• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    ALMIGHTY88: dekuju. Kamarad chtel vyuzit vymenu na evolve svyho pokemona kteryho bych mu vratil. No neda secnic delat 😅
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    ZABAKA: Vyměněný pokémon už nejde znovu vyměnit.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Chci se zeptat. Da se vymenit pokemon zpet cloveku ktery mi ho poslal. Dnes to zpet neslo, predpokladam ze by tam mohla byt nejaka casova lhuta. Je to tak nebo jde menit jen jednim smerem. Diky
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    pro info - škeble shellder se objevuje, když se pustí hodinová incense
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Já to samý, tyhle úkoly co nejsou omezeny časem si prostě nechám hromadit a nehrotím to, často to pak má výhodu, že se jich dá splnit víc najednou... :)
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Já mám druhej ze čtyř a je tam těch party challenges 30. Myslím ze to bude na dýl.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Nasel jsem na fb cloveka ktery potrebuje splnit stejny ukoly. Mohl by mi prosim nekdo ve zkratce poradit co je k tomu treba a jestli se to da splnit za jednu schuzku? Diky
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    kód na event research na meteorit pro rayquazu 7QJ6P2NX2U7KX (takže je pak možno získat dva dohromady)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ZABAKA: co jsem koukala, tak mi to vyšlo tak nastejno, jsem zvědavá, jestli někdo došel k něčemu jinému
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Ahoj, na co je lepsi evolvovat Armarouge nebo Ceruledge? Diky

ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    BILAKOBRA: dekuju to mi pomohlo. Potreboval jsem vedet jestli nebudu zbytecne vkladat usili do neceho zbytecnyho. Ted jsou v reidech 3 hvezdovy kusy tak snad se zadari nejakej 4*
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ZABAKA: golisopod je dost dobrý pokémon, jak do PVP, tak i pokud na raid potřebuješ bug type pokemona, ale jsou i lepší

ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Prosim radu. Ma cenu evolvovat toho Wimpoda? Diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ZABAKA: realne ho evolvujes ted jen proto, abys dostal nejvyssi level te megaevoluce. A pak az bude nejakej event, kde se ti bude hodit (protoze treba za ten typ jsou extra candy pak za chycene pokemony apod), tak ho megaevolvnes, 8 hodin ti na event v klidu staci.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ZABAKA: když je mega evolvnutej, tak má větší sílu a přináší ti další bonusy, po těch 8 hodinách se vrátí do základní formy a pro boj a bonusy ho tedy musíš znovu mega evolvnout - mega levely a bonusy vysvětleny zde https://pokemaniak.cz/novinky/pokemon-go-mega-evoluce-cekaji-mega-zmeny
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    FRAKIRA: jsem zacatecnik vim o tom prd. Cekal jsem ze po 8h se proste evolvuje. Uplne nerozumim tomu jak to myslis stim ze bych ho po tu dobu vyuzival. Znamenalo by to ze zustane evolvlej? Pokud ne stejne budu muset cekat ten tejden nebo vic tak se pro me nic nemeni
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    ZABAKA: hele a co se mělo stát? Dělo se těch 8 hodin - měls mega pokémona, se kterým jsi měl bojovat, chlubit se a takové ty věci. Po osmi hodinách to prostě skončí a už není mega. Není to že "8 hodin se vyvíjí do super formy"
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ZABAKA: ty mega energie jsou tam kvuli:
    a) Najdes druhou Diancii a chces si ji taky megaevolvovat
    b) Potrebujes si ji evolvovat driv nez za ten tyden, tak za to zaplatis megaenergii

Megaenergie se da doplnovat tak, ze si diancii vezmes jako buddy pokemon a chodis s ni.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    ELHO_CID: dekuju. a potom to bude chtit zaplatit dalsich 60 ze 100 co mam a pak zbylych 40?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam