• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    KOLLUCHA: opakovat se bude, ostatne i Lugia je ted podruhy
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    PAJA07: Bude do druhého dubna a pokud vím, tak se ještě neví, kdo bude další. Já tajně doufám, že bude nějaká další legendárka, která byla předtím, než jsem začala hrát. Jinak nevím, jak ty díry v Pokédexu zalepím :-) Každopádně ze třetí generace nám zbývá Regice, Regirock a Registeel a hlavně Latios a Latias. Dělám si trochu naděje, že by někteří mohli být součástí těch questů.
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    asi se jeste nevi, co bude dalsi legenda? A do kdy bude Lugia?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EVILMIND: ty questy budou předpokládám časem v PoGo také těžší, jako ve FT - na začátku věci typu "získej 100 bodů elektřiny" a po pár týdnech "zabij 30 páračů holýma rukama" :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    COBRA_: jo ale pointa je udelat to tak, aby to za a) automaticky instantne nesplnili lidi, co hrajou hodne, a za b) to bylo nejak realne dosazitelny. Aniz by se vsechno plnilo samo. V Ingressu to treba bylo fakt dobre udelany, ze jsem si musel vybirat po ktere medaili pujdu prednostne (nez to teda dojebali tema ruznejma novejma vyrocnima), abych se dostal na dalsi level, na ktery uz jsem treba XP mel.

    Hlavne jsem to nikde nevidel ani jako moc aktualni tema (ani statistiku kolik procent hracu je lvl 40, protoze nikoho jineho to nezajima), takze bych si nedelal moc nadeje...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Jinak házet to jen na XP je asi kravina, když nějaký lidi mají klidně už 60M XP.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    EVILMIND: Možná když by to bylo vázaný na nějaký medaile z těch úkolů, který by byly nový, tak by to šlo.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    EVILMIND: mozna ti jen nerozumim, ale praveze ted muzou ty dalsi tiery upravit tak, aby byly dobre nastaveny, pac maj dobry statistiky o tom jak moc ty jednotlivy cisla v prumeru rostou (a ony dal rostou, i kdyz za to ted nic neni)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    COBRA_: to v ingressu ale funguje jen proto, ze je dobre nastavenej ten system medaili. V PoGO to tam proste napalili od oka na vetsinu veci, co je napadlo, a ted uz jako myslim budou mit docela problem vymyslet...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOLLUCHA
    KOLLUCHA --- ---
    Tak podle mě se ty questy budou hodně inspirovat právě Ingressem. Už ho takhle dost ždímají, z vyprávění se ale zdá, že je to dobrá hra.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    PAJA07: to si presne myslim, uplne jak rikas. A dokonce si myslim ze zrecyklujou svuj vlastni system z Ingressu, pridaj vyssi nez zlaty tiery k medailim, a zamknou zvedani levelu v zavislosti na tom, kolik mas jakejch "vyssich" medaili.
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    myslite, ze do hry pridaji casem nejake navyseni maximalniho levelu?
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    Tyhle mise jsou nejspis zcela standardni featura ve vsech hrach takovyhodle persistentniho charaktery. Naposled sem to videl v Animal Crossing Pocket Camp. Kazdej to proste zkopiruje vicemene 1:1 pac to zvysuje player engagement. V tech pokemonech cokoli podobnyho citelne chybelo, tak doufam ze to trochu podpori moji motivaci tu hru zapinat.
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    NECROMAN: Ale v FS tam máš ještě ty mise, jak posíláš obyvatele do pustiny atp.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    XSI: Jak to vypadá ve FS: https://i.imgur.com/ivejMBo.png
    XSI
    XSI --- ---
    NECROMAN: V Maguss je to s questy přesně jak popisuješ a skoro bych tipla, že to viděli spíš tam.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Už jsem si vzpomněl, co mi ty questy připomínají - Fallout Shelter challenges. Tam jsou vždy aktivní tři challenge tipu zabij x monster, uhaš x požádů, vyrob x zbraní. Za každý splněný quest je nějaká odměna. Jednou za den je také možné jeden quest zrušit a získat nový.
    Pokemon Go zřejmě tento systém spojí ještě s týdenním streakem, udělat každý den aspoň jeden quest a na konci týden bude čekat extra odměna.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EVILMIND: "available for purchase" - ne dík.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pokémon GO
    5 hod ·
    Trainers, are you an expert at defending Gyms? Show off your team pride with new Gym Leader avatar items! Depending on your Gym Leader medal rank, pieces of this outfit will be unlocked and available for purchase.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam