• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Niantic Support
    @NianticHelp
    Trainers, you may have noticed that there was an in-app change for the end time of GO Battle League’s preseason. Stay tuned to our official channels for upcoming information on the start of Season 1!

    master liga prodlouzena o dalsi dva tydny... doufam to je proto, ze pracujou na nejakejch fakt dobrejch vecech do prvni sezony :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam na stream pvp pro zacatek master ligy, abych trochu videl tu dmg a tak, a tenhle to proziva jako fakt mocne :-)

    https://www.twitch.tv/kingofcharmanders
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: no ja na tom teda budu na master lize stejne jako ted, hledat alternativy :-) giratiny nemam dobry ani candy, darkrai mam jen jako jednoho pro pokedex zapis bo jsem ho nechodil proste, a i s dalsima legendama to mam tak nejak podobne, rozhodne nikde nemam 100 candy navic na druhej utok. Z tech legend, co mam maxly na raidy, to vetsinou moc jako nevidim na nejakou slusnou sestavu, z principu veci to jsou vesmes glasskanoni. A protoze mam spoustu dustu ale zadny rare candy, tak minimalne tuhle prvni preseason to asi budu muset odehrat s necim jako Dragonite/Melmetal/Swampert. Mam krasnyho 100 Togepiho ted cerstve, ale vsechny candy jsem uz obetoval do toho co hraju v ultra, ehm. Proste bude to beh na dlouho no...

    Ale treba do ultra se ti hodi i stary veci, tech poliwrathu mam dokonce nekolik z roku 2016 jeste a uz maxly byli bo proste tehdy jsem je nejak pouzival, clefable treba chces maxlou a je to pouzitelnej charm caster kdyz nemas togepiho, apod. Akorat samozrejme pouzivani veci, co maxujou pod 2500 stoji vic dustu no.
    Naopak neco nestoji skoro nic, chvili jsem hral jako lead Articuna (counter na lead venusaura/giratiny/togekisse), jen s jednim utokem bez nejakejch investic, kolem nej se to da postavit v pohode.

    Navic Niantic nekdy pred tydnem tweetoval, ze uz maji pripraveny na ten dalsi mesic nejaky zmeny, lidi celkem cekaji, ze mozna okopirujou neco ze Silphroad Cupu, tj. ze by byly povoleny jen nejaky podmnoziny, to by jako byl jeste vetsi masakr. Ale tesim se kazdopadne na cokoliv pridaj, konecne po 4 letech hry se deje neco, na co realne potrebujes pokemony, doted jsi mohl mit proste partu random cehokoliv, stacilo jen v raidech pridat vic lidi.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MISOHU: ja cekam na master ligu jako na spaseni... ultra chodim prohravat s lvl1
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: no z hlediska ze venusaura mám rád tak bych ho chtěl hrát že (aspon občas) :). ale jinak jo snažim se skládat partu tak aby to mělo rozum a dalo se to prohazovat ale musis uznat ze zrovna ten swampert i giratina jsou celkem dost silny. každopádně já jsem to hodně podelal na zacatku ze jsem cpal podle nalady do blbosti dust a treba Togekiss jsem nemel vubec boostlyho. Ono totiz vymejslet nejak sestavu aby mela rozum a dala se pripadne prizpusobit mete , se dela lip kdyz mas taky neco poradnyho. Z dob co jsem predtim hral jsem se venoval hlavne vecem na raid a aby to melo co nejvetsi CP coz se hodi az master ligu
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: ty je ale nepotrebujes, kdyz to hrajou vsichni, tak ty to hrat nechces ze jo :-) ja hraju ted partu, co vyslovene miri na swampert/venusaur kombinace (coz jsem hral predtim tak vim na co je to slaby), pripadne na lidi co to hrajou s giratinou.
    Hraju Poliwrath/Typhlosion/Togekiss, event move ma jen typhlosion ale vicemene by sla nahradit necim jinym fire (tu mam cilene protoze umi solarbeam, a obcas mi na to nekdo skoci).

