• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    EVILMIND: jeste jsem uplne nestudoval ty podminky.. vim, ze vymena rare pokemonu neni jednoducha..

    A souhlasim.. ze treba event s unownama a kangaskanem uplne znicil tu vzacnost tech pokemonu..

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: a pro zajimavost, co ocekavas, ze za ne dostanes? Jeste ve chvili, kdy ty musis platit presne stejnou cenu, jako nekdo, komu chybi v pokedexu? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PAJA07: me prijde, ze trading lidi precenujou. Kdyz si predstavis co bys treba chtel z nej? Ja teda maximalne doplneni pokedexu. To je automaticky za 1 mega dustu, nebo se musim 90 dni "kamaradit" s nekym, u koho budu doufat, ze mi to pak vymeni. Zatim si to fakt nedovedu predstavit, protoze ani jedno neni moc lakava moznost.

    Co si predstavit dovedu je, ze v nejake lokalni groupe po tech 3 mesicich muzou lidi zkouset si vzajemne prohazovat legendy za 40k, a doufat, ze se pretocej na lepsi IV... :-)
    XSI
    XSI --- ---
    Devalvace jsou všechny ty eventy kde na každým rohu zakopáváme o jinak super rare pokémony a eventy díky kterým regionální pokémoni stejně nejsou tak úplně regionální – pro některé, co bydlí na správných místech.

    Takže ne, jsem s tím v poho. Mělo to být od začátku ale ani teď mi to nevadí. A zužitkuju Taurose, Heracrosse a Corsoly co si na tuhle chvíli už nějakej čas suším.
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    co si myslite o tom tradingu? Neni to vylozene devalvace te hry?
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    to se takhle clovek nekolik mesicu plahoci za Laprasem a kdyz ho konecne ziska, tak probehne jejich kvantitativni uvolnovani. co to melo znamenat ten vsudypritomny quest s evolvem dvou skebli? :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pokemon GO 0.107.1 APK tear down: trading, new badges, Hydro Cannon, new loading screen, player reputation and more | Pokemon GO Hub
    https://pokemongohub.net/post/news/pokemon-go-0-107-1-apk-mine-lets-trade/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    - hra si ted pamatuje posledni search. Nekde. Konecne.
    - nove medaile za friendy/trade/trade distance
    - novej log jen na gymy, trochu nelogicky neni jako tab journalu, ale jako tab notifikace v News
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: jo uz bylo nekde potvrzene, ze muze. A ze navic mezi blizsimi prateli je to rollovaci okno mensi. Je ale otazka, jestli se teda nejakou non-wonder legendu vyplati takhle zkusit vzajemne vymenit, kdyz i s nejvyssi urovni pritele to bude stat 40 tisic dustu... a pri inflaci v podstate libovolne legendy mi prijde jednodussi zkusit chytit jinou :-)
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    EVILMIND: Teď je otázka, jestli nové (náhodné) IV může být i větší než to staré. Protože pak by mělo smysl si předávat unikátní pokemony, které bohužel člověk chytil s mizerným IV.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    COBRA_: predpokladam na to to bude dobry, ze proste v ramci obvykle raid grupy se vsichni pridate do pratel vzajemne, a po xx dnech budete pak v tom raidu automaticky mit o 4 bally vic, coz je jako hodne dobry no.
    Nicmene mit alta je ted extremne lakavy (doted jsem to nechapal), protoze s nim mas jistotu, ze ty 4 bally dostanes kdekoliv, kam dojdes.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ale jinak to nevypada tak hrozne, ten friend system zabrani tomu, aby lidi nakupovali nekde od random spooferu (pokud nechteji platit mega dustu), kdo mel nasysleny stovky nekde na alt uctu tak ma taky smulu, protoze IV se randomizuje pri vymene. Teoreticky by se ten friendlist mohl proste ustalit na nejakejch lidech, se kterejma clovek raiduje...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUDEKTATA: to jim asi nevadi, ze znacne procento lidi ted hraje vic uctu, takze je celkem jasne, kdo bude jejich "kamarad"? :-))
    XSI
    XSI --- ---
    Já jsem se zrovna přestěhovala a všechny raidovací kamarády mám na druhým konci města, kam už nechodím. Smutek.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    Ja chodim raidovat s kolegou a tady na Vinohradech vlastne clovek na tech raidech potkava vicemene furt ty samy lidi. Doma ve Vrsovicich nikoho na raidy neznam ale rek bych ze kdyby na to prislo tak poptavka asi bude :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    XSI: tvl to abych si začal hledat nějaké "kamarády" :)
    LUDEKTATA
    LUDEKTATA --- ---
    Ten bonus za raidování s přátely vypadá dobře (až čtyři míče navíc).
    XSI
    XSI --- ---
    Peklo zamrzlo.

    We're excited to announce that friends, gifting, and trading are coming soon to Pokémon GO! Learn more: https://pokemongolive.com/post/friendsandtrading/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam