• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

    oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

    TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

    Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

    Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

    420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    EVILMIND: To jim hezky děkuju, protože můj telefon má 3GB RAM a samozřejmě má 32-bit systém.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NECROMAN: jo to je i muj tip, protoze pointa je v tom, ze chteji kompilovat jen jednu verzi aplikace, IMHO
    kazdopadne docela oser, jsem si chtel koupit nejakej lacinej cinskej telefon jen na hru, a ted radsi pockam, spousta jich ma 32bit OS a neni to poznat dokud ho nemas v ruce
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EVILMIND: tipuji musíš mít 64b OS.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw hra konci na 32bit androidech od leta
    Pokémon GO to discontinue support on 32-bit Android devices - Pokémon GO
    https://pokemongolive.com/post/32-bit-android-discontinued-support/

    kdo si neni jisty co ma (bo se to muze tykat i novejsich telefonu), je na to aplikace
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.danielpolish.a64bitchecker

    z te formulace neni uplne jasne, jestli ti mysli telefony s 32bit hardwarem (rikaji device), nebo s 32bit OS (jak naznacuji nektere z tech prikladu telefonu, ktere maji 64bit hw ale prodavaji se s 32bit androidem)
    hadam se asi budeme muset nechat prekvapit proste :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    RICARDERON: jako nasel jsem tam nekoho, kdo s uplne stejnym problemem za kazdej poslanej email dostal pass nebo dva navic, nejspis jak jeho indove na supportu chapali jeste min, co ma za problem, nez ti moji... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jinak trade vypada se fixnul tim, ze jsem vcera tradnul s nekym jinym, nebo tim ze byla GBL maintenance, nebo co ja vim :-)

    a tohle vypada na update k lepsimu na tom coin systemu, co se testuje v Australii
    Australian PokéCoin Test update: Increased Coin earnings across the board | Pokemon GO Hub
    https://pokemongohub.net/...ustralian-pokecoin-test-update-increased-coin-earnings-across-the-board/
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    EVILMIND: čekal bych aspoň připsáníá nějakých coinů navíc.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak jsem si konecne trochu uzil zkusenosti s vyhlasenym Niantic supportem. Tesne pred zacatkem ultra ligy mi bugnul ucet tak, ze nesla vybrat pvp odmena, a kdyz se na ni kliknulo, uplne to zabilo sitovy spojeni hry, spadlo i plusko na pozadi, neslo se lognout zpatky, proste apokalypsa. Pomohlo pul hodiny pockat. Totez pri lognuti na jinej telefon, naopak jinej ucet na tom telefonu bezel, to jest bylo jasne, ze je to necim primo na uctu na serverove strane. Ovsem presvedcit o tom support mi trvalo asi 8 emailu, s tim ze posledni tri od nich vzdycky bylo, ze to opravili, at to zkusim, neopravili. Az kdyz jsem jim napsal, at mi tu odmenu kurna proste smazou, tak se to fixlo. Nicmene - pro zmenu prestal fungovat trade... *facepalm* Coz jsem si teda jako moc nepolepsil.
    Tak dalsi serie emailu, a pote co napsali, ze takovy problem jako ja zadny jiny hrac nema, tak jsem jim odvetil seznamem odkazu na reddit thready za posledni rok kde maji lidi presne to samy, a odpoved:

    We collect and share information provided by you with our Team to continue improving Pokémon GO. Thank you for taking the time to share this with us.

    To fakt vzdavam, udajne ta chyba zmizi casem sama pri maintenace/upgrade/nahodne, tak asi budu proste doufat, to bude rychlejsi... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady pekna ukazka toho, ze s PVP IV to proste muze vzdycky bejt slozity :-)

    PSA: GL Galarian Stunfisk has a breakpoint at 104.9 attack against Registeel. : TheSilphArena
    https://old.reddit.com/...phArena/comments/gw8lq2/psa_gl_galarian_stunfisk_has_a_breakpoint_at_1049/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pokémon GO Fest 2020—a completely reimagined virtual event experience is coming July 25 and 26! - Pokémon GO
    https://pokemongolive.com/post/pokemongofest2020/
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    Lidi, za psoledni tyden jsem prisla dohromady minimalne o deset passu - jeste nedavno, kdyz zmrzla hra v prubehu raidu a ja to restartla, tak me to pak bud vratilo do raidu, nebo primo do chytani. Ted se dostanu do kliknuti na gym v lepsim pripade do nove lobby (lepsi pripad je to jen teoreticky, protoze vsichni ostatni maji stejne dobojovano, tak neni s kym), nebo vidim gym jako ze uz mam vybojovano (a na chytani tudiz nikdy nedojde). Myslela jsem, jestli to neni rozdelenym telefonem (xiaomi se dvemi ucty), ale ono se mi to stava i na iphonu ;-( Da se tomu nejak zabranit? Ja nemam nejmensi tuseni, proc to pada :-/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TROFOZOIT: no neni to uplne pravda, neco muze mit quick co na tebe neni efektivni, ale ma superefektivni charge, a naopak :-) takze je treba alespon tusit, treba podle typingu, kterej vidis nahore v rohu, jakej moveset co ma.

    Jinak teda zacatek sezony mi prijde o moc vic crazy nez tu minulou, jsem zacal tak pekne 9/10, ale pak se to trochu posralo, jsem si rikal to jsem lama, a sel se podivat na nejaky livestreamy, a treba Aarroh, kterej skoncil v obou sezonach v top10, dostaval zrovna na prdel jeste vic nez ja... :-) Jak se resetnou ty ranky, tak proste muzes potkal lidi, co maji uplne cokoliv, vcetne veci, co nedavaji vubec smysl z dlouhodobeho hlediska, ale zrovna je to kombinace, co funguje presne na tebe. Kupodivu nejmin problemu mam s lidma co jedou stereotypne BBML, a to bez ohledu na to, co maji jako lead.
    Hlavni je proste nerozmlatit si telefon o zed hned prvni den... 8-)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    FRAKIRA: To už je důsledek, já jsem ze začátku zkoušela postupovat v ranku a dávat jich i 10-15.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    TROFOZOIT: Tak pokud to hrajes kdyz ti padne task, tak strategii nepotrebujes. Pokud odehrajes 25 zapasu denne, tak uz jo ;-)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    FRAKIRA: Ano, ale to pak je prostě o tom co má kdo za kombinaci. Když vidím, že mi rychle padá nebo má malý útok, tak to změním, protože to těžko něco ztratím. Ale že bych si dělala nějakou strategii podle počtů..
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    TROFOZOIT: tak dva utoky jsou nutnost, i kdyz pocitas.. a rychle utoky mame vsichni ;-)
    Co se univerzalnosti tyce - ke kazdemu utoku existuje pokemon, ktereho tvuj rychly utok ani neskrabne, stejne jako ke kazdemu pokemonovi existuje utok, ktery ho prakticky sestreli jednou ranou. proste tak snadne to neni.
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    EVILMIND: A není lepší mít pokemony s dual útokama? Já rozhodně útoky nepočítám a ani nebudu.
    Nicméně mě celá liga notně nebaví, protože mám radši tahový hry než ty, kde je to o nějaké rychlosti. Když tam hraju, tak vysloveně jen pro splnění questu.
    Buď mám štěstí na výběr a dobiju je i když switchujou a nebo holt ne. Navíc mimo nějakých extrémně těžkých soupeřů (kteří se IMHO v lize ani nevyskytují, to spíš shadow legendárky) se stejně vyplatí mít nějakého univerzálně použitelného mona s velmi rychlým chargem, protože co je komu platné přepínání a štíty a všechno, když mu chargnu třikrát zatímco on jednou.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FRAKIRA: se da pouzit na ruzny veci, treba beznej matchup shadow Victreebela, kterej mam, je proti Azu. Sice nepocitam utoky, ale vim, ze Azu ma ice beam nabitej ve chvili, kdy ho razor leafama sezeru presne na pulku, a uz nestihne natahnout dalsi, tj. stoji me to 1 stit. Ale tuhle jsem potkal Azu, co vypalil utok az tesne pred tim, nez umrel, tak jsem stit nedal, protoze jsem (spravne) tipnul, ze ice beam asi nema, a ty dalsi dva utoky mi nedaji instant... :-)

    Specialne v master lize pocita od nejaky urovne rankingu utoky uplne kazdej, takze jsem se naucil neutocit hned skoro nikdy, protoze cekam vzdycky swap - treba Togekissove to proti moji Kyogre delaji moc radi.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    EVILMIND: ale trvalo mi, nez jsem se naucila neutocit charged attackem hned jak muzu, aby protivnik nepoznal, ktery utok (ne)jde
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tady uzitecna infografika pro great ligu, kolik quick utoku je treba na charge
    to je to, co dobry hraci prave umi z pameti, proto jsou dobry :-) ja teda uprimne osobne pocitam utoky maximalne v master lize, kde se to u tech 5-7 pokemonu co clovek potka da pamatovat, ale obcas kdyz koukam na nejaky youtubery tak je fakt videt, ze pocitaji skoro celou sirsi metu...

    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    EVILMIND: to jsou lásky, já jedu na svém starém, ale žena to chtěla zkusit a ejhle. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam