BTW dneska jsem docela dlouho resil problem s friendama, treba to nekomu pomuze. Jak pridavam porad novy lidi na motyly regiony, tak jsem zaplnil friendlist - resp. skoro, pri 389 uz me to nenechalo vzit dalsiho. Rikal jsem si ok, je to asi tim, jak sam posilam ty friend requesty, tak to asi blokujou, nicmene pak jsem dohledal na redditu, ze odeslane requesty se do limitu nepocitaji. Problem je v tom, ze Niantic friendlist limit (400) ja na vsechny jejich hry dohromady. Takze pokud jste hrali Wizards Unite, tak se vam pratele odtud vesele pocitaji do limitu, prestoze hra uz neexistuje, a nejdou tak unfriendnout.
Najdete je ale tady -
https://my.nianticlabs.com/friendsKam doporucuju se kazdemu pro kontrolu lognout, pocet friends tady musi souhlasit s tim, co ukazuje ve hre PoGO, jinak mate mrtve duse. A protoze i web programoval Niantic, neni snadne je odhalit... :) Sice se tam vypisuje seznam vsech, ale je trideny podle jejich ID, nikoliv jmena ve hre, coz neni zdaleka u vsech lidi stejne. Navic pokud si zapnete jmena ve hre, tak zase pro zmenu uplne vypadnou prave ti, co prave hledate. Plus to, ze nekdo ma jmeno v pokemonech, a byl v nejake Niantic hre vasim pritelem, jeste neznamena, ze to bylo prave v pokemonech.
Nakonec jako nejrychlejsi se mi osvedcilo otevrit tam seznam pratel, dat je filtrovat nejakym neutralnim znakem (mezera - protoze bez toho se neobjevi jejich ingame jmena), a pak uplne na zacatku jsou ti, ktery se nejakym zpusobem odlisujou, a mezi nima budou i ti, kteri nemaji zadnou hru (protoze hrali jen Wizards a ten se jim smaznul z profilu). Coz v mem pripade bylo asi je 30 lidi ktere stacilo proklikat...