• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    CHOCHA: děkuji, přibylo mi 2x tolik přátel, než jsem potřebovala :)
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    ZABAKA: kazdy pokemon se tradem zlepsuje nebo zhorsuje - kdyby to slo donekonecna, meli bychom vsichni same stovkove lucky pokemony :-)
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Máš to tam. Jestli chceš víc přátel můžu poskytnout v naší partičce.
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    kdo ještě nemá v přatelích globalistku :) potřebuji dva nové přátele, abych splnila task

Let's be friends in Pokémon GO! My Trainer Code is 267309093666!

(doufala jsem, že to bude qrko, tak pardon)
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    FRAKIRA: menily jsme Timbura 2 stadium evolvu za nejakej plevel. Ja ani on jsme nevedeli ze to zpet nejde.
    ..Ja stejnyho nemel
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    MAD_MAN: Musíš přes https://store.pokemongolive.com/offer-redemption popř. použít link přímo s kódem
    Jinak kromě toho PQV2VFB9LD46E od BILAKOBRA tu byl ještě LFR5CQZ7852CP, ale nevím jestli ještě fungují.
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    BILAKOBRA: blbej dotaz, ale kam se to zadává?
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Použijte kód: PQV2VFB9LD46E na své Pokémon GO Game a získejte 100 energie lunar Fusion
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    ZABAKA: ech.. proc mu nedas svojeho? Jinak je to zajimava myslenka - evolvovat chci dobreho pokemona. Dvojity trade by z dobreho pokemona udelal spatneho skoro urcite.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    ALMIGHTY88: dekuju. Kamarad chtel vyuzit vymenu na evolve svyho pokemona kteryho bych mu vratil. No neda secnic delat 😅
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Připraveni na sezónu? Ujistěte se, že máte dostatek místa na všechnu zábavu, kterou si užijete!
    Limit skladování Pokémonů byl zvýšen na 8 300. ✅
    Limit kapacity Item Bag byl zvýšen na 7 300. ✅
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    ZABAKA: Vyměněný pokémon už nejde znovu vyměnit.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Chci se zeptat. Da se vymenit pokemon zpet cloveku ktery mi ho poslal. Dnes to zpet neslo, predpokladam ze by tam mohla byt nejaka casova lhuta. Je to tak nebo jde menit jen jednim smerem. Diky
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    pro info - škeble shellder se objevuje, když se pustí hodinová incense
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Já to samý, tyhle úkoly co nejsou omezeny časem si prostě nechám hromadit a nehrotím to, často to pak má výhodu, že se jich dá splnit víc najednou... :)
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Já mám druhej ze čtyř a je tam těch party challenges 30. Myslím ze to bude na dýl.
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    ZABAKA
    ZABAKA --- ---
    Nasel jsem na fb cloveka ktery potrebuje splnit stejny ukoly. Mohl by mi prosim nekdo ve zkratce poradit co je k tomu treba a jestli se to da splnit za jednu schuzku? Diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam