• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    EVILMIND: v niantic logice se to nepocita do tohohle.

    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    EVILMIND: pěkné :) Teď mi došlo, že máme spolu Lucky friend. Až se někdy v budoucnu sejdeme na Andělu na raid, ráda vyměním
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PLAGUEDIL: to vypada, ze hlavni duvod te odstavky je variace na to, co popisujes - lidi se totiz schvalne prepinali do airplane mode, coz zpusobilo, ze druha strana nemohla utocit, a oni si to pak v klidu vyhrali... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hele, PvP zavreny na 24hodin kvuli aplikaci fixu
    prijimam sazky na to, ze se jim nejak podari ten system zhorsit :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NECROMAN: clone pokemoni jsou v podstate jen jine barvy, z jednoho filmu, takovy camo kombinace maji. Tipnul bych si, ze v PoGO proste budou mit jen tu barvu, a budou se jmenovat stejne (coz se nejmenujou normalne).

    Buddy je ve skutecnosti min intenzivni, nez si lidi na zacatku mysleli, protoze ten CP buff (coz je jedina realne uzitecna vyhoda z nej) funguje jen v pripade, ze mas pokemona jako buddyho. Tj. ma smysl delat jen jednoho od elementu pro pripadnou malinkatou vyhodu do raidu, a nebo proste jit s tim, kde predpokladas chces lepsi prisun candy (ja chodim Riolu treba furt).

    Kazdopadne mi taky prijde, ze Niantic tlaci na pilu aby bylo co nejvic kratkejch eventu, a byl z hrani skoro fulltime job, ale ja jich treba vetsinu ignoruju a vybiram si jen kdyz je neco fakt zajimavyho, coz je nastesti fakt malokdy... :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EVILMIND: jeste ze jsem to pred mesicem prestal hrat. Jak pridali buddy adventure, tak clovek proste prestal stihat. Proste nez konstantni FOMO, tak radeji uninstall.
    Btw. co to jsou Clone pokemons?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe, vic pokemonu s cepici, a navic prvne clone pokemoni
    pozaduju dalsi rozsireni max velikosti baglu! :-)

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: attack pridava nejvic do vzorce CP, takze kdyz ho eliminujes, muze mit pokemon vetsi level v ramci toho CP limitu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PLAGUEDIL: hral jsem par her kde tu partu hralo AI, aniz by to bylo nejak propagovano, a to poznas skoro okamzite. Tady mi prijde ze to jsou urcite lidi.
    UBU
    UBU --- ---
    Přátelé, v čem je lepší na PvP 0/15/15 oproti 15/15/15? Nějak mi to uniká...
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    Otazka je jestli to jsou skutecni lidi. Ted jsem dal battle a po chvili prichozi hovor. Mluvil jsem tak 3 minuty a potom battle pokracovala kde se skoncilo a ze by ten clovicek na druhe strane na me cekal se mi nezda.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Já vyhrávám tak 2 z pěti.:(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WABICEK: jo, to mam priblizne taky, a to je v poradku, tak by to pri nejakem rozumnem parovani melo bejt, a jsem s tim smirenej. Mam ranking cca 2900 ted, a problem je v tom, ze uz nikdy proste nebudu mit lepsi uspesnost nez tech 50 procent ==> nikdy nedosahnu konzistentne na odmeny za 4./5. boj ==> nejsem motivovanej pouzivat raid pas (i proto ten design ze strany Nianticu nechapu).

    Zatimco nekdo, kde nema ten ranking "vylepsenej" o nesouvisejici medaile, se objevi na rank 7 treba s 2000 jenom, a co pisou lidi na redditu, tak pak maji treba 80% win rate, a dava jim to lidi s uplne random pokemonama. A ani pres tu win rate jim to nezveda vyrazne ten rank - tj. oni se sice nikdy nedostanou na max rank 10 (od ranku 7 uz se rank zveda rankingem, a ne jen poctem boju), ale jelikoz za to zadny odmeny nejsou, tak jsou vysmaty.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    EVILMIND: no a jaký máš zatím skóre? já úspěšnost soubojů cca 50%.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha, tak se ukazalo, ze lehci souperi se nenahrnou, i se vysvetlilo, proc mam od sameho zacatku jen same meta party proti sobe - Niantic do toho neviditelneho rankingu (ktery se ukaze od ranku 7) zapocitava i medaile Ace Trainer a Master League Veteran, takze kdyz hrajete dlouho a mate je davno gold, tak automaticky mate obri rank hned do zacatku... :-(
    NACITALKA
    NACITALKA --- ---
    NACITALKA: konecne se mi to updatovalo :)) tak super, to me ba!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nejlepsi web pro planovani PvP
    zatim jsem jako fakt spatnej, meli by to otevrit pro vsechny levely, aby se mi nahrnuli nejaky snazsi souperi... :-)

    PvPoke | Open-Source Battle Simulator, Rankings & Team Building for Pokemon GO PvP
    https://pvpoke.com/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NACITALKA: ne, 5x a pak musis ujit 5km - pricemz mam pocit, ze se kilometry pocitaji uz kdyz das prvni boj, protoze vetsinou skoncim a mam treba 3km uz...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam