• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

    oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

    TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

    Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

    Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

    420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    SARGO
    SARGO --- ---
    DRAKY: Přesně proto mám občas záchvaty, kdy jdu všem z cesty a maximálně si někde denní pas schroupnu někde v soukromí na trojkovém raidu. :-D

    TROFOZOIT: Přesně proto občas celé dny číhám na discordu a vybíhám při každé příležitosti. :-D
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Tady to lokálně není takový problém, místní skupina se už vesměs zná, na Diskordu se oznamují raidy a kdo dorazí a v kolik se udělá sraz. Buď se začne načas, nebo pokud se o někom ví, že je kousek odtud, počká se. Ostatně pokud není hned vedle třeba další, tak obvykle pár minut nevadí, vede se společenská konverzace a tak.
    Dát vědět na Diskord a dostavit se, podle počtu lidí se buď jede naráz nebo se rozdělí podle barev kvůli bonusu, v drtivé většině případů je atmosféra pohodová a skupina leckdy třeba vyskakuje, pokud to někomu spadne, čeká se na všechny. Po skončení si někteří od skupinových "matadorů" nechávají chytit legendárky, protože mají strach aby jim neutekla, ještě chvíli se debatuje a pak se skupina rozchází nebo přesunuje na další raid (párkrát jsem se takhle už někomu vecpala do auta ;)

    Já nejsem zrovna fanoušek sociálních interakcí, a mnoho z těch lidí bych asi na kafe nepozvala, ale dohadování se děje beztak jen naoko, nechat gym prázdný je evidentní pitomost, protože prázdný nezůstane, někdy se různé teamy při čekání pokouší gym buď dobít nebo krmit malinama, ale je to spíš takové pošťuchování. Občas někdo mermomocí chce držet gym ve své barvě, tak u toho sedí hodiny předem (na EX raid), ale to je jeho boj.
    Naopak si lidi pujčujou powerbanky, sdílejí internet a různě jinak pomáhají. Mladším ti starší radí nebo pomáhají chytat, rodiče chodí s dětmi. Jenom v zimě je čekání v mraze u gymu celkem nepopulární, ale jinak bych řekla, že se postupně to raidování vystříbřilo daleko líp, než bych čekala.
    DRAKY
    DRAKY --- ---
    Presne tohle dohadovani okolo raidu je duvod, proc uz skoro nehraju (a jedu misto toho draconius). Porad se s nekym domlouvat, premlouvat, omlouvat, cekat, vyskakovat... Jasne, asi by to slo hrat i bez raidovani, jenomze to pak jaksi ztraci ten rozmer gotta catch them all a navic zbytek gameplay neni dost motivacni... Kdyby to bylo jednou za cas, tak to este vemu, ale takhle to po mne chteji kazdej mesic, nekdy i dvakrat a osobne radsi chodim po meste, nez se nekde prudim :( Konec vylevu
    SARGO
    SARGO --- ---
    Škoda, že jsem dnes nebyla u jiné komické situace: maníci dávali ve třech (a dali), jenže k tomu ještě potřebovali uhranout hromadu dalších lidí, aby počkali, až skončí (kdyby to náhodou nedali). To muselo být držkování! :-D
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    COBRA_: to jsem zazil na prvni exraidu... a jasny.. gym se odbarvil.. vzdycky prisel nekdo novej a zase nahodil.. a nakonec asi minutu pred zacatkem se to tam mydlilo a nakonec zustal tusim modrej
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    EVILMIND: tvrdili mi ze to tak normalne delaj. Jednak by asi tezko zaridili aby to neobarvil nekdo kolemjdouci, a i kdyby jo - furt je ten samotnej zaklad ty myslenky naprosto mimo :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    COBRA_: to je asi nejhloupejsi uvaha co jsem slysel za hodne dlouho - prej "dohodu", vsadim dnesni dva Mewtwo, ze by to neutralni nezustalo ani ve snu :-)
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    Na dnesnim EX-raidu komicka situace. Nejaky cerveny (asi i s zlutejma) se snazili shodit modrej gym, ze prej "aby byl neutralni", ze maj "takovou dohodu", aby jako nikdo nemel vyhodu - cili aby nikdo nedostal bally navic za barevnou afinitu s gymem. Rikam jim ze nechapu co z toho maj - no jasne ze nic, jenze chtej aby z toho nemeli nic ani ti, co maj stejnou barvu jako gym. Neuveritelna demence :-). Hlavne v tom ze ocekavaj spolupraci tech, ktery tim shozenim tu vyhodu ztratej, to je fakt mozny jenom mezi debilama co kdyz sami maj hovno tak chtej aby meli hovno i ti ostatni, a sou urazeny kdyz jim na to ti ostatni serou :-)
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    CIVETTA: No ona je to spíš loterie, podle analýzy na Silph Road to vychází přibližně na jedno candy na 85 berries. Ale včera jsem dostala jednu Chansey candy, tak jsem měla radost ;-) A začala jsem dávat Bagona a Belduma a říkám si, že tím třeba pomůžu ještě někomu :-))

    How Bonus Candies Are Awarded For Berrying Gyms - The Silph Road
    https://thesilphroad.com/science/bonus-candies-awarded-berrying-gyms/
    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    KOLLUCHA: I candy?! Super, jsem si zatím nevšimla. Já krmím bez rozdílu, když je dost ovoce
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    KOLLUCHA: koho nechavam ani tak ne, ale kdyz krmim, tak vetsinou Chansey/Blissey :-)
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    Předevčírem jsem zjistila, že když člověk krmí Pokémony v gymech, tak může kromě stardustu dostat i candy toho Pokémona, kterého krmil. Zohledňujete to nějak, když se rozhodujete, koho na gymu nechat nebo koho krmíte?
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    PAJA07: Mně taky přišla, včera večer na zítřek dopo. Nechci si stěžovat, čas mám a radost taky, ale přijde mi to jako a little bit short notice.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    mno ja sem rad za svou jednu pozvanku, prvni vubec, optimalizace sem zatim vubec nezvazoval :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Tomu se říká být na roztrhání :-D
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    EVILMIND: Mně taky přišla dneska i na ten křest a docela mi to udělalo radost.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    optimalizace EX raidu, bude čas i na nějakou hospodu mezi

    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    Dneska hezkej den, par legend, poskocil jsem na level 38, dostal zlatou medaily za hatchovani vajec a do toho jeste prisla pozvanka na ExRaid :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: navíc to zjevně tentokrát není jejich vina, protože jsou úplně mrtvý i stránky Nintenda (502), tim spis by meli koukat, aby nebyli zavisli na sluzbe, ktera neustale nefunguje - a pres kterou beztak jede 99 procent botu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: presne, Niantic jsou fakt totalni kokoti... rok a pul problem s PTC, a porad nejsou schopny kdyz nic jineho, tak nabidnout migraci na google :-( hlavne ze kazdej event se pak ruzne o hodiny/dny prodluzuje
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    No jo no, začal event a PTC umřel, prostě jako vždycky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam