EVILMIND: Ahajo ;) No to bude těžké, protože těch kombinací bylo nemálo, ale v jednom z těch nejvíc úspěšných byl tuším Tyranitar a Latios s Mamoswine (všichni L40).
Latios byl shieldbreaker, ale začínalo se Tyranem, aby nabil Stone Edge (bohužel má na quick jenom Bite, doporučený je sice rock útok, ale ten je legacy) a v momentu, kdy ho skoro měl, se vyměnil za Latiose. To mě většinou stálo jeden štít a Tyran byl tak na poslední čtvrtině.
Latios (Dragon Breath/Dragon Claw) dokázal úspěšně vybít dva štíty a domlátit Persiana jen quick útokem, a ještě poslední charge hodit na Hippowdona (on nabíjí fakt bleskově rychle), pak jsem přepnula na Mamoswine, který měl dva ice útoky proti ground typu Hippowdona. Toho sundal, ale stálo mě to jeden štít a většinu svině.
Ještě si párkrát sekla do Articuna a pak zbývalo jen dobít zbytek charge Tyrana, jenže i Stone edge nesundá Articuna úplně a pak mi Tyrana dobil, zatímco mu zbýval ještě nějaký zbytek života.
Varianty byly změnit shieldbrakera (druhého Tyrana, ale ten nabíjí prostě pomaleji, Blazikena co jsem používala na Sierru, ale ten nevydrží), nebo použít pak dva Tyrany (ale ice útok jednoznačně na Hippa zabírá víc), a pak změnit Tyrana za Rhyperiona, kterého mám s dvěma rock útoky, ale ten má horší staty než Tyran. Asi jsem ještě experimentovala i s Groudonem nebo tak.
Další možnosti co se dají vyzkoušet jak jsem koukala jsou vodní a nebo nabít Latiose nebo Giratinu na Persianovi do zásoby a pak jen házet ty charge, to jsou věci, co někde byly popsaný.
Musím vycházet z pokemonů a útoků co mám k dispozici.