• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    COBRA_: kdyz pousteli raidy, tak taky zacali se 40 a postupne jeli dolu s levelem

    Jinak darky padaji dost, jsem vylezl ven, mam tu 3 stopy a 2 gym, tam a zpatky, a celkem 7 darku. Takze nejspis bude mozne kazdy den poslat vsem pratelum... :-) To bude dobrej spam itemu.

    BTW taky mi venku spawnul Solrock, muj prvni, tak nevim jestli nejaka zmena? Kazdopadne odmena ze jsem nebyl linej jit ven! :-)
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: 4211 6144 2360
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    Takze bych spis ocekaval ze je to dalsi ultimatni ochrana proti notorickym exploiterum :-)
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    EVILMIND: tak to je jedna moznost. Je otazka, jestli by se pak textovali s hlaskou "please come back when you hit level 40 to access the social feature", a nenechali me proste jen ten den ve stavu predchazejicimu tomu spusteni :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    COBRA_: tipnul bych, ze to udelali aby omezili napor na servery, a zejtra pustej dalsi levely
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Odstartuju teda spam... :-) To pak budu davat na nastenku.
    6726 0123 7120
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    Tyvole podraz, social feature az od levelu 40! Sem to bral pianko jakoze ctyricitka neni k nicemu az na to ze pak sbiras expy panubohu do voken, a voni takhle! :-D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tradeování a Friends jsou aktivní!
    Opening a gift! : TheSilphRoad
    https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/8sulux/opening_a_gift/
    SARGO
    SARGO --- ---
    EVILMIND: Co by neudělal radost. Vzato kolem a kolem, ony ty stovky k ničemu extra nejsou :-) A jestli bude kamarádění stylem level za den atd, i spoofeři si máknou "-)
    TAHRQA
    TAHRQA --- ---
    PAJA07: Na jaře jsem byl v Izraeli a Jordánsku a byl tam tropius, solrock místo lunatone a místo volbeata illumose. Plus jiný poměr těch klasických. Například hodně diglettu, ale skoro žádnej anorith
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SARGO: jasne, proto jsem zminil lokalni groupy, predpokladam, ze vzhledem k tomu limitu (200), nebude problem proste presdilet to svoje ID hromadne, a nechat se pridat vsema lidma z raidu - cimz vyhledove budes mit vzdycky bonusove bally na cokoliv.
    A to randomizovani IV mi celkem jasne prijde, ani Niantic neni snad tak blbej, aby udelal radost lidem s accountama plnejma nasnipovanejch stoprocentnich z prvnich mesicu hry... :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    KAZUO_KIRIYAMA: Pche. Mohu dát k lepšímu, že prvního Tyranitara jsem měla až ve čtyřicátém levelu. :-D

    XSI: Myslím vlastně, že chci s tebou kamarádit. :-D

    EVILMIND: To IV pořád není jasný, nezahazuj flintu do ječmene... a my jsme tu třeba dost jasná tlupa, která se vídá pravidelně, to bude na hodně místech stejný - jestli se to přátelení bude podporovat raidama, tak tu bude spousta velmi dobrých kamarádů :-D :-D
    XSI
    XSI --- ---
    EVILMIND: To, co chybí mně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PAJA07: jednoducha je. Jen je draha :-) a cokoliv nemas v pokedexu ma automaticky hodnotu jako legendarka... Zjevne Niantic hodne premyslel jak zabranit tomu, aby lidi prodavali pokemony na ebay, na coz se nekteri pripravovali od chvile spusteni hry, a jsem docela zvedavej, jak jim to bude v praxi fungovat.
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    jo a dotaz.. za 14 dni letime do egypta.. do Hurghady.. Da se tam chytit nejaky regionalni pokemon nebo ne? Z toho co jsem zjistoval nejsem uplne moudrej.. jestli tam ta Corsola bude nebo ne.. a pak snad je jeste nejaky pokemon Tropico?
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    EVILMIND: jeste jsem uplne nestudoval ty podminky.. vim, ze vymena rare pokemonu neni jednoducha..

    A souhlasim.. ze treba event s unownama a kangaskanem uplne znicil tu vzacnost tech pokemonu..

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: a pro zajimavost, co ocekavas, ze za ne dostanes? Jeste ve chvili, kdy ty musis platit presne stejnou cenu, jako nekdo, komu chybi v pokedexu? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PAJA07: me prijde, ze trading lidi precenujou. Kdyz si predstavis co bys treba chtel z nej? Ja teda maximalne doplneni pokedexu. To je automaticky za 1 mega dustu, nebo se musim 90 dni "kamaradit" s nekym, u koho budu doufat, ze mi to pak vymeni. Zatim si to fakt nedovedu predstavit, protoze ani jedno neni moc lakava moznost.

    Co si predstavit dovedu je, ze v nejake lokalni groupe po tech 3 mesicich muzou lidi zkouset si vzajemne prohazovat legendy za 40k, a doufat, ze se pretocej na lepsi IV... :-)
    XSI
    XSI --- ---
    Devalvace jsou všechny ty eventy kde na každým rohu zakopáváme o jinak super rare pokémony a eventy díky kterým regionální pokémoni stejně nejsou tak úplně regionální – pro některé, co bydlí na správných místech.

    Takže ne, jsem s tím v poho. Mělo to být od začátku ale ani teď mi to nevadí. A zužitkuju Taurose, Heracrosse a Corsoly co si na tuhle chvíli už nějakej čas suším.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam