• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    EVILMIND: No ja porad doufam, ze implementují moznost vejce regulérně mazat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JEREMIUS: ja treba bezne v nedeli vecer mam mista spousta - mame tu malo stopu, a pri pochuzkach/driftech vychodim, vcera jsem treba musel jit ven na prochazku, bo jsem mel 6 mist v batohu na vejce, a nechtel jsem je zaplnit z otevreni darku. Tj. fakticky nebudu hrat jen v pondeli od rana do deviti... :-)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Ale jak to chceš udělat? To bys nesměl protáčet nic, aby ti náhodou nepadlo nějaké vejce...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: *edit - dve mista na vejce :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tenhle tejden uz jsme to prosvihli, ale je docela dulezity mit v pondeli pred 9:00 misto v baglu na vejce - protoze maji abnormalne vysokou sanci na G4 pokemony, v tech 10km je skoro vzdycky Shinx nebo Riolu

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    XSI: navic ji odkládali dlouho, tak se čekalo, že přemýšlejí jak dostat její unikátní mechanismus do hry - a nakonec nevymysleli nic tak ji tam jen tak frkli... :-)
    XSI
    XSI --- ---
    Ta potvora co je teď za týdenní plnění questů je v něčem strašně mocná a uniká mi to, nebo je to prostě tak meh jak to vypadá a jen to potřebovali nějak dostat do hry jako výplň pokédexu?
    LETTRICE
    LETTRICE --- ---
    Pokemoni a Čapek, vida!

HARALD
    HARALD --- ---
    Vypadl mi quest při protočení gymu. Novinka, kterou jsem neviděl inzerovat.
    MAUGLI
    MAUGLI --- ---
    Tak me se to znicehonic objevilo a nacetlo. Nic jsem nenastavoval nebo neměnil. Tak to proste asi chce vydržet...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JEREMIUS: ne, lidi byli jen zmateny, ze research na novy mesic byl vcera necekane uz ve 21, ale to je jen proto, ze ty jsou zrovna jako jedine udavane v GMT-7, a tam jeste nepresli na zimni cas (za tejden az tusim). Takze dalsi zmena research bude zase v 22 naseho.
    Kazdopadne nejjistejsi je divat se vzdycky sem - https://www.p337.info/pokemongo/
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    EVILMIND: Díky. Vznikaly tady teorie, že kvůli posunu času je to dřív, tak jsem si nebyl jistý
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Je to zítra klasicky od 11, nebo od 10?
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    COBRA_: mi se tam neco nacita i kdyz na pozadi neni nic.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    COBRA_: protoze se ocekava, ze to bude T4, stejne jako predchozi raid eventy, takze bude mit z 3000hp co ma ted na T3 na 7500hp zvyseno.
    TAHRQA
    TAHRQA --- ---
    COBRA_: U iOS to funguje i bez hodinek, neb má vestavěnej krokoměr, jak to je u Androidích telefonů netuším.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    něco mi to nacetlo ale nějak divně, mám propojený aby se mi fit synchronizoval do google fit. uvidím dneska jestli ty čísla budou rozumnější ...
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    EVILMIND: tohle chapu, jen me prekvapilo ze to ma bejt o tolik silnejsi raid boss
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam