• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    ;D to bych se asi zabil
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nice :-)

    Pokémon Scarlet And Violet’s Big Update Is Deleting Save Files
    https://kotaku.com/pokemon-scarlet-violet-save-wipe-go-dlc-1850193690
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    EVILMIND: při přechodu na nový nyx tak dva roky zpátky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

    tusi nekdo, kdy a proc tahle funkcionalita z Nyx zmizela?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak bohuzel nic - Trainers, we have spoken to Niantic and they have clarified that the new Golden Lures will NOT last three hours this event, and will only be 30 minutes.

    CODE: nemam. Ale jak je videt o nic neprichazis, Gimmi ti muze tradnout kdokoliv a na coiny se stejne potrebujes pricpat k nejakymu lure. Tipuju dalsi community day se lidi hromadne dohodnou na nejaky farme, kde bude x zlatejch stopu a vsichni naberou tech 1000 coinu...
    CODE
    CODE --- ---
    EVILMIND: 60 chycenej Gimmighoulu WOW, mas AkimCZ ve friendlistu? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tak golden lure je za 5 dni pohlednic za sebou, a je to o parnik nejlepsi zdroj coinu (resp. jedinej o kterym ma smysl se bavit). Lure je na 30 minut, a prumerne z nej odnesete 50-60 coinu. Tocit muzou vsichni. Jestli se na to vztahujou bonusy na lure obecne se ukaze 18. brezna, kdy je nejblizsi. Kazdopadne i kdyby ne, tak takhle se tech 1000 coinu da ziskat docela rychle.

    Pro srovnání, za vsechny predchozi gold pokestop eventy plus 60 chycenej Gimmighoulu, u kterejch musim chodit, mam dohromady 11 coinu. Takže tudy asi cesta nevede... :-)
    CODE
    CODE --- ---
    Co jsem to nového potkal?

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: poslal jsem

    To je asi jedina jejich kladna vlastnost, narozdil od meltana nejsou mythical, takze se pocitaj jako obyc trade... :) Jinak kdo by si chtel koupit hru, cca 30 minut trva se dostat do stavu, kdy je pristupna funkce Portal pro pripojeni. Trochu me nasralo, ze kdyz uz mate naparovany GO na jinou switch hru, musite to smazat, a parovani na tuhle jako cire peklo, musel jsme vyhazel vsechno ostatni a jeste rebootnout nakonec. Cim novejsi telefon, tim horsi (na nejake nove Samsungy to pry nejde vubec, stejne tak se nesparujete pokud mate moc kratky pokemon jmeno, pod 4 znaky, bo Niantic).

    Golden lure se mi zatim ziskat nepodarilo, protoze instrukce "posli vic pohlednic" se ukazala jako neproveditelna, jestli se tim mysli jako vic dni za sebou se ukaze zitra.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    CHOCHA: záleží, něco je umlátitelný ve dvou s dobrejma pokémonama, něco tak v 6
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: ehm takže se můžu vnutit do přátel, ať mám aspoň šanci na trade gimmighoula? O:-) 959552162277 Dííííky :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: jsem si to teda zanalyzoval na zaklade informaci lidi, co to hned zkusili, a jako i kdybys to delal kazdej den pul hodiny tak ti ve stavajicim nastaveni bude trvat tak dva mesice tech tisic coinu nasbirat, jen pro zisk pokemona, co je v podstate jen pokedex zapis (Melmetal je aspon realne uzitecnej ve vsech PvP ligach). Takze k nicemu.

    I pres tenhle zaver uz na me stejne Scarlet ceka v Alzaboxu :-/, akorat se musim hecnout dojit v nem dost daleko, aby ten gift sel posilat.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOCHA: zjistis priblizne na https://www.pokebattler.com/

    Vetsinou v hornim prouzku jsou prime odkazy na to, co aktualne v raidech je. Cislo, co te zajima v seznamu tech potrebnych counteru, je ESTIMATOR. Tj. pocet potrebnych lidi. Vetsinou lidi nemaji idealni countery ani nehrajou nejlip, ale treba ted na Tornaduse je to pod 2, tj ve trech lidech by to melo byt vzdycky v klidu.

    Jako solo hrac muze pouzit treba co jsem tu nedavno psal o tom subreditu, pro takhle snadny raidy je to super bezpecny, i kdyz te to proste bude stat remote pass vzdycky (ale muzes se zapojit i tak, ze ty budes hostit a zvat ostatni samozrejme).
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Jsem raidova lama. Kolik lidi a jak silný je potřeba na 5* raid? Nebo jestli je někde “návod” jak na to. Hraju hlavně sám (vesničan), ale chtěl bych ty velký pokemony.
    CODE
    CODE --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: tady je to video komplet

    [UK] Pokémon Presents | 27.2.2023
    https://www.youtube.com/watch?v=Yte_3j3fZXE
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: no, pockam si az to zkusi nekdo. Protoze treba ten jejich autocatcher novej, jsem si vcera poustel cele to video Nintenda, predtim jsem videl jen kousek bez zvuku - tam je videt jak to hazi great bally, ale pod videem je malinkatyma pismenkama napsano, ze nejde o actual game footabe a ze hazi jen obyc bally, nicmene voiceover komentatorka jasne rika, ze "and now you can choose to throw great balls and ultra balls aswell". Coz je zrovna jako docela dulezite, pokud to neumi je to nezajimave, pokud ano je razem nejlepsi na trhu, lepsi nez vsechny 3rd party co budou muset reagovat.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: no v popisu je napsáno tohle: and extremely fortunate Trainers may even encounter Roaming Form Gimmighoul!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: ja mam pocit, ze to akorat zmeni stop na zlatej, se stejnou funkcionalitou co byla ted.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Mě by zajímalo, jestli když se pustí ten golden lure module, tak si eventuelně budou moct gimmighoula chytit okolo? Až ho někdo získá, můžu být pokusný králík? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam