• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    ALFACAD
    ALFACAD --- ---
    pro info: dostupny pokestop z tramvaje, maly kousek od ostrcilova namesti (smerem z centra) je ukol 5 vajicek
    HANZO
    HANZO --- ---
    XSI: hledám ho už asi 3 dny
    XSI
    XSI --- ---
    Viděli jste během eventu Ditta? Nachytala jsem toho, že se to dá přehazovat vidlema, ale tu blbou žvejku furt nemám.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HANZO: pridrzis si jednim prstem menu pro vyber pokeballu (poznas ze ho drzis tak, ze se ikona pokeballu pohne doleva a zustane tam), a druhym prstem hodis. Pokud jsi trefil, tak pustis i druhy prst a das exit - ktery se objevi v levem hornim rohu prave diky tomu, ze jsi prave vyvolal zpatky to menu, co jsi drzel.
    HANZO
    HANZO --- ---
    EVILMIND: jak se preskakuji animace?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WABICEK: jo ja to ted mel nazivu 3 hodiny jen proto, ze nesaham na mobil jen koukam na serialy :-)
    I kdyz uz vicemene vim, co aplikaci spolehlive shodi, tak si stejne casto nedam pozor a povede se mi to - typicky krmeni malinama v gymu u ktereho jsem v tramvaji, co se brzo rozjede, i kdyz teda dneska se mi to podarilo bugnout i kdyz jsem jen sel kolem gymu jen pesky. Proste jakmile se vyskytne situace, kdy by se mela zobrazit dve ruzna GUI (nebo by se melo zobrazit takove, co uz se zobrazit nemuze), tak to jde vzdycky do kytek, a to jako historicky od prvnich verzi hry. Je zajimave, ze jedine misto, kde to nikdy nezamrzne, je u toho rychleho chytani kdy se presne stejnym principem preskakuji animace, takze to moje paranoidni ja zase vidi jako ucelove spiknuti nejake pate kolony Niantic programatoru... :-)
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    EVILMIND: ja to používám jenom když se nedá plusko připojit. to logovaní schválně zkusím zítra. práci, při normálním hraní jsem se snad taky ještě na 3 hodiny běhu aplikace nedostal.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WABICEK: jo - neni na nic uzitecnej v tomhle pripade, jen jsem chtel videt, ze to fakt jsou ty 3 hodiny nez te server odpoji, bo na redditu to v threadu cloveka, co si toho vsimnul prvni, nekdo i popiral... a vetsinou aplikace stejne spadne driv nez za 3 hodiny kdyz clovek hraje, proto jsem si toho behem eventu ani nevsimnul :-)
    Asi napisu na support prosebnej dopis, at to tak nechaj (nebo at tam nedavaj limit zadnej), protoze jestli to fakt zere trosku vic baterky (coz ma byt duvod toho limitu, a o cemz pochybuju), tak to je urcite bohate vynahrazeny tim, ze nemusis kazdou hodinu carovat s pokusama o reconnect.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    EVILMIND: to je nrf connect?
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    SARGO: A kde byla? Myslím který park?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw, rano probehla ticha zmena, a plusko se zacalo odpojovat az po 3 hodinach... a zatim to furt trva
    to uz se jednou stalo, tusim nekdy v zari, a vydrzelo to asi dva dny - a to by me fakt zajimalo, jestli to vecne odpojovani vzdycky nasere nekoho, kdo ma pravo editovat tu konfiguraci na serveru, tak si to pro sebe zapne, a pak mu to zase za par dni vypnou... :-)


    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: zrovna kdyz u rybnika byla 100% ovce tak jsem si sel koupit limonadu :-(( Nastesti, on je to pokemon tak k nicemu, ze bych do nej stejne neinvestoval. Zatim jsem pri uklidu nasel jen 100% Aarona, a do toho investovat budu! :-)
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    TROFOZOIT: To mi právě dělal asi nějaký bug, že jsem po splnění toho q dostal z toho pokéstopu ten q opět....
    SARGO
    SARGO --- ---
    Tak taky přidám svoje: smůla s bulbasaury (skoro 90 chycených - žádný shiny a žádné IV, které bych si chtěla nechat) se neopakovala. 100% ovce (poslali jsme se na ni v parku postupně snad všichni, milión lidí! :-D) a i ta jedna nezbytná shiny padla - na to, že jsem na event vážně neměla dost času, tak spokojenost veliká. Ještě kdybych si, pako, nezaložila desetikilometrová vejce den předem, to už by nemělo chybu. :-D
    XSI
    XSI --- ---
    Jé, incense jsem vlastně taky chtěla!
    Já mám shiny teda taky jen jednu z 37 a přišla až ve třičtvrtě na dvě.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    EVILMIND: No jednu jsem pustila a přilákala mi přesně nula Mareepů ;)

    Nicméně jsem během dneška zjistila, že stopy od kterých si vezmete quest a splníte ho už vám nic nedají (ani jiný). Pokud tam teda není nějaký hodně dlouhý časový limit, ale spíš ne. Ono to někde bylo snad zmíněné, ale já to chápala, že vám nedá pokud ji ještě splněnou nemáte a máte volný slot.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    jinak doufám že dostanu nějakou další pozvánku na M2 protože po tom dnešním je skoro jisté, že ten další bude lepší :-)
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    EVILMIND: možná měl no. taky mě to pak napadlo. ale asi se mi to nechtělo řešit když je člověk venku na vejletu.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WABICEK: jsi mel dat incense, ne? ty jsou vetsinou k prdu (a hromadej se diky tomu ze jsou vzdycky pribundlovany k necemu v shopu), a community day je jedna z mala prilezitosti, jak je efektivne vyuzit, at uz jsi kdekoliv...
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    já chytil asi čtyři. a tím nemyslím čtyři shiny. reálných ovcí jsem viděl asi víc. holt venkov...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam