, že budou 1-2 slabší účty kolem L30 (ale s odpovídajícími pokémony, ne L20) a zbytek silnější. Nejtěžší je Kyogre s Blizzardem za sněžení, tam jsme měli co dělat i v sestavě 10 silných hráčů (L35+ s optimálními sestavami)

    NECROMAN: Mám 2x Wyanauta, na Azurilla se zatím nepoštěstilo (z eventu mám ještě 4 5km vejce, tak uvidíme...)
    SARGO
    SARGO --- ---
    KOLLUCHA: Ber to tak, že jsi jim užitečná - čím víc hráčů, tím méně mrtvolek po bitvě - takže vskutku nemají důvod si stěžovat :-D Ale je to vážně v pohodě, kde jsem kdy byla, tam se stačilo postavit do kroužku a tvářit se vlídně. Zvlášť holka. :-))
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    EVILMIND: Já hraju asi měsíc a půl a mám level 28. Raidů dělám asi hodně, ale vesměs jedničky nebo dvojky. Tu a tam trojku, když se mi poštěstí ukecat přítele nebo ségru. Pokémony na max nějaké mám, ale na tomhle lvl to asi stejně není moc znát. Navíc včera lilo jak z konve :-))

    No a nevíte, jak se tak lidi tváří, když se k nim najednou připojí nějaký anonym? Je to v pohodě? Já nějak nevím, jak se kromě vás s někým seznámit... Jsem jako výrazně plachá, ale výhled na Kyogra nebo Rayaquazu (nebo dokonce na Mewtwo) mě dost láká.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Pochlubte se, kdo už máte Azurila nebo Wynauta z vejce? Já už už vychodil desítky vajec od releasu Gen3, ale zatím an jeden.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOLLUCHA: v 5 se to jako da, zalezi i na pocasi a movesetu. A predevsim na hracich. Ale treba ted nas bylo 6 na Kyogre s Blizzardem, a nedali jsme ho, naštěstí těsne před koncem došla další skupina. Je to fakt hodně o tom kdo ma jaké pokemony, a ani ciste jen podle levelu se neda predem moc tipovat, obecne by 30+ melo znamenat, ze uz jsou vsichni stejne uzitecni, ale dost novejch hracu my levely nahnane z raidu, a realne moc maxnutých pokemonu nemají...
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    MISOHU: A tak to je docela v pohodě. Mně teda čtyřkové taky tolik nezajímají, až na Absola. Akorát nemám s kým na ty raidy chodit... Každopádně včera v práci, kde máme gym, zrovna padl Kyogre a byli na něm čtyři lidi. Chvilku jsem zvažovala, že se k nim přidám, ale teď jsem ráda, že jsem to neudělala, jelikož by nás stejně bylo málo.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    KOLLUCHA: na momentální 5kovej raid minimálně tak 6-7 lidí (počítám už s tim že ne každej bude mít mít dobře maxlý sety) a nesmí pršet :D Na 4kový už vůbec nechodim , na Tyranitara stačili 3 lidi s Machampama, zbytek jsem zkoušel jen občasně ale dle mě ve 4 pude každej dát.
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    Kolik si tak myslíte, že je minimální a optimální počet lidí na pětkový raid? Nebo i čtyřkový, když už o tom mluvíme?
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    EVILMIND: Naštěstí. Líhli se mi samí Pokémoni, u kterých mám candies po stovkách... :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Akce s Gen3 vejci uz predpokladam skoncila?
    UBU
    UBU --- ---
    KOTVUS: Taky sem dostal k nam do Hostivic, je to uz v sobotu, to neni moc casu...
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    Pro info, před hodinou šla nová vlna pozvánek, a to už na tuto sobotu. Jsou na CČM, Chodov a kostel na Jiřáku
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SARGO: To tam asi začnu zase jezdit. :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Přesně tak. Až na to, že je to z ruky úplně pro všechny, opravdu hrozně pitomý místo... (Doufám, že tu nikdo není. :-D)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: aha, takze cilem je, kdyz koukam na mapu, pokryt pro P13 sousedni kvadrant? Akorat to teda vypada od nas uz trosku z ruky... :-(
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: Chytil jsi ho? Já až na 3 z 11 míčku, sem už byl dost nervozní.
    SARGO
    SARGO --- ---
    THEMAKARESH: Jo jo. Greenways Route nejčastěji (poznávací znamení - pod tubusem metra). O aktivaci se pokouší na... eeee... Round pyramid. Takže jasný, kdo pojede kolem... :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    THEMAKARESH: bych tipnul, ze ty dva na P13 se proste seply "nahodne", protoze tam hraje fakt jako hodne lidi (soude dle nejakych random raidu co jsem obcas tam udelal). Takze Sargo asi zkousi nejaky dalsi jeste?
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    SARGO: To máte v tom central parku ty gymy s ex-raidy?
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    SARGO: je to park kam historie OSM sahá :-) https://www.openstreetmap.org/relation/3366627/history
    A oba tamní gymy jsou pěkně uprostřed. Sice je to stejná buňka jako Krannerova kašna, ale i tak by se s ní mohl nějaký další gym střídat ob týden...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam