• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

    oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

    TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

    Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

    Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

    420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    EVILMIND: A není lepší mít pokemony s dual útokama? Já rozhodně útoky nepočítám a ani nebudu.
    Nicméně mě celá liga notně nebaví, protože mám radši tahový hry než ty, kde je to o nějaké rychlosti. Když tam hraju, tak vysloveně jen pro splnění questu.
    Buď mám štěstí na výběr a dobiju je i když switchujou a nebo holt ne. Navíc mimo nějakých extrémně těžkých soupeřů (kteří se IMHO v lize ani nevyskytují, to spíš shadow legendárky) se stejně vyplatí mít nějakého univerzálně použitelného mona s velmi rychlým chargem, protože co je komu platné přepínání a štíty a všechno, když mu chargnu třikrát zatímco on jednou.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EVILMIND: ale trvalo mi, nez jsem se naucila neutocit charged attackem hned jak muzu, aby protivnik nepoznal, ktery utok (ne)jde
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady uzitecna infografika pro great ligu, kolik quick utoku je treba na charge
    to je to, co dobry hraci prave umi z pameti, proto jsou dobry :-) ja teda uprimne osobne pocitam utoky maximalne v master lize, kde se to u tech 5-7 pokemonu co clovek potka da pamatovat, ale obcas kdyz koukam na nejaky youtubery tak je fakt videt, ze pocitaji skoro celou sirsi metu...

    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    EVILMIND: to jsou lásky, já jedu na svém starém, ale žena to chtěla zkusit a ejhle. :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JELENIPLOUTEF: predpokladam, ze mas uplne novy ucet? To je takovej darek na uvitanou od Nianticu pro novacky, aby jim bylo jasny, kdo je tady panem... :-) Uz je to tam asi dve posledni verze, udajne to zmizi po par dnech, zrejme az se tvuj ucet nejak zaindexuje mezi ostatni.
    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    Ahoj lidi, stala se mi taková věc, že po nainstalování hry se mi nezobrazuje friend list (try again later) a ani nejde zapnout adventure sync (try again later). Nemáte s tim někdo zkušenost? Reinstall nepomohl.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RICARDERON: se jeste nevi co bude v komplet poolu na ranku 7-10, ale pravdepodobne bohuzel to co minulou sezonu no. Na rank 4 je garantovanej Stunfisk, toho jako chci treba, a jestli bude pak i moznost mit ho random tak super - je uzitecnej do pvp a bohuzel wild jsem chytal samy vysoky levely pres 1500.

    BTW u nej zrovna s IV plati dalsi vec, co jsem nezminil - obcas chces jiny nez "optimalni pvp IV" proto, ze pro nejaky konkretni matchup, ktery ocekavas casto, se pri konkretni hodnote statu ten pokemon prehoupne pres breakpoint, kdy dava o 1 vic quick utokem (nebo o 1 min dostava), a v pripade Stunfiska je to v matchupu s Azu, coz je pomerne obvykle treba lead vs lead, a dela to velky rozdil (ze 3 na 4). To jen aby to s tema IV nebylo tak jednoduche! :-) Takze u Stunfiska chces neco, co se bude blizit 15/0/15, nikoliv 0/15/15.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Hele, dají tam nějaké další pokémony? Protože tam není nic, kvůli čemu by to měl člověk hrát...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha ale dava to tri candy ted misto dvou. Takze jen 50 procent nerf, joj...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    hmm tak uz jede sezona v Australii a fakt jsou rare candy na 4. pozici, takze to je 66% nerf jejich prisunu
    Niantic proste doslova prosi, aby lidi ten ranking tankovali :-(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RICARDERON: CP se pocita ze vsech tri statu, ale ATT v nem ma dvojnasobnou vahu. Proto pokud pokemon hraje v lize, kde je limit CP mensi, nez jeho maximalni CP, zpravidla je nejvyhodnejsi mit co nejmensi utok a co nejvetsi ostatni dva staty, a to proto, ze pak muzes mit pokemona na vetsim levelu. Napriklad Tentacruel 100 se pod 1500 vejde na levelu 21.5, kde ma 126HP a 112 utok. Ale Tentacruel 0/8/15 muze byt level 24, a diky tomu ma o 8 HP vic, a jen o malo mensi utok.

    Coz muze ale nemusi byt dulezite - protoze naopak existuje vec, co se jmenuje CMP (charge move priority), kdy v pripade, ze oba stistknete charge move ve stejnou chvili, uprednostni pokemona, s celkove vetsim ATT statem. Vetsinou chces mit proste co nejvic HP, prave proto abys mel vetsi sanci, ze nekde prezijes neco, co by ten co ma o 8hp min uz neprezil, pripadne abys diky tem HP navic seslal charge navic.
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: Ahá! ale to nic nemění na tom, že to nechápu.:)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RICARDERON: srovnavas dve ruzne veci, prvni cislo je pro ultra ligu (bo tentacruel ma max tesne pod 2500), druhe pro great ligu
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Vysvětlete mi, jak to funguje s tím PVP statem. 100 % Tentacruel má do PVP 100 %, ale 98 % (15/15/14) už má jen 42 %.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: jsem dneska se skripenim zubu taky investoval do Deoxyse, mam na obou uctech dohromady jen jednoho, a jeste navic dobry IV, tj. spatny do GL, ale kdovi kdy zase bude k mani. Jsem si analyzoval svoje prohry, a prislo mi, ze mam problem hlavne se situaci bad lead - switch - hard counter. Coz by mel Deoxys jako safe switch resit, protoze malokdo hraje jeho hard countery jinak, nez jako lead. Dneska to otestuju, abych se to aspon trochu naucil do startu... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pro inspiraci infografika pro zacatek nove sezony

    jinak dalsi funny exploit je videt na leaderbordu, v top500 se dneska objevilo hned nekolik hracu (nejlepsi ma 3200+ ranking), co zjevne proste nehrali celou sezonu, a zacali az posledni dny - s ideou, ze kdyz daji dlouhou snuru vyher, coz by melo byt snadne proti lidem, co jsou pod rankem 7 porad, tak se jim to nascita na ranku 7 na takovejhle ranking :-)

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    UBU: scyther v ML jako fakt ne, na to nema bulk, Swampert je kupodivu validni volba ale, kdyz jsem pred tejdnem prestal hrat ML tak jsem presne mel negativni set, kdy 3 souperi za sebou meli Swamperta jako posledniho, na coz jako nejsem ready.

    Odmeny by meli byt za ranky 7-10 stejne, resp. lisi se to dustem, tusim bylo minule asi 100 tisic dustu za 10, ale neslo to znasobit buffem.
    UBU
    UBU --- ---
    EVILMIND: Rank 7 šel lehce, takže splněno. Je někde už napsané, co jsou odměny za jednotlivé ranky? Nějak to nemůžu najít....
    Btw, Great liga - ta do 1500 v pohodě, tam sem dělal 5/5, sestava Deoxys def, Registeel, Azumarill. Ale master liga peklo, tam sem se nějak nemohl dostat ke konzistentnim výsledkům. Zkoušel sem nejdřív kombo Swampert, Scyther, Machamp, to bylo hrozný, nahrazeno Swampert, Giratina A, Mamoswine, pak jsem ještě případně alternoval Dialgou a drakem, ale většinou jen 3/5. Tak nějak se mi zdá, že tam to lidi víc drtěj.
    KAZUO_KIRIYAMA
    KAZUO_KIRIYAMA --- ---
    EVILMIND: přesně to mě napadlo, v tomhle pojetí to ale dostává ještě jiný rozměr – jasný odkaz na Hotline Miami.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    k aktualnim eventum :)

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Kazdopadne bych ted neupdatoval, lidi varujou, ze pridani tech filtru naprosto rozbilo jiny veci ve friend listu... :-) Jako obvykle. Fakt jako mam problem verit, ze Niantic ma nejaky testery, aspon jednoho. V tom update je jedina vec, co je treba otestovat, a to je friendlist a po 10 vterinach vidis, ze proste ne.

    - Every time i clicked on a friend, then back out, it will scroll up a few friends, instead of staying on that friend that I just clicked on.
    - Sorting by gift also only works partially (only a few friend who sent me gift are shown grouped together, not all), or does not work at all, require a few time of going back to over world, then go back to friend list.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EVILMIND: no ja to chapu tak, ze tam budu mit i ty, kterym darek poslat nemuzu, protoze jeste nemaji otevreny - to neni zas o tolik lepsi, nez to, co mam ted, protoze to tridim podle darku a ty, co uz maji auru, proste ignoruju. Na giftable se teda tesim prenaramne, snad to bude brzo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam