LE_DECHU,
EVILMIND: taky nehraju (resp. pokud jdu ven, tak si protocim, ale to je tak 1 stop a 1 gym, to houby pomuze), jen pvp, a prave kvuli odmenam z pvp uz jinak nic nechytam - mam pocit, ze ta odmena se neda nechat jit, ne? Dokud ji nevyberes, nemuzes vybrat hlavni odmenu a dokud nevyberes hlavni, nemuzes dal. Nejake micky mam z darku, ale myslim, ze za par dnu se dostanu k tomu, ze dojdou vsechny - a to holt prestanu hrat i pvp :-/ Ja teda nechavam desitky micu nejen na cobalionovi, ale na kazde legende, dost me to stve. Ten incense prakticky zdarma jsem nepochopila vubec - to jako cekaji, ze si nakoupime mice, abychom mohli pouzit incense? Dokud nedaji do shopu balik zdarma s mici, tak nikoho nepresvedci, ze nam chteji usnadnit situaci.
Jinak nekteri kamaradi si ted koupili ten ticket na aktualni event.. kdyz zacal, googlila jsem ukoly, a pry to obsahuje ukol hatch eggs - to mi prijde uz jako uplna drzost (ja bych ho nekoupila ani pokud by se dal plnit doma na zadku, protoze v teto chvili fakt nemam nejmensi chut niantic podporovat vic nez hranim zdarma.. a az tohle vsechno skonci, tak utraceni v pokego asi prehodnotim)