• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    EVILMIND: :-)))))))))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: dobry, na Cernak nemusim, predcasna panika :-)

    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    ALFACAD: Já chodím Bulbasaura :-))) Ale chytila jsem Belduma a dost zvažuju, že bude další. Ale jsem z toho taky rozpačitá, protože má cca 35% IV. Bagona jsem ani neviděla. Potkala jsem Shelgona, ale ten mi frnknul.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ale mozna je to jen nejakej autotranslator fail, a dostanes papirovej odznak s cislem levelu na miste? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    email z CCM - zrejme vsem registrovanym do eventu, protoze mi presne stejnej prisel i z Barcelony
    docela blby je, ze jestli tam bude nejaka extra medaile, tak to ma asi donuti jit... a zase to nejspis bude boj o registrace :-(

    Trenéři,

    Centrum Černý Most pro vás chystá speciální akci, při které můžete 24. února společně oslavit Pokémon GO Community Day - Den komunity. Přijďte a užijte si nezapomenutelný zážitek z nakupování a ulovte si při tom svého oblíbeného Pokémon!

    Pokémon GO Community Day 24. února!
    Po surfujícím Pikaču se na dni Pokémon GO Community Day ve světle reflektorů tentokrát ocitne Dratini! Během jeho vystoupení od 11.00 hod. do 14.00 hod. můžete získat trojnásobné množství hvězdného prachu.

    Přijďte na tuto skvělou akci Pokémon GO Community Day v Centru Černý Most a objevte, co všechno jsme pro vás na tenhle speciální den připravili. Se svými spoluhráči se budete moci sejít v týmových klubovnách a po celý den budou aktivní moduly Lures, aby vám pomohly s hledám a chytáním!

    Také na vás čekají úžasné dárky – pokud se na akci zaregistrujete předem (sledujte náš facebookový profil, abyste registraci nepropásli), dostanete jedinečný odznak podle své úrovně v Pokémon GO, a pokud máte věrnostní kartu Centra Černý Most dostanete také týmový náramek (pokud kartu ještě nemáte, získáte ji na)!

    [vynechane keci o Hoenn]

    Moduly Lure po celý den!
    V rámci chystané akce pro vás máme poslední překvapení – každý den od pátku 9. února do pondělí 26. února včetně budou od 9.00 hod. do 21.00 hod. v každém PokéStopu v Centru Černý Most aktivovány Lure moduly!
    Tak si budete moci naplno užít Pokémon GO Community Day - Den komunity a odlovit všechny nové hoennské pokémony jednodušeji než kdy předtím.
    Neváhejte a přidejte se k nám spolu s celou Pokémon GO komunitou v Centru Černý Most!
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    Už máte někdo Altarii? Jsem do ní vrazila asi padesát pinapů a výsledek za to, mírně řečeno, příliš nestál :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALFACAD: taky nemam, chodim trapinche.
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    NECROMAN: taky nemam jeste ani jednoho z nich.. a chodim ted Lileep.. (ale asi to prehodim na Vibravu.. dneska mi padnul Trapinch
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ALFACAD: Lotada. Bagona ani Belduma jeste nemam.
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    Jen pro zajímavost co chodíte na buddym, Bagona nebo Belduma?
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: Fcuk, jsem si někde přečetla, že bude reionální Luvdisc, tak jsem se furt soustředila, jestli ho někde neuvidím a on to ve skutečnosti Solrock, ten obrys si vybavuju... :-/
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Dneska vtipný Absol raid, čekám půl hodiny, zda někdo nedorazí, Jednou kliknu náhodou na Raii a ono u6 5 letců v lobby. Tak jsem se přidal a chytil prvního :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem hledal nejakou peknou infografiku na gen3, co mi chybi...

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOLLUCHA: jo presne proto nemam Slakinga v dexu, i kdyz candy uz mam, potrebuju chytit nejakyho hodne nizkyho levelu slakotha, aby se mi nenacpal do top12 a AI mi ho nevybirala do boje pak... :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    Vy smula, ja blbost... 6 zalozenych inkubatoru a zapovidali jsme se, tak jsem zapomnela nahodit starpiece...
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    EVILMIND: Jejej, to mi je ale líto... Zvlášť ty Slakothy. To znám, jednou se mi vylíhlo šest za sebou. Já sice jednoho dobrého mám, už teda rovnou Slakinga. Ale kromě zápisu do dexu mi stejně k ničemu není. Akorát mi ho pořád cpe automat do grupy, když jdu do boje... Ale 6 pětkových raidů, to je fajn, ne? Teda mně, jak jsem relativně na začátku, tak mi to přijde skvělý. A určitě jsi chytil aspoň jednu Rayaquazu! (To ti možná maličko závidím.)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Takže TY můžeš za tu mapu! :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOLLUCHA: smulu mam ja, dneska 6 petkovych raidu, vzdycky jsem mel minimum 10 micu - a mam dohromady TRI rare candy (kvuli kterym jsem to primarne delal). To jsem fakt jako nezral. TM mam treba dost, tusim asi 50/20, ale co s nima kdyz uz ma clovek vsechno pretocene, ze jo. Na konec dne jsem jeste dostal z vajec 3x slakotha, a ani jeden neni wonder (tj. nemam jeste vubec zadneho wonder), takze zjevne jsem to dneska proste vubec nemel zapinat asi, nejaka spatna konfigurace hvezd... :-)
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    OKEYA: Vida, tak tím by se to částečně vysvětlit mohlo. První raid jsem absolvovala na lvl 20 a bylo to asi půl na půl před a po 25. Tak mám jen smůlu a ne pekelnou smůlu :-)) Díky za link, bylo to poučné.
    XSI
    XSI --- ---
    NECROMAN: A já se tak tetelila, když jsem je chytala v Mexiku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam