• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    JENNES
    JENNES --- ---
    JENNES: zapomněl sem napsat stejnej Fast i charge útok. Jinak jako souhlas že z dosavadních pogo aktivit je to první věc kde je aspoň nakej skill vyzadavanej ale ta nedoladenost mne dost odrazuje
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    JENNES: ono je to pvp ted pry HODNE zabugovane.. znam dokonce holcinu, co hravala pvp odjakziva, ale ted prestala, odmeny neodmeny.. pry se vrati az to vsechno opravej :-D
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MISOHU: koukam, ze to mam vsechno uz tradenute, takze neprodam ;-( Zkus teda ten kanal - kamarad rika, ze je s nim jen mrzeni, ale zkusila bych to
    JENNES
    JENNES --- ---
    EVILMIND: kez by to bylo především o skillu, přijde mi že je to především o stabilitě připojení a mobilu na kterým hraješ a jakej má delay, uz hodně proher na freez appky mi snižilo win rate , několik bugu kdy nejspíš kuli coonection mi defakto zmizel Pokémon na dva charger útoky a já neměl ani možnost dát štít nebo přehodit pokemona. A taky v pogo je jen Attack def a hp a Speed stát chybí? Určuje ho něco, přijde mi divný že v mirroru kolikrát nastackuje charge někdo o 1.5x rychlejší přitom má stejnej fast útok. Ale tam už je to asi o telefonu, takže skillz no
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    FRAKIRA: jsem se přidal ale eště jsem to nezkoumal jak jsem v práci, sice jsem tam kdysi už byl ale nějak jsem o výměny zájem nikdy neměl. Díky mocza upozornění mrknu tam pak.

    Schánim určitě venusaura s Frenzy Plant a Swamperta s hydro canonen jak psal dole Evil
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MISOHU: prekvapive trade kanal na tom serveru, co sem daval taurus :-D

    jakeho pokemona shanis?
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    FRAKIRA: jo to by se asi dalo jen nějak musiš najít někoho kdo má na výměnu, mít něco na výměnu a mit chut se toho dotycnyho pokemona zbavit :D
    jinak existuje nejaka stranka kde by se vymeny dali organizovat? pochybuju ze pokemon home to nekdy bude umet
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    TAURUS: skupina raid-karlin-liben-vysocany na tom serveru, cos sem dal link
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    FRAKIRA: Můžeš prosím poskytnout odkaz na komunikaci v Karlíně?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: je pravda, ze treba duo venusaur/swampert, co hraju jak v great tak v ultra, musi mit event utoky, jinak to nema smysl. Counter na giratinu ale myslim zadnej takovej neni, bud ji predmgujes (togekiss, alola muk, cokoliv s charm quick attackem, nebo treba articuno) nebo ustojis (snorlax).

    Ja treba giratinu nemam vubec pouzitelnou, ani s PVP IV ani s top IV, ani nemam na ni candy, natoz na druhej utok. Jsem bohuzel zrovna moc nehral, kdyz byla v raidech. Ale neni to problem, proste hraju veci, co jsou proti ni, na youtube najdes spousta videi lidi co hrajou off-meta partu i na ranku 10, a uspesne. Protoze tohle je prvni vec u PoGO, kde je to fakt predevsim o skillu.

    Muzu te pozvat max do Messenger skupiny pro Andel.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MISOHU: pokemony ze specialnimi utoky z komunitaku si od nekoho tradenes, stejne jako pokemony, ktere nemas.
    Prazsky discord je luxusni, ackoliv nektere lokality funguji lepe, nektere hure. Ja se pohybuju v karline, tam je naprosto bozi skupina, a na proseku, ktera taky funguje. Sleduju wa Stodulek, tam to taky zije - imho je to, ktera cast prahy te zajima, zaklad.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    MISOHU: Discord je zde: https://discord.gg/JcEzKR
    Ale jak bylo řečeno, zkus se tam spíš poptat na lokální skupinky co komunikují přes messenger nebo whatsapp. Případně se zkus na to samé zeptat ve skupině na Facebooku.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: hele samozřejmě se dá i s tim co mám z dávný doby ale je to malej výběr kdy nemůžu zkoušet víc druhů což by mě bavilo. A jinak i když se to dá tak spousta věcí má z nějakejch eventů speciální útoky který jsou lepší na pvp a k tomu se už nedostanu. A taková Giratina i když se jí snažím countrovat prostě i tak vyčnívá.
    S tim discordem škoda , v Praze jsem se dík tomu zorientoval kam po práci vyrazit na nějakej větší raid, ted už v podstatě jedu jen na slabý který dám sám.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: jsem do ultra ligy vrazil uz asi mega dustu, a nakonec jsem se vratil k sestave, kterou jsem mel zadarmo na zacatku... :-) Tj. mnohem dulezitejsi je vedet co hrat, nez mit nejaky ty meta.
    Discord asi bezi, osobne jsem uz ale ze vsech PoGO serveru leavnul, prislo mi, ze lidi se vetsinou uz rozdrobili do nejakych lokalnich skupin jinde.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    člověk delší dobu nehraje a teď jen smutně koukám co za silný mrchy mi chybí na pvp ligu. Je eště nějakej discord kanál kde se domlouvaj raidy po praze?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PIKKMA: to dostanes pokazde jineho pokemona (Slowbro a Slowking), jestli teda tim nemyslis to "podle vzhledu" :-)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    U slowpoka je nějaký rozdíl kromě vzhledu jestli použiju nebo ne při evoluci kings rock?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dobra zdrzovaci taktika do PvP :) jelikoz hraju glass kanony tak jsem ani netusil, ze tam neco takovyho jako casovej limit je, doufam se to moc nechytne...

    Winning Strategy Challenge For Time's Up In UL Online PVP in Pokemon Go!
    https://www.youtube.com/watch?v=TdUvGAXStzg
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady jeste neco o ratingu uvodnim, jak se pocita

    [Study Report] Go Battle League - Rating vastly depends on progress in BADGES : pokemongo
    https://www.reddit.com/...rt_go_battle_league_rating_vastly/?utm_medium=android_app&utm_source=share
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw v McDonalds je ted v HappyMeal tohle
    vim kam jdu zejtra na obed :-)

    Pokémony w Happy Meal McDonalds!
    https://www.youtube.com/watch?v=NNUahxAwJ4U
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam