• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ZABAKA: ty mega energie jsou tam kvuli:
    a) Najdes druhou Diancii a chces si ji taky megaevolvovat
    b) Potrebujes si ji evolvovat driv nez za ten tyden, tak za to zaplatis megaenergii

Megaenergie se da doplnovat tak, ze si diancii vezmes jako buddy pokemon a chodis s ni.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    ELHO_CID: dekuju. a potom to bude chtit zaplatit dalsich 60 ze 100 co mam a pak zbylych 40?
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ZABAKA: Jo, vzdycky to trva 8h. Az si tyden odpocine, muze zase na 8h. Tak je to s mega evolvem obecne.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Dnes rano jsem zapocal mega evolve co trval 8h a po odectu 8h se nic nestalo..

BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    ZABAKA: tyhle stránky byly jednu dobu dle mě nejlepší, ale už se tam dlouho neobjevili žádný nový pokémoni, jako by se o to přestali starat :(
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    ZABAKA: Jestli to nebude tím, že jinej nemá, kámo...
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Tyhle stranky asi nebudou uplne ok ne? Tady mi ukazuje u Slakinga best move set utok co dava 0.

ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    SHADY: ptam se jen z toho duvodu ze pred tim odchytem byla celkem slusna animace. Ja se celou dobu drzim temahle informacema. Ne ze bych ten utok tedy mel 😅

SHADY
    SHADY --- ---
    ZABAKA: V Mega evoluci je to druhý nejlepší fairy attacker (máš ale špatný charged útok tam to chce moonblast).
    Nejlepší je mega Gardevoir.

TERA79: Bez ticketu to nemá moc cenu, takže ani PGS tam nebudu asi :)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Chystáte se někdo příští víkend do Madridu, prosím?
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Tohle bude asi nejaka šleha zejo?

ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Kdyby me nekdo z prahy chtel pridat taky. Momentalne bydlim Černy most. Diky

672174986412
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ZABAKA: Pokud jsi z Prahy a okolí a ochotný se na trade občas sejít, tak tady je můj kód 241921041006
    Tady na NYXu se ochotných jistě najde i víc a z jiných míst. Další možnost je zkusit Campfire aplikaci.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    ZABAKA: tradovat muzes jen s friendy, ktery jsou navic blizko tebe - takze kdyz nemas, doporucuju hledat (na discordu, facebooku, ...)

Koukam, ze jsi z prahy, tak discord zde: https://discord.gg/4UvQrdGp
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    ELHO_CID: kde bych prosimte nasel ten trade? Nemam zadny freinds ve hre. Jsem na levelu 29
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ZABAKA: Pokud chces stovku tak samozrejme nejlepsi jsou ty lucky stovky z tradu. Tradovat jde az 100 pokesu denne. Hodne stovek mam taky purified. Vycistenim (purify) shadow pokemona se mu zvedne IV o dva body na kazdem ze tri statu. Takze pokud ma shadow pokemon slusne staty, da se z nej udelat stovka.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Cil je ted Charizard a jsem na vazkach ted dtim shiny a nebo ty dalsi 2 varalianty. Ten prvni obrazek jr ten shiny. Ale taky porad cekam na 100% charmandera

ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    ALMIGHTY88: dekuju. Potreboval jsem to spis tak nejak ve zkratce abych vedel o co jde. Bohuzel s anglictinou nejsem moc kamarad 😑
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam