• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

    oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

    TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

    Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

    Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

    420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: jsem do ultra ligy vrazil uz asi mega dustu, a nakonec jsem se vratil k sestave, kterou jsem mel zadarmo na zacatku... :-) Tj. mnohem dulezitejsi je vedet co hrat, nez mit nejaky ty meta.
    Discord asi bezi, osobne jsem uz ale ze vsech PoGO serveru leavnul, prislo mi, ze lidi se vetsinou uz rozdrobili do nejakych lokalnich skupin jinde.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    člověk delší dobu nehraje a teď jen smutně koukám co za silný mrchy mi chybí na pvp ligu. Je eště nějakej discord kanál kde se domlouvaj raidy po praze?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PIKKMA: to dostanes pokazde jineho pokemona (Slowbro a Slowking), jestli teda tim nemyslis to "podle vzhledu" :-)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    U slowpoka je nějaký rozdíl kromě vzhledu jestli použiju nebo ne při evoluci kings rock?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobra zdrzovaci taktika do PvP :) jelikoz hraju glass kanony tak jsem ani netusil, ze tam neco takovyho jako casovej limit je, doufam se to moc nechytne...

    Winning Strategy Challenge For Time's Up In UL Online PVP in Pokemon Go!
    https://www.youtube.com/watch?v=TdUvGAXStzg
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady jeste neco o ratingu uvodnim, jak se pocita

    [Study Report] Go Battle League - Rating vastly depends on progress in BADGES : pokemongo
    https://www.reddit.com/...rt_go_battle_league_rating_vastly/?utm_medium=android_app&utm_source=share
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw v McDonalds je ted v HappyMeal tohle
    vim kam jdu zejtra na obed :-)

    Pokémony w Happy Meal McDonalds!
    https://www.youtube.com/watch?v=NNUahxAwJ4U
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: na druhou stranu, mozna to proste jen dost neumim :-) v ramci pripravy na ultra jsem koukal ted na nejaky videa, a tady je videt nejakej elitni pvper co se na ten max rank dostal, a z toho jak komentuje jak hned vidim, kde delam chyby treba...

    I MADE IT TO RANK 10 IN GO BATTLE LEAGUE | POKEMON GO PVP
    https://www.youtube.com/watch?v=NM8_CV_jJmU
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TROFOZOIT: stoupa rank, ale ne ranking, to jsou dve ruzne veci. Az do ranku 7 doskaces i kdybys vsechno prohrala, pak uz musis vyhravat abys dala ranking na dalsi levely - tusim to asi bude neco jako 2800 na rank 8 a 3100 na rank 9. Za soucasneho stavu ale moc neverim, ze by nekdo dokazal postupovat v rankingu. Ja se do ranku 7 obema uctama dostal s rankingem, co stacil na rank 8, takze po 5 bojich jsem instantne zase postoupil, a od ty doby jsem porad plus minus na stejnem cisle. A to ten gain/loss navic neni statickej, ale zavisi na rankingu soupere, takze jsem mel uz serii 3/2 a ranking mi klesnul! Z cehoz plyne, ze pokud bych se nejakym zazrakem blizil k tem 3100, tak vsichni moji souperi budou v ramci rank 8 v rankingu pode mnou, takze dosta pravdepodobne i 4/1 mi snizi ranking... :-) Plus navíc jako motivaci někam postoupit je nula, jen víc těžších soupeřů, žádná odměna na konci, a menší šance na odměny za 5 zápasů. Proste je to fakt jako hodne promyšlený.

    Na noveho pokeše proste doporučuju dat premium ticket, pak ti stačí 2 výhry.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    EVILMIND: Od prvního levelu je moje úspěšnost asi tak maximálně 3/5 a to musím mít kliku. Jediné co mě teď už zajímá je akorát vyhrát 4 na nového pokeše, ale zatím smůla.
    Protože nemám úplně zájem si na nižší ligy modifikovat pokemony (kupovat jim druhý útoky, atd) tak prakticky vyhraju jen když je někdo lama. Přijde mi poněkud divné, jak stoupá rank i kdybych pořád prohrávala.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jestli jsem to pochopil dobre, tak dneska vecer zmizi greater liga, objevi se ultra liga, ale ranking zustane stejnej? to bude jako dobrej masakr teda... :-)

    navic co koukam do top pokemonu pro ultra/master ligu, tak jeste asi budeme s laskou vzpominat na casy, kdy jsme v greater potkavali spoustu ruznych pokemonu
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    EVILMIND: to jsem zažil z druhé strany. měl jsem téměř vyhraný souboj + prakticky ideálního pokémona s téměř plným zdravým a pak přišel delší lag a já byl najednou mrtvej.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CIVETTA: aha ani jsem si nevsim, ja mam asi 50 lucky friendy s lidma co nevim kdo jsou nebo vim ze jsou nekde z ciziny, takze nejsem schopnej to sledovat nejak... :-) jsem si udelal jen groupu na lidi ze sidliste, kde vim ze s snima sejdu kdykoli, ale tam samozrejme lucky nedostavam
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    EVILMIND: v niantic logice se to nepocita do tohohle.

    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    EVILMIND: pěkné :) Teď mi došlo, že máme spolu Lucky friend. Až se někdy v budoucnu sejdeme na Andělu na raid, ráda vyměním
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PLAGUEDIL: to vypada, ze hlavni duvod te odstavky je variace na to, co popisujes - lidi se totiz schvalne prepinali do airplane mode, coz zpusobilo, ze druha strana nemohla utocit, a oni si to pak v klidu vyhrali... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele, PvP zavreny na 24hodin kvuli aplikaci fixu
    prijimam sazky na to, ze se jim nejak podari ten system zhorsit :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NECROMAN: clone pokemoni jsou v podstate jen jine barvy, z jednoho filmu, takovy camo kombinace maji. Tipnul bych si, ze v PoGO proste budou mit jen tu barvu, a budou se jmenovat stejne (coz se nejmenujou normalne).

    Buddy je ve skutecnosti min intenzivni, nez si lidi na zacatku mysleli, protoze ten CP buff (coz je jedina realne uzitecna vyhoda z nej) funguje jen v pripade, ze mas pokemona jako buddyho. Tj. ma smysl delat jen jednoho od elementu pro pripadnou malinkatou vyhodu do raidu, a nebo proste jit s tim, kde predpokladas chces lepsi prisun candy (ja chodim Riolu treba furt).

    Kazdopadne mi taky prijde, ze Niantic tlaci na pilu aby bylo co nejvic kratkejch eventu, a byl z hrani skoro fulltime job, ale ja jich treba vetsinu ignoruju a vybiram si jen kdyz je neco fakt zajimavyho, coz je nastesti fakt malokdy... :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EVILMIND: jeste ze jsem to pred mesicem prestal hrat. Jak pridali buddy adventure, tak clovek proste prestal stihat. Proste nez konstantni FOMO, tak radeji uninstall.
    Btw. co to jsou Clone pokemons?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe, vic pokemonu s cepici, a navic prvne clone pokemoni
    pozaduju dalsi rozsireni max velikosti baglu! :-)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam