• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EVILMIND: potvrzuji, dal jsem teď 5x Great battle s Blanche a je z toho za 5 minut 5x Sinnoh Stone :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tradiční CD - mi dojde posledni baterka do pluska vecer, tak musim vstavat brzo a jedu do Ikei, ale protože překvapivě mají masové kuličky už od rána, tak se zdržím a prošvihnu začátek eventu. Načež se ukáže, že na swinuby neumím házet, a moje spotřeba ballu je extremni, a jsem na suchu po 2 hodinach (hlavně ze jsem nekolik stovek micu smazal vcera). Kratce na to dochazi i misto v pokemon baglu, kde si z hruzou uvedomuju, ze vlastne nemuzu mazat jako obvykle, protoze mam v umyslnu vsechny swinuby jeste tradnout. Kdyz dojde i baterka, tak zkusene vyndam usb kabel, zlomim ho pri pokusu ho zasunout do powerbanky, a muzu jit domu.
    Ale jako 11 shiny i tak dobrejch, sorry Richarde... ;-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Na community den jsem se dneska vykaslal, jen jsem si na 5 minut zapnul hru cestou na nakup a hle, prvni Swinub a hned Shiny :D
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    SARGO: dík. Pro mě upna novinka
    SARGO
    SARGO --- ---
    CHOCHA: Ťukneš na Nearby a tam máš vlevo nahoře Battle :-)
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Musím se zeptat jak se bojuje proti AI? Abych vybojoval ten gem
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    Čekal jsem, že jich bude dneska hodně, ale tohle je extrém :D

    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    EVILMIND: Aha, takže zase objevuji asi Ameriku, ale je divný, že jsem včera večer dostal jenom stardust a až v noci mi fungoval ten šutr, a to jenom 3x, kdy jsem boj s trenérem hodil jenom jednou až na večer asi v těch sedm a ty šutry byly k mání až po jedenácté.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    THEMAKARESH: to bylo ohlaseny predem, dneska a zejtra (a buhviproc i vcera) mas garantovane kameny z 5x pvp a 5x proti AI (normalne je odmena 3/1 boj a jen s sanci na kamen).
    TAHRQA
    TAHRQA --- ---
    THEMAKARESH: To bude naschvál. Jinak by lidi neměli za co evolvovat na CD mamoswine. Jinak to to niantic klasika - snažíš se pracně něco získat a nakonec to maj všichni bez práce...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Takže pro mě 8 kamenů během 20 minut. Not bad, not bad...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Má to Niantic nějaké zmršené. Teď jsme vykopali z challenge a trainer ruzný účty 3-5 kamenů...
    TAHRQA
    TAHRQA --- ---
    WABICEK: Na CD ho tahat nebudu, ale večer by to mohlo jít v okolí vodičkovky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw Mamoswine uz jde evolvnout, nevim jako uplne presne proc :-)
    HASSA
    HASSA --- ---
    JEREMIUS: ten stardust je lakavej, kdyz k tomu prdnes i ten star piece tak to bude hezky naskakovat..
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    hodil by se mi zas nějaký box s meltany, nemáte někdo se switchem čas o víkendu? rád si zajedu libovolně po Praze plus nějaká případná odměna (konzumace? nějaké trady? ....)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Jestli to chápu správně, tak zítra není potřeba hrotit lov prasat na CD a je to celkem jedno, je to tak?
    HASSA
    HASSA --- ---
    EVILMIND: jj par si jich teda udelam z nachytanejch swinubu, kdyby se to treba nekdy hodilo, ale ty moje prirpaveny wonder/lucky piloswiny necham na ice/ice
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HASSA: to nikdo nevi, protoze jeste neni videt v gamedatech. Ale obecne, bude to efekt do utoku, co bude mit nejakou procentualni sanci ze sepne, a kdyz sepne, tak zvysi procentualne tvoje staty. Tj. podstatne jsou ty dve procentualni hodnoty. Hlavni problem je, ze aby to melo smysl, tak musis neco vydrzet, aby sis ty vetsi staty uzil a promitly se do DPS, a vetsina tech pokemonu dole jsou papiri. Ale muze se ukazat, ze nektery treba budou dobry v 1500/2500CP PvP diky tomu.

    IMHO teoreticky by mohl mit smysl asi hlavne ten Golem (kterej je ale legacy, a jednoho mam :-) ) a Mamoswine (imho se zitra vyplati jich natocit co nejvic, i low level - TM na pretoceni muzes ziskat kdykoliv, CD moveset uz treba nikdy). Rayquaza je ukazkovej glass kanon, a Giratina je sice do PvP super, ale ne s timhle elementem.

    Ale nepochybuju, ze v sobotu odpoledne uz to bude mit nekdo spocitany presne... :-)
    HASSA
    HASSA --- ---
    HASSA: na https://pokemongo.gamepress.gg/community-day-february-2019-guide pisou
    with only a "chance to trigger stat boosts" this is very unlikely to have a big impact in PvP, though help could randomly win battles otherwise unwinnable. 10% > 0% so Ancient power may very well be worth having access to. Expect many GP articles to come on buffs, balancing, and RNG.

    The exclusive move “Ancient Power” doesn’t add a lot of utility. Rock’s coverage overlaps with Ice and Ground but with STAB the above options are much better. This is not to mention that Mamoswine already has access to the stronger Stone Edge.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam