• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: to bude jako narocny, Togeticu bych chtel co nejvic - mam dostatek dobrejch z vajec, ale nemam candy zadny, a prici se mi davat rare do nonlegendary veci. A ten je v PvP zrovna dobrej ve vsech trech ligach - jsem ted dokonce musel zmenit jeste na tech par dni svuj Master setup, protoze lidi je maji hrozne moc, takze proste nemuzu mit Dragonita...

    Trochu mam obavu z toho, aby to nebylo jako ted, ze 80 procent vsech raidu je Darkrai, sice Registeel candy dobry, ale priorita je pro me Togetic, tak doufam nejaky potkam (zrovna je to super easy duo).

    T1: Shieldon, Klink, Timburr, Alolan Grimer, Shinx, Makuhita
    T2: Haunter, Cloyster, Kirlia, Whiscash
    T3: Skarmory, Machamp, Onix, Piloswine, Clefable
    T4: Snorlax, Swampert, Umbreon, Charizard, Togetic
    T5: Thundurus, Registeel, Cresselia
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    “evolvenew” to find all Pokémon that can be evolved into Pokémon currently unregistered in the trainer’s Pokédex
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    Hmm togetic ve 4kovejch raidech
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    COBRA_: jenze ted kdyz nabalancovali i pvp na stavajici stav, je dost nepravdepodobny, ze by to cele rozjebali, osobne uz v dalsi levely neverim - ani to asi nema uz ucel v soucasnem stavu hry. V Ingressu melo, protoze tam chybi endgame (krome toho co si hraci organizujou sami).
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    EVILMIND: o to lip by ted mohli vybalancovat dlsi urovne tech medaili
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FRAKIRA: v ingressu to tehdy udelali tak, ze jsi pro kazdy dalsi level musel splnit i jine veci, nez jen mit expy, s tim ze cim bliz k novemu max levelu 16, tim to bylo tezsi, a musel sis fakt vybirat na co se zameris. Tj. nikdo se instantne nedostal z lvl 8 na lvl 16, protoze vsechny ty achievmenty byly nove pridane, takze nestacilo mit tunu expu navic (ale neskodilo to). Tusim osobne jsem vzdycky byl s expama trosku pozadu za medailema, co jsem potreboval, ale ja zacal hrat az kdyz to zavedli, tj. starsi hraci ten problem nemeli. Coz v PoGO nehrozi, protoze medaile na v podstate cokoliv uz existujou, navic ta cisla tam vypadaji od zacatku ze je nekdo pali od boku, neni v tom zadnej koncept, nekde je gold hardcore tezkej (coz je ok), jinde je zadarmo.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EVILMIND: bylo by fakt divne, pokud by pridali nove levely a pritom zapocitali stare expy. V ingressu se taky daji honit miliony expu zadarmo, pokud to tak udelali?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FRAKIRA: taky je to proto, ze optimisticky doufame, ze jednou budou vetsi levely nez 40, a expy navic se budou hodit :-) podobne jako to Niantic udelal v Ingressu. Ovsem v PoGO uz si vicemene zavrel cestu k tomu udelat to stejne (pres achievment medaile), takze nevim, jestli to vubec jeste je realne, zvlaste kdyz narozdil od Ingressu tady se na ten max level balancuje fakt hodne veci.

    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    MISOHU: shaneji to kvuli lucky eggu - ty 40ky se proste predhaneji, kdo ma vic expu. Co taky jineho s temi vejci maji delat, ze jo.

    Taky sis mohl vsimnout, ze nekteri z nich shaneji porad nove friendy - typicky napr. smoula. Jakmile dosahne BF, tak maze a nabira dalsiho.
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    na discordu často vídám že scháněj lidi z friendlistu těsně před postoupením na novou úroveň přátelství, myslel jsem si že by to mohlo být pro zapnutí vejce na expy -což mi přijde divný když na discordu většina jsou ty co to hrajou hodně a 40 levely maj, k čemu by to mohlo schánění být jinýmu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: hlavne bylo fakt divny pocasi, me po 40 minutach padla baterka ze 100 na 20, tak jsem musel jit domu, pritom pocitove takova zima nebyla, skoda... davalo to peknej dust. Navic me nasralo, ze na celym sidlisti nebyl Giovanni, obesel jsem asi 7 gruntu a zabalil to.l
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    tak tenhle rocket event by me bavil dost kdybych to i s rukavicemam po 30 minutach nemusel zabalit jak jsem byl promrzlej
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe jsem si chtel udelat pred startem ligy antimeta team pro great, a potrenit s nim
    specialne cilim na lidi co hrajou altaria/registeel
    za 25 boju jsem potkal JEDNU altarii
    ted nevim jestli se meta tak hrozne pohnula za mesic, nebo jestli ted kdyz si clovek muze vybrat, tak hrajou great jen lidi bez meta? :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: cim zelenejsi tim lepsi
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: popisky CD chapu ale co znamena to ruzne zbarveni poli?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    uzitecna tabulka z ceho se vyplati smazat si dneska od 14 frustration (jestli to teda pujde, protoze v Asii uz jsou dve a nefunguje jim to, Niantic proste)

    Shadow Pokémon heatmap - Album on Imgur
    https://imgur.com/a/lpsba8M
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to vypada, ze az do podzima nebudu muset na zadnej CD :-)

    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: jo je to jednoducho získatelné, ale to množství mě taky zajímá, protože ve výsledku jedno elite TMko mě bude štvát eště mnohem víc než ho nemít jelikož se nebudu moc vůbec rozhodnout na co to budu chtít použít.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: což je v podstatě zadarmo pro všechny, protože rank 7 je jen za to, že tuším asi 20x dohromady vyhraješ. Od nové sezóny to bude o 10 víc, bo od ranku 2 se nebude dál postupovat za prohry, ale i tak zadarmo. Spíš jsem zvedavej, jestli vyšší ranky jich budou mít víc, tj. jestli má cenu se snažit nejen pro toho maskovaneho pikachu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam