• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

    oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

    TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

    Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

    Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

    420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JEREMIUS: treba:
    - plusko nereaguje na nic - vyndat baterku
    - plusko pri pokusu o parovani hned zavibruje - restart aplikace
    - plusko spravne blikne, pak zavibruje ale nespoji se - preparuju ho v BT dlouhym stiskem
    atd
    Obcas nezabira nic, coz beru uz tak ze nehledam lokalni problem, ale proste chvili pockam, protoze casto je proste v pytli ten autorizacni server, na ktery se plusko pripojuje pri parovani.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    EVILMIND: Jak říkáš, že víš, co na kterou chybu pomáhá... co třeba děláš? Četl jsem, že třeba někomu pomáhá při problémech vypnutí a zapnutí GPS. Že bych to zkusil, jestli něco taky nezabere i na můj problém
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    EVILMIND: U mně to určitě není po hodině. Dřív mi plusko fungovalo normálně (tj s klasickými problémy). Pak až před 2-3 týdny najednou prostě šmitec a nebyl jsem schopný se vůbec připojit. Max. PoGo psalo chybu v komunikaci s pluskem. Teď se zase připojím, ale občas to zase zatuhne. Myslel jsem, že je to HW chyba pluska. Ale vypadá to spíš, že aktualizací vyřešili nějaký bug nebo něco prostě změnili
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JEREMIUS: to mi obcas dela taky. Resp. nedela to samo od sebe, dela to jen kdyz me po hodine Niantic server odstreli (pripadne variace na ruzne jine humorne chyby ze stejneho zdroje). Ale vetsinou uz mam praxi s detekci a vim presne co na kterou chybu pomaha. Proto me o to vic sere, ze nejsou schopny nechat ten interval odpojovani na 3 hodinach, jak ho nahazujou behem eventu... :-(
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Ikea baterky taky normálně používám.
    Teď se to plusko připojí. Nějakou dobu normálně funguje. A pak zase přestane naprosto reagovat - nesvítí, nevibruje, zmáčknutí tlačítka nic nedělá. Vyndám na chvíli baterku z pluska a zase se připojí a nějakou dobu funguje.
    Myslíte si, že má cenu to plusko rozdělávat? Co jsem viděl na internetu, tak tam není moc co kontrolovat/opravovat
    SARGO
    SARGO --- ---
    WABICEK: Jednoznačně a s velkým náskokem. Vydrží neobvykle dlouho - a za tu cenu by jim člověk odpustil i polovinu :-)) (Jiná věc je, že se krapt prodraží tou nutností navštívit Ikeu. :-D)
    Zato tuhle jsem z jiného zdroje nakonec vyhodila celé plato... mňo, kde člověk kupuje trička za dvacku, neměl by pokoušet štěstí. :-D
    UBU
    UBU --- ---
    Me zase ted zacalo plusko po vymene drncet jak sileny, kkepe se jak blazen a drn ci mi cela kapsa a je to i strasne slyset. Tak nevim, jestli se tam neco neutrhlo nebo tak.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WABICEK: presne, koupis platicko za par korun a neni problem je prohazovat po tejdnu klidne (i kdyz posledni dobou jedu tak, ze prohodim vzdycky pred dalsim community, tj. tak mesic). Navic je, po predchozi zkusenosti, nevyhodim, ale pouziju je do jineho zarizeni, kde klidne jeste dal mesice fungujou, bo to neni tak prolhanej hw jako plusko... :-)
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    nejlepsi baterky do pluska jsou ty z IKEA :)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    THEMAKARESH: Jsem zkoušel, nezabralo. Kupoval jsem i nějakou Energyzer za 70 Kč. Ale s tou novou verzí aplikace se to občas připojí. Tak nevím. Dělal jsem předtím i factory reset telefonu a nepomohlo to. Myslel jsem si, že odešlo to plusko. A najednou tak napůl funguje. Takže že by opravdu nějaká softwarová chyba. Uvidíme. Díky tomu teď hraju mnohem míň PoGo a mám čas i na jiné věci :-)
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    JEREMIUS: Na to mi zatím vždycky pomohlo dát novou baterii...
    TAHRQA
    TAHRQA --- ---
    No na to se dá napsat jen jedno - iphone. Plusko funguje furt a přepínání mezi pár aplikacemi fakt pogo(obvykle) nesestřelí.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pokémon GO
    Our special Community Day weekend has one more surprise for you! You can evolve your Eevee until 1 P.M. PDT on Monday, August 13, and its Evolution will know the exclusive move Last Resort!
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Tak jsem to zakřikl :-/ Sice jsem ho teď 2x spároval a používal, ale pak zase najednou po připojení k telefonu "vytuhne" a přestane jakkoli reagovat.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    BTW nechci to zakřiknout, ale zdá se, že po updatu mi po 2-3 týdnech zase začalo fungovat plusko. Jestli je to tím, tak jsou Niantic mega kkti a pošlu jim fakturu za hodiny času, kdy jsem se to snažil rozchodit, a za ty nervy
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Má cenu evolvovat eevee během těch community day? Je ten útok smysluplný? Mi přijde, že je lepší si počkat až po eventu a evolvnost s klasickými STAB útoky
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tyjo upradnul jsem z Nexusu 5X na Google Pixel a Android 9 a to je vám paráda, když aplikace zůstane v paměti i když přepínám mezi pěti dalšími aplikacemi. Na tom původním stačilo i pustit Discord a PoGO se restartoval.
    ZPC
    ZPC --- ---
    HARALD: tady už prší i v reálu...
    HARALD
    HARALD --- ---
    V pokemon go prší! Pročne i v reálu?!?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    THEMAKARESH: stridave to vypadava
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam