• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    OKEYA: jj, plus se těším na posun konce raidů. Když je konec v sedm, tak to akorát tak stihnu dojet někam do centra...
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    WABICEK: Tak snad uz bude jaro a odzvoni zmrzlejm prstum a mickum co letej do haje...
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    OKEYA: jenom jsem byl pak pěkně zmrzlej :-)
    TAHRQA
    TAHRQA --- ---
    COBRA_: Minulej víkend jsme ho dali ve dvou. 35 + 32 a zbejvalo cca 12 sekund. Chtělo si to ale dát záležet na výběru counterů, jinak by to bylo bez šance...
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    OKEYA: kolega rikal ze dal Absola ve dvou v pohode v den kdy byl v raidech poprvy a ze se mu zda, ze ho mozna ztizili. Moveset nevim, zabil mi za celou dobu par kousku jenom. Ve trech to byla pohoda.
    OKEYA
    OKEYA --- ---
    COBRA_: My Absola ve dvou dali s rezervou, 36+39 ... asi záleží na movesetu.

    Jinak na Lugii se těším, mám jen 2...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOTVUS: tak sky attack jsem pouzival uz ted, na te jedine lugii co jsem si maxnul, takze jestli ho posilej i zpetne, nebudu se branit :-)
    KOTVUS
    KOTVUS --- ---
    EVILMIND: Myslím, že pro nás bude reálně až od soboty - přepnou to nejspíš zase večer ve 22hod našeho času, kdy už je po raidech.
    A slibují nějaký vylepšený Flying útok Sky Attack, který ale už měla... Takže buď bude nějaká změna pro Sky Attack, a nebo to na marketingovém popletli, a Lugia třeba dostane svůj signature move Aeroblast. To by jim umožnilo recyklovat staré legendárky, mechaniku na znemožnění překlopení "limitované edice" útoku pomocí TM už si vyzkoušeli na posledním Community day s Dragonitem...
    Legendary Pokémon Lugia Soars Back into Raid Battles in Pokémon GO - Pokémon GO
    https://pokemongolive.com/post/lugia031518/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    od zitra Lugia... to zase bude :)
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    Dnes mi od rana blbne plusko, nepripoji se. Zkousel sem finty co jindy fungujou, nic. Kolegovi to jede.
    A Absola sme ve dvou nemeli sanci dat, nastesti se pridal nekdo treti. :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EVILMIND: Tady jde spis o to, ze poskytuji pekny framework a kazdy si muze napsat podobnou appku :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NECROMAN: no, to je na Niantic moc revolucni, nez aby to zacali pouzivat :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Moc pěkný, co nabízí Google
    Google zpřístupnil mapy vývojářům her v rozšířené realitě: Nebojte se a tvořte! – MobilMania.cz
    https://www.mobilmania.cz/...her-v-rozsirene-realite-nebojte-se-a-tvorte/sc-3-a-1341246/default.aspx
    SARGO
    SARGO --- ---
    DRAKY: Přesně proto mám občas záchvaty, kdy jdu všem z cesty a maximálně si někde denní pas schroupnu někde v soukromí na trojkovém raidu. :-D

    TROFOZOIT: Přesně proto občas celé dny číhám na discordu a vybíhám při každé příležitosti. :-D
    SARGO
    SARGO --- ---
    PAJA07: Nechci ti brát iluze, ale nechytit mewtoo není žádná exotika - opravdu nejdou zas tak automaticky. Jestli nechytil jen jeden, tak jste byli sakra banda klikařů :-))

    A na ananas se chytá všechno, co už mám lepšího, že jo. :-D
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    KOLLUCHA: ja jsem jednou chytal Rayqazu brachovi na telefonu.. trikrat zlata malina.. excellent a nic.. pak jsem se ukliknul a hodil ananas.. a rikal si, ok.. zkusim.. hodim excellent.. micek spadnul.. a najednou se telefon kousnul.. Tak rikam ze pockam.. zatim si ho chytim na svym telefonu.. a pak teda koukam, ze porad nic.. tak shodim pokemony.. pustim a koukam ze smula, raid skoncil.. no nicmene, koukam do recent. a ona tam byla :)
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    PAJA07: Na Youtubu tak porůznu lidi radí, ať chytáme Mewtwo na ananas. Pokud už teda nějakého máš. Prý je trojnásobná pravděpodobnost chycení Mewtwo než ostatních legendárek. Což už docela jde. Já jsem jednou chytala na ananas (druhého) Rayquazu, pak jsem se lekla svojí odvahy a chytala jsem ho na zlaté maliny. No ale stejně jsem ho nechytila :-D
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    COBRA_: my ted byli na Ex raidu a jeden clovek fakt nechytil :(
    Ja chytil prvnim micem.. a jeste na ananas..
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    Postuchovani je jasny - jednou pred raidem me pobavilo kdyz sem si cvicne shazoval vedlejsi gym a typek co cekal opodal ke mne zvolna prisel a rika tak jako pomalu a suse, "Cau, ty to tady shazujes jo? Tak ja ti to trochu prikrmim..." :-). Ovsem tyhle veci, to je neco jinyho nez kdyz particka !!veteranu!! protlacuje neco tak hloupyho, nesmyslnyho a evidentne nepromyslenyho jako "nechame to neobarveny". Mel sem nasledne navrhnout, ze az toho Mewtwo porazime, tak vsichni jen vyhazej vsecky svy bally a nikdo ho nebude chytat, pac kdyby ho pak nahodou nekdo jedinej nechytil, mohlo by mu to bejt lito.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Tady to lokálně není takový problém, místní skupina se už vesměs zná, na Diskordu se oznamují raidy a kdo dorazí a v kolik se udělá sraz. Buď se začne načas, nebo pokud se o někom ví, že je kousek odtud, počká se. Ostatně pokud není hned vedle třeba další, tak obvykle pár minut nevadí, vede se společenská konverzace a tak.
    Dát vědět na Diskord a dostavit se, podle počtu lidí se buď jede naráz nebo se rozdělí podle barev kvůli bonusu, v drtivé většině případů je atmosféra pohodová a skupina leckdy třeba vyskakuje, pokud to někomu spadne, čeká se na všechny. Po skončení si někteří od skupinových "matadorů" nechávají chytit legendárky, protože mají strach aby jim neutekla, ještě chvíli se debatuje a pak se skupina rozchází nebo přesunuje na další raid (párkrát jsem se takhle už někomu vecpala do auta ;)

    Já nejsem zrovna fanoušek sociálních interakcí, a mnoho z těch lidí bych asi na kafe nepozvala, ale dohadování se děje beztak jen naoko, nechat gym prázdný je evidentní pitomost, protože prázdný nezůstane, někdy se různé teamy při čekání pokouší gym buď dobít nebo krmit malinama, ale je to spíš takové pošťuchování. Občas někdo mermomocí chce držet gym ve své barvě, tak u toho sedí hodiny předem (na EX raid), ale to je jeho boj.
    Naopak si lidi pujčujou powerbanky, sdílejí internet a různě jinak pomáhají. Mladším ti starší radí nebo pomáhají chytat, rodiče chodí s dětmi. Jenom v zimě je čekání v mraze u gymu celkem nepopulární, ale jinak bych řekla, že se postupně to raidování vystříbřilo daleko líp, než bych čekala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam