• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    CODE
    CODE --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    je vypnutej trade
    zda se, ze proto, ze kdyz tradujete s lucky friendem, tak kazdej trade je lucky a neztraci se status lucky frienda
    konecne jednou bug co neni v neprospech hrace, a zrovna ho zaspim :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: jinak vcera pri battle day se mi, mimo tuny jinejch bugu, stalo skoro presne to co v tom videu taky, farmim si v klidu Togekisse se svou Kyogre, tj. nemusim nic stitovat od nej, a dostal jsem Psystrikem :-)
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    fakt ze divnej lag jsem mel dneska taky (byl jsem na miste se super signalem 5G) a samozrejme to znamenalo prohru. dokud jsem hral na pomalem telefonu, tak jsem si toho zas tak moc nevsimal, ale tedka mam celkem slusny a to pak nastve.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MISOHU: tohle je extrem a nevidel jsem to jeste. Ale treti stit se mi stal tenhle tejden nekolikrat, plus je naprosto bezne, ze dostanes nahodnej 5s lag, to se mi stane fakticky v kazdem setu. Obcas tam neni zjevnej lag, ale proste vis ze tam je protoze se stane neco co se nemuze stat (souper ma charge utok driv prestoze by nemel mit). Coz proste u hry, kde pocitas vsechno presne, je pruser.
    Vidis na youtube spousta streameru jak to kritizujou (tj. neni to jen mym shit hardwarem), nektery uz kvuli tomu s PoGO uplne skoncili. Paradoxne se to zacalo srat hned potom, co Niantic zminil, ze by z GBL mohle byt esport... :-) To jim tam snad musi nekdo umyslne sabotovat nebo co.
    WABICEK
    WABICEK --- ---
    nevím, takové věci se mi nedějí
    MISOHU
    MISOHU --- ---
    EVILMIND: já jsem ted dlouho nelogl takže netuším, to jsou fakt takovýhle glitche normální a častý?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GBL je cim dal lepsi :)

    Is this the End of Pokémon GO Battle League!?
    https://www.youtube.com/watch?v=KNsEImrDPQU
    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    Tak to u nás v první třídě zatím bída, člověk mu pořídil origo a stejně všeichni šmelej ve velkým. :D Akorát se ukázalo, kdo má toho hustlera v sobě a choděj je tam svačit vyšší ročníky. Takže zatím to nemá moc smysl. :D
    KAERO
    KAERO --- ---
    HONCKA: 7 a 9 let, 1. a 3. trida. mam tri kluky, a kazdy zacal chapat hodnotu penez ve 4-5 letech. v sesti uz vsichni resili jestli jsou karty prave, falesne, kolik ktera stoji, jak jsou vzacne atd.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAERO: jak je starý? klukovi jsem kupoval fakovky, když mu byly 4 roky (proč utrácet za originály, když s tím hrajou přebiku na pískovišti bez obalů), a víceméně jsem je ani při bližším zkoumání nepoznal, ono i ty boostery byly 10 kartový jak origo. Teď už mu kupuju origo, ale bere to spíš jako sběratelskou záležitost (ale už to aspoň umí hrát), mění akorát plívy
    KAERO
    KAERO --- ---
    HONCKA: jenze moje deti hlasi ze ostatni deti ve tride resi ktera karta je falesna. diky nekterym navodum uz pry doslo i na trhani karticek ve snaze urcit falesnost. falesne karty s vylozene spatnym tiskem zadne deti nechteji (aspon v tridach mych kluku). takze kdybych ja koupil detem viditelne falesne karty, tak me pozenou.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FRAKIRA: on je problém, že chce měnit v tomhle věku a imho hromada spolužáků má faky, tj originály mají smysl kupovat až když znají hodnotu peněz (synek takhle vyměnil v 6 kartu za 1500, i když věděl že má takovou cenu)

    JELENIPLOUTEF: ebay
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    JELENIPLOUTEF: pokud ten sestilety klucina bude chtit neco menit (klidne za par let) a nasere rodice kamaradu s pokemony, pricemz bude nasledovat pochopitelny zakaz cokoliv s nm menit, to bude radosti...
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    JELENIPLOUTEF: tvl, proč? kup mi základní sadu a jsi Bůh! (Pokemon Academy)
    JELENIPLOUTEF
    JELENIPLOUTEF --- ---
    Hele boys, když už se tu řešili fejky karet. Daj se někde obstojný fejky sehnat? :) Šestiletýmu klučinoj to bude jedno a já budu za strejdu tisíciletí. :D
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    RAM_VON_SEE: moje chyba, spatne sem zkopiroval cislo: 9516 4700 6593
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    RAM_VON_SEE: chybí ti tam jedno číslo
    RAM_VON_SEE
    RAM_VON_SEE --- ---
    9516 4700 659 pridejte si me nekdo, pretty please...potrebuju kamarady :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam