MISOHU: pokeraid jsem kdysi zkousel, hlavne jak byl ten tyden co v raidu byli regionalky, a jako funguje, ale mel jsem trochu problem s tim mit dost mista na pratele a pak - coz ted uz padlo, kdyz je vetsi limit. Nicmene nepouzivam ji, hlavne proto, ze ja v podstate vubec neraiduju, to je zase ta cast hry co nebavi me... ;-)
prazskej discord je -
https://discord.gg/dnbFSZdgnicmene nemam zkusenost jak to tam funguje v dnesni dobe
Realne mi staci lokalni sidlistni skupina, kdyz vyjimecne chci neco z raidu, tak si ji na messengeru unmutnu a sleduju kde se sejdou, a vzdalene tam priskocim, coz je i muj plan pro gofest. Resp. tam tusim sice dostanes remote passy, ale musis kvuli nim vylezt ven, tak to jeste musim nastudovat... Kazdopadne specialne behem festu mi nemam v planu moc raidovat (krome spotreby tech free passu), kdyz se daji delat i jine veci.
Docela dobrej zpusob je pak mit hodne pratel, bejt oznacenej online, a idealne mit nick na zacatku abecedy, bezne me spousta lidi nahodne zve. Osobne to delam taky, kdyz na neco jdu, a naklikavam si to sam, tak proste nahodne pozvu 5 lidi co vidim online.
Ale nejspis jsem v tomhle taky extrem, mam za celou dobu hry tusim jen asi 400 raidu a 600 legendary raidu, tj. nemam ani tu predposledni medaili, a jak nedavno byl takovej event, kde jsi videl, kolik tvoji pratele delaji raidu za den... tak jsem jako docela ziral, jak nekdo proste hazi klidne 30-80 raidu denne jako prd. A ne jen pri eventech, ale denne. Coz znamena, ze do toho sype tunu penez. Ja vetsinou nespotrebuju ani free passy, bo jsem linej na krok behem pandemie... ;-)