    Obecne je to hlavne o tom, aby tvoje parta mela nejakou synergii, a abys vedel predem co na koho dat, z jakyho matchupu chces hned swapnout, jaky utoky maji, a kolik ti vezmou kdyz nestitujes - to se da predem nacvicit na pvpoke. Kolikrat cumim s jakejma pokemonama me nekdo vyskoli... :-)
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: jo a o to mě víc štve že z prvních 3 nemám ani jednoho - když je počítám s event útokama :) (zvlášť venusaur mě vadí) sehnat ho budu zkoušet až teď za shiny rhyhorn, i když při tom jak padali je bude mít asi každej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zadne prekvapeni... :-)

    Ultra League Meta Snapshot - 21 February 2020 | The Silph Arena
    https://silph.gg/meta-insights/ultra-league-snapshot-feb-2020
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MISOHU: hele, mne padne 1-2 meltanu nad 82% za dvou boxu - takce candy nejsou problem, ale dobry meltan muze byt (ale ja mam extremni smulu na meltany). Druha vec je, ze te to brzy prestane bavit...

    Uz jsi tu let's go zacal hrat? Par dnu ti potrva nez budes moct plnit...
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    FRAKIRA: díky, to se teda pak melmetal ziskava o hodne snazeji
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MISOHU: meltani se spawnujou po otevreni jen tobe, pul hodiny. Po trech dnech po otevreni (kdysi to byl tyden) ji muzes znovu naplnit (opet poslanim pokemona do switche).
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    pořídil jsem si na služebky switch a k tomu lets go, ja facha ten mystery box, vybavuju si ze lidi psali ze to budou nekde otvirat, to se pak spawnuje meltan i pro ostatni? a neco jsem zahlidl ze ta truhla jde otevrit znova kazdej tejden, to jako fakt?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HARALD: Kamarád se jmenuje Miroslav Cikán a nepodařilo se mu s tím jménem založit Microsoft account :-D Proběhlo to pak nějak i těma internetama a nakonec to vrchní MS cenzor potunil, takže hurá...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KAPITAN_JACK: normalne projizdim veci calcyiv jen na rychlo a prejmenovavam je tak jak mam nastaveno, a jen dneska se mi to stalo trikrat, ze 69 bylo jedno z cisel v rozpeti. Jasne, mohl bych misto rozpeti scanovat jako presny iv ve hre, ale to zabere o moc vic casu. A protoze ted je ted je mnozstvi pokemonu, kde chces znat i PVP IV, tak i v tomhle rozpeti muze bejt uzitecny si pokemona nechat, a podivat se podrobne pozdeji - protoze to proste trva a calcyiv informace o PvP nejsou dostatecne, chci ho porovnat hlavne s tim co uz mam, protoze pvp pokemon mi staci jeden atd.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    EVILMIND: 69% IV nemáš potřebu dávat do jména. Buď "nice" nebo transfer....
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    HARALD: jestli to nebude spis tim, ze ten nick uz existuje :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    EVILMIND: Na playstation jsme nemohli synovi nastavit nick Vopicak. Evidentně už tam mají filtry na vulgarismy i v češtině.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukam Niantic se konecne zameril na dulezity veci, a zacal vylepsovat svuj filtr nepovolenych slov. Krome zjevnych veci (treba muj nick nesel nikdy, protoze EVIL je zakazane slovo) uz to zacali zuzovat i na stringy delky 2-3, takze to pekne spina na uplne nahodny veci. Cerstvym vrcholem ovsem je zakaz cisla 69, takze pokud mate takovy procenta na necem, vy prasaci, tak smula... :-) Taky jim nekdo poradil asi, ze lidi nahrazujou nejaky pismena ve slove vizualne podobnymi cisly. Coz jejich programator implementoval tak, ze z toho stringu ty cisla vynecha, aby zjistil, jestli se tam neco neskryva - takze treba L123SD je zakazany nazev pokemona, protoze obsahuje LSD... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne nejakej vynosnej event

    JENNES
    JENNES --- ---
    JENNES: a ten problem proc to nacharguje rychleji v tom mirroru bude nejspis to week connection kdy mlatis do dispelej ale energie jaksi nepribejva zatimco souper uz ma nabito
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam