• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    KAERO: ano, říkáš to správně

když končí tvůj tah tak sundaš paralýzu ze svého aktivního (asi by to mohli formulovat lépe)
    KAERO
    KAERO --- ---
    MEMNON666: v kazdem mezikole tedy znamena i to kolo hned po spankovem utoku, takze inherentne je kazdy spanek s 50 % sanci ze nema vliv, rikam to dobre?

"Paralýza: Paralýza mizí na konci vašeho tahu " - no, jenze ci tah? paralyzu aplikuje hrac 1. mizi ale az na konci tahu hrace 2, ne? to "vaseho" tam je matouci. aspon teda me to mate.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    KAERO: https://www.pokemon-guru.cz/...y/jak-zacit/pravidla/zakladni-pravidla-karetni-hry-pokemon_14108.html
    Speciální kondice

Některé útoky také aktivují speciální kondice. Jedná se o nežádoucí efekty, které mají svá určitá pravidla:

Zmatení: Pokémon se otočí o 180° a pokud bude chtít zaútočit, musí si hodit mincí. Pokud padne hlava, útok proběhne, pokud orel, útok se neprovede a Pokémon obdrží 30 zranění.
    Otrava: Pokud je Pokémon otráven, v každém mezikole si přidá 10 zranění.
    Zapálení: Při zapálení Pokémon v mezikole obdrží 20 zranění a hodí si mincí, zda bude efekt přetrvat.
    Spánek: Pokud je Pokémon uspán, musí v každém mezikole hodit mincí, aby se probudil. Pokud spí, nemůže útočit ani se stáhnout.
    Paralýza: Paralýza mizí na konci vašeho tahu a Pokémon se nemůže stáhnout ani útočit.
    KAERO
    KAERO --- ---
    Mam dotaz castecne offtopic. Jestli to je moc mimo, tak me smazte. Moji kluci dostali balicky pokemon karet, tak to ted zkousime hrat. Ale mam problem s pravidly, aplikaci special conditions. Treba karta Mareep, ma utok ktery paralyzuje. Takze hrac 1 zautoci Mareep, hodi si minci, padne hlava, takze aktivni pokemon hrace 2 je paralyzovany. Hrac 1 konci tah. A ted by se mely provest mezitahy. Pak hraje hrac 2, a po konci tahu hrace 2 paralyza konci?
    A dale, je utok ktery uspava, treba karta Lampent. Hrac 1 zautoci a uspi pokemona hrace 2. Pak nastava mezitah, a ma se uz ted hazet, jestli pokemon hrace 2 zustane uspany? To znamena, ze je 50% sance ze uspani nema ve vysledku zadny vliv?

Dik
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    lstivy utok na nase penezenky se shiny Mew

Celebrate Pokémon’s anniversary with a brand-new event—Pokémon GO Tour: Kanto! - Pokémon GO
    https://pokemongolive.com/post/pokemongotour-kanto
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    TAURUS: Cestou do práce 100, cestou z práce 100.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    PLAGUEDIL: To odpovídá. Myslím že jsem nechal doma běžet voňavku + lury asi 2 hodiny, dostal jsem se kolem stovky a pak jsem šel s voňavkou na procházku do centra na 2 hodiny a tím to bezpečně dotáhl. Ale že by to byla nějaká zábava, tak to nebyla.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    TAURUS: plusko mam, ale na jednu vonavku to bylo kolem 60.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Noibata mám... docela haluz, napsali lidi do skupiny, skočil jsem do auta a musel dojet. Ale mám.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    PLAGUEDIL: Bez gotchy bych se z těch 200 zbláznil
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    PLAGUEDIL: pristi vikend..
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    Kdy bude zase nejaky community day, zo by mohlo tech 200 se nachytat celkem bezbolestne. Ted to je tak na dva filmy.
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    TAURUS: Tak to vím naprosto přesně. Do dneška jsem netušil že něco jako Noibat existuje, dokud jste o tom nepsali.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    EOLIS: dneska 3
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    LETTRICE: Do vedlejší ulice bych se taky vydal. Ale 400 candy - ach jo, to už tu zas dlouho nebylo
    LETTRICE
    LETTRICE --- ---
    Noibat me zvednul vecer od Netflixu a donutil vybehnout z domu do vedlejsi ulice. To uz se mi nekolik pokemonich generaci nestalo. Ale je treba ho zacit chodit, kdyz je na evolve potreba 400 candy :)
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    MACSKA: Good for you, já ho viděl jednou fakt v dálce a z vejce nic :D
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    TAURUS: jednou + mám jednoho z 10km vejce
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    A kolikrát jste viděli Noibata?
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    EOLIS: jo, ale žábu jsem viděla jen dvakrát... daleko ode mě, když jsem seděla v metru
    EOLIS
    EOLIS --- ---
    LETTRICE: normálně ta mrcha ví, že jsem si stěžoval, protože se objevila deset minut po odeslání. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam