• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HASSA: to nikdo nevi, protoze jeste neni videt v gamedatech. Ale obecne, bude to efekt do utoku, co bude mit nejakou procentualni sanci ze sepne, a kdyz sepne, tak zvysi procentualne tvoje staty. Tj. podstatne jsou ty dve procentualni hodnoty. Hlavni problem je, ze aby to melo smysl, tak musis neco vydrzet, aby sis ty vetsi staty uzil a promitly se do DPS, a vetsina tech pokemonu dole jsou papiri. Ale muze se ukazat, ze nektery treba budou dobry v 1500/2500CP PvP diky tomu.

    IMHO teoreticky by mohl mit smysl asi hlavne ten Golem (kterej je ale legacy, a jednoho mam :-) ) a Mamoswine (imho se zitra vyplati jich natocit co nejvic, i low level - TM na pretoceni muzes ziskat kdykoliv, CD moveset uz treba nikdy). Rayquaza je ukazkovej glass kanon, a Giratina je sice do PvP super, ale ne s timhle elementem.

    Ale nepochybuju, ze v sobotu odpoledne uz to bude mit nekdo spocitany presne... :-)
    HASSA
    HASSA --- ---
    HASSA: na https://pokemongo.gamepress.gg/community-day-february-2019-guide pisou
    with only a "chance to trigger stat boosts" this is very unlikely to have a big impact in PvP, though help could randomly win battles otherwise unwinnable. 10% > 0% so Ancient power may very well be worth having access to. Expect many GP articles to come on buffs, balancing, and RNG.

    The exclusive move “Ancient Power” doesn’t add a lot of utility. Rock’s coverage overlaps with Ice and Ground but with STAB the above options are much better. This is not to mention that Mamoswine already has access to the stronger Stone Edge.
    HASSA
    HASSA --- ---
    EVILMIND: no..a bude ten boost nakej zasadni? resp ma realnej smysl mit stone mamoswine kdyz to ma bejt aktualne nejlepsi ice potvora?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tady jsou pokemoni ktere ta zmena ovlivni
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    potvrzeni toho, co se predpovidalo - ze Mamoswine ma slabej Ancient Power proto, ze do hry budou pridany stat boost efekty, jak o v puvodnich hrach

    Community Note: Upcoming Changes to Pokémon GO - Pokémon GO
    https://pokemongolive.com/en/post/statbooststrainerbattles2019/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pokémon GO Valentine’s Day Celebration returns with pink-colored Pokémon! - Pokémon GO
    https://www.pokemongolive.com/en/post/valentinesday2019/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: super, nebude treba AR+!

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pokémon Detective Pikachu TV Spot Reveals Huge Snubbull
    https://www.youtube.com/watch?v=hev2zxMW_1o
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Snap off the lens cap on your inner photographer! - Pokémon GO
    https://pokemongolive.com/post/go-snapshot-announce
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem myslel, ze proste jen dropli podporu nejstarsich androidu, ale prej bug. Stejne jako ta viditelnost - kde jako ale moc nezeru, ze to je bug, protoze se to vratilo zase na jinou hodnotu (rekl bych tak o 50 metru mensi dohled nez v te druhe, nejlepsi verzi).

    @NianticHelp
    Trainers, if you are using Android 4.4.x and are unable to log into Pokémon GO, please visit Google Play and update to version 133.1, which will resolve this issue. Thanks for your patience as we worked on this.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TAHRQA: na Androidu mam pocit musi preparovat jen v pripade, ze jsi naparoval mezitim na jinej Switch.

    Jinak vcera se mi prvne stalo, ze byl problem na strane Switche, normalne to behem prenosu hodilo error a pak zcernala obrazovka jen, a nic neslo, rozebehlo se to po uspani/oziveni ale za chvili totez. Jsem preventivne dal komplet reboot, a pak v pohode (ten restart po update jsem uz delal driv).
    TAHRQA
    TAHRQA --- ---
    EVILMIND: Ah, to jsou ty androidisti... ;-) S iOS to funguje s připárovanym pluskem i hodinkama. Jediné co byl zatím třeba je, po aktualizaci Switche na 7.0 rebootnout ho. A po změně účtu na telefonu se člověk musí párovat znovu(a to i v případě, že se tam vrátí ten původní).
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    TROFOZOIT: právě to bylo super easy. odinstalovat a když se nainstaluje zpět, tak přihlášením se všechna nastavení zachovala.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    WABICEK: To sice jde, ale přijde mi to dost overkill. Ale v Mi Fit je možnost Unpair, tak snad by to mohlo stačit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TROFOZOIT: uplne v pohode, ted co je ten event tak to vsichni chteji, a treba vcera vecer na raidu jsem paroval asi s deseti telefonama. Zatim jsem tak z odhadem 50 telefonu potkal jeden, co nesel. Obecne nejcastejsi problemy:
    - telefon ma priparovane jine low energy BT zarizeni, pak to nefunguje nikdy. Ale staci odparovat.
    - BT zapnute az behem pokusu o pripojeni, to zda se vadi PoGO aplikaci, obcas
    - nekdo v blizkem okoli intenzivne vysila nejaky jiny BT signal, napriklad ja se snazim parovat, ale nekdo uz posila pokemona
    Kazdopadne tvoje "device not supported" zni jako o dost hur, vsechny ty pripady vys jsou ze to proste nedela nic.

    V praxi ted nejvic prosazuju, aby vsichni kolem co chteji delali stejnou akci, at si switch vybere koho driv, to krasne vsechno zrychli, protoze problemovy telefon zustane nakonec.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    TROFOZOIT: mi band jsem odpojil odinstavanim mi fit app. a pak to šlo.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TROFOZOIT: Switch mám a to párování opravdu občas blbne. Pár doporučení lépe mi to funguje když jsou oddělené Joycony ovladače. Také je třeba na telefonu Force closenout všechny appky, co komunikují s fitness trackery na pozadí přes bluetooth. A nakonec restartovat Switch i telefon také občas pomůže.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    EVILMIND: Jak to u tebe dopadlo?
    Poprvé jsem dneska potkala borce se switchem, ale nepodařilo se spárovat (Device not suported), restart telefonu i odmountování pluska jsem udělala, stejně nic. I BT 4.2 LE mám, takže tím to není :/
    Ještě mám na tom Redmi 6 připárovaný Mi band (ale nějak že není vůbec vidět v BT nastavení, to bych mohla možná taky nějak zkusit)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KOTVUS: hmm zajimavy, diky :) tak to asi prece jen radsi poevolvuju vic, a pak si avalanche pridam jako druhej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